Mi július 10-én éjfélkor értünk Röszkére, a police.hu előrejelzése szerint fél órás várakozási idővel, e helyett a sor vége a Mol kútnál volt. Átmentünk Tompára, mert ott a várakozási idő 0 perc lett volna!!! Csak 1 órát álltunk a tompai határon, mert a törökök oda is átszoktak már!!! Ja és pofátlanul tolakodnak is!!!
Mi július 10-én éjfélkor értünk Röszkére, a police.hu előrejelzése szerint fél órás várakozási idővel, e helyett a sor vége a Mol kútnál volt. Átmentünk Tompára, mert ott a várakozási idő 0 perc lett volna!!! Csak 1 órát álltunk a tompai határon, mert a törökök oda is átszoktak már!!! Ja és pofátlanul tolakodnak is!!!
Nem kellett átszokniuk Tompára, hisz már 20 évvel ezelőtt is egybefüggő sorokban vonultak a hétvégéken haza is, meg vissza is.Rengetegen jöttek a Dföldvár_Kkhalas-Tompa vonalon mindig.
Sziasztok, látom sok tapasztalt utazó van itt Én most először fogok Görögbe menni autóval.A kérdésem az volna hogy tudok-e az út során minden országban kártyával tankolni illetve pálya matricát venni? Olvastam hogy Szerbia ok ,de a Macedonokról és a mostani állapotok miatt a Görögöknél is rendben van?
Válaszokat előre is köszönöm.
[quote="Feco01"]Sziasztok, látom sok tapasztalt utazó van itt Én most először fogok Görögbe menni autóval.A kérdésem az volna hogy tudok-e az út során minden országban kártyával tankolni illetve pálya matricát venni? Olvastam hogy Szerbia ok ,de a Macedonokról és a mostani állapotok miatt a Görögöknél is rendben van?
Válaszoka
A Görögöknél autópályadíjat, csak kp-ben lehet fizetni.
Görögöknél nincs kártyás fizetés a kapuknál, illetve nem minden kúton fogadják el a kártyát. Nézzétek a kártya emblémákat, vagy tankolás előtt kérdezzétek meg.
Sziasztok, látom sok tapasztalt utazó van itt Én most először fogok Görögbe menni autóval.A kérdésem az volna hogy tudok-e az út során minden országban kártyával tankolni illetve pálya matricát venni? Olvastam hogy Szerbia ok ,de a Macedonokról és a mostani állapotok miatt a Görögöknél is rendben van?
Tegnap haza értünk. A határokon 5-10 perc várakozás volt mind kilépés és belépéskor.
Kivétel a Horvát határ az autó pályán, itt volt uniós sáv és amíg 2 sorban
15-20 autó várt belépésre addig mi egyedül az unióson. Drávaszabolcsnál úgy szintén
csak mi voltunk 21 óra körüli időpontban, csomagtartó kinyit és mehet. Belgrád előtt
jól működött az a javaslat hogy az első fizető kaput jobbról kikerülni és a másik kapu sorhoz állni, jóval kevesebben voltak
Pálya matrica sehol nincs, kapuk vannak...
Magyarországon ha pályán megy azért vehet egyet! Igaz az sem matrica de a köznyelvben annak hívjuk!
Pálya matrica sehol nincs, kapuk vannak...
Magyarországon ha pályán megy azért vehet egyet! Igaz az sem matrica de a köznyelvben annak hívjuk!
Részben igazad van, de a kérdező ezt írta :Olvastam hogy Szerbia ok ,de a Macedonokról és a mostani állapotok miatt a Görögöknél is rendben van?
Ez tényleg így van. Meg, hogy tud-e tankolni és kártyával fizetni! Totál kp. nélkül meg nincs ember aki elindulna (vagy ha igen, elég bátor) így a pár eurót a görögöknél bárki ki tudja fizetni...
Természetes hogy lesz nálunk elég euró, elsősorban a tankolást akarom fizetni a szerbeknél meg a macoknál ahol nem akarok dinárt váltani,Ahová mi megyünk Görögbe halkidiki odáig meg még nem kell fizetni útdíjat.