Autópálya környéken sincsen,a Narancspart néhány km,hegynek fel,kissé kanyaegósan,el tudom képzelni,hogy kicsit sportosabb egyén simán elmegy oda bringával.Csak az a gond,hogy a partra a hegyrõl lefelé kis ösvényeken lehet lemenni,azt nem tudom,hogy lehet levinni a bringát,szerintem ez a dolog gázos része.A Sithonos fiúk talán 6 euróért visznel oda fejenkéntha jól emlékszem 10-tól 5-ig voltunk.
Mivel nagyon kevés pénzt viszek (jajj, csak jöjjek ki valahogyan belõle..) arra gondoltam, hogy inkább bringát bérelnénk, mint robogót, vagy mintsem hogy busszal menjünk.
Szerintetek el lehet jutni a Narancspartik könnyen bringával? Hetente akár többször is? Vagy lehetetlen, mert mondjuk pl. oda autópályára kellene felmenni (vagy hasonló lehetetlen dolgok)...
Én voltam bringával a Narancsparton, és lementünk egész a vízig. Nem lehetetlen.
Sziló, megtaláltad a Thassuláról a képeket? Tényleg ne aggódj, nagyon helyes apartman, és sok szép növény is van a közelben. Biztos jó lesz!!!
Nagyon-nagyon jó nyaralást mindenkinek aki a napokban utazik!!!!!
Örüljetek minden szép pillanatnak, és amin nem muszály NE BOSSZANTSÁTOK MAGATOKAT!
Olyan gyorsan elmegy ez a pár nap.
Lehet bankkártyával fizetni a sárga hiper-szuperben?
Nekünk azt hiszem marad a bringa.. és a fakultatívokról is lemondtam már.
És megtanulom használni a szigonypuskát, hogy ne legyek éhes, ha már elfogyott a pénzem:D
Eszter! Nagyon tetszik, amit írsz!
tényleg minden pillanatnak örülni kell, fõleg annak, hogy megadatott, hogy Hellasz földjére léphetünk és élvezhetjük a természetet, az emberek kedvességét!
Szia Judit, én is így gondolom. Olyan sok ember van, aki szeretne elmenni nyaralni, de nem tud. (mi 3 éve nem voltunk) Idén sikerül, de hogy legközelebb mikor, azt nem tudom.
Szóval ÖRÜLJÜNK ÉS ÖRÜLJÜNK a csomagolásnak, az utazásnak, a megérkezésnek, a felfedezésnek.
A hazaútnak ... az nem fog menni.
Te is gyönyörû helyre mész, Thassos és Lefkada nekem még csak álom.
Lehet bankkártyával fizetni a sárga hiper-szuperben?
Nekünk azt hiszem marad a bringa.. és a fakultatívokról is lemondtam már.
És megtanulom használni a szigonypuskát, hogy ne legyek éhes, ha már elfogyott a pénzem:D
Szia Christine.
Ne aggódj, hogy nem tömött pénztárcával mész. Szerintem bringával is nagyon sok szép helyet el tudsz majd érni. És gyalog is érdemes a beachtõl jó messzire eltávolodni, mindkét irányban. Nagyon sok szép, csendes kis öböl van. Vacsinak meg ott van a jó kis gyros, és az óriás palacsinta. Feltétlenül kóstold meg. Mi a csokis banános verziót szerettük. Nagyon laktató. Fantáziával sokszor pótolható a tömött buksza. Mi is így csináljuk.
Sziasztok!Valaki kérdezte a sárga szuperüzletet,nekem az véleményem,hogy drágább a kicsiknél nem is volt vásárló amikor mi voltun és mi is csak egy üditõt vettünk ,hogy ne jöjjünk ki üress kézzel.Elég sokat keresgéltem én is ,hol érdemes vásárolni és szerintem a Sassos girososával szemben lévõ bolt a legolcsóbb ami a motorkölcsönzõ mellett van.Itt a üdítõ a sajt a sör és az italok is olcsóbbak,mint máshol.NA de majd felfedeztek ti is mindent idõvel,jó nyaralást.
Bármivel mehetsz,Sartin magyar asszisztensnõ van,aki nagyon segitõkész,mi kétszer voltunk ott,és mindkétszer voltunk sz orvosnál is.Elláttak ingyen a felirt gyógyszert ott nekünk kellett megvenni a patikában,majd itthon kifizette a biztositó...de bármi problémád van,nyugodtan mehetsz oda,a Sithon iroda mellett van!Jó nyaralást,a privit rettentõ idióta módon magamnak küldtem el,én meg is kaptam rendesen...hát,ilyen is most fordult elõ velem elõször,de már mindegy!Ne idegeskedj,csúcsszuper nyaralás lesz!!!Gondolunk itt rátok,de ti is ránk,itthon lévõkre!!Szia