Az Africa Hotelt választottam, a központhoz közel van, ez jó, viszont a jobb strandhoz többet kell majd kutyagolni. De sebaj, örülök, hogy visszatérhetek erre a szigetre is. Igyekszem majd nem elfelejteni, hogy írnak neked a szállásról a honlapodra leírást.
Ian!
Köszi a Timikének írt tippeket, amelyben megemlíted, hogy este nem érdemes csak a hajók miatt elmenni a kikötőbe. Majd még agyalok más megoldáson.
Sziasztok
Bottakati
Ian | #158089 | 2011-03-13 12:26:39 | Válasz a #158079. hsz-ra
Szia Bottakati!
Szívesen, de ezt speciel a Halkis kirándulás esetében gondoltam és a Kopriara vonatkozott. Rodosz város esetében ez nem igaz...
Üdv
Rodosz miatt kiváncsi voltam én is a filmre. Kellemes szorakoztató film. Annak aki már járt Rodosz szigetén biztosan többet jelentett volna. Egy-két nevezetesség, és tengerpart volt látható. Különben, monikinis lányból volt a legtöbb, és néhány l6 éven felülieknek szoló poén.
Rodosz miatt kiváncsi voltam én is a filmre. Kellemes szorakoztató film. Annak aki már járt Rodosz szigetén biztosan többet jelentett volna. Egy-két nevezetesség, és tengerpart volt látható. Különben, monikinis lányból volt a legtöbb, és néhány l6 éven felülieknek szoló poén.
Nagyon köszi a tájékoztatót! Eddig 4 alkalommal volt szerencsém Rodoszra utazni, de azért megnéztem volna ezt a filmet (is).
"Mindent Rodoszról"
Köszönöm a két honlapot, tényleg hasznos. Ezek alapján előre ugyan lehet filózni, de azt hiszem, tényleg a helyszínen, személyesen sikerül majd többet megtudni.
Még egyszer köszi neked is, és a többieknek is a segítséget!
Nincs mit , nézelődök azért még a neten, hátha van olyan oldal, ahol jegyárak is vannak. Tavaly találtam egyet, és ha jól emlékszem ilyen 23 Euro volt egy főre erre a szigetre ezzel a catamaran gyorshajóval.
Talán abból a szempontból érné meg, hogy reggel indul 9-kor 10 re már ott van, 16 körül jön vissza, tehát egy 4-6 órát el lehetne tölteni a szigeten.
Ma megtudtam, hogy Chalki szigetére Kameiros Skala kikötőből indulnak hajók. (Kameiros Skala kb 45 km-re van Rodosz fővárosától). Még csak téli menetrend van, május közepén várható a nyári menetrend. Ahogy van több infóm, megírom neked.
A Chalki topikban feltettem egy filmet a szigetről. Nem véletlen, hogy mindketten rákattantunk, valahogy el kéne jutni ide. A bibi egyelőre az, hogy csak olyan infókat találtam, hogy 1 napos kirándulást nem igazán lehet szervezni oda a komp/szárnyashajó menetrendek szerint. Az is jobb lenne, ha Mandrakiból is mennének hajók, de úgy tűnik, nem. Szóval, nem lesz egyszerű, de szorgalmasan kutatok tovább.
Köszi az infót, ez jó hír, mert a fővárosban leszünk, viszonylag közel a kikötőhöz. Gondolom, onnan olyan hajót lehet majd találni, ami nemcsak Chalkira, hanem több szigetre is megy és valamikor délután visszatér Chalkira, hogy felvegye a Rodoszra visszatérő utasokat. Jól gondolom szerinted?