Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 1045 1046 1047 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Rozi56 | #231504 Üzenet | 2015-07-01 11:33:53 | Válasz a #231493. hozzászólásra
Szia!

Hát ez gáz! Remélem azért a nyaralásotok jól sikerült, a szerbek úgy látszik nem szeretnek bennünket, korábban álltunk már mi is közel 3 órát a határon, de csak várni kellett nem volt semmi . Persze dühítő, hogy ennyi utazás után már szeretne otthon lenni az ember és kénytelen várakozni. Remélem mielőbb itthon lesztek.

Rozi
  Papamaci | #231508 Üzenet | 2015-07-01 11:56:54 |
Hát ez tényleg gáz remélem mi előbb elindultok és meg írnád mért kellet várakozni köszi lassan mi is megyünk
  Nyegleo | #231546 Üzenet | 2015-07-01 16:13:27 |
Én is kíváncsi lenék mi volt az oka a hosszas várakozásnak, kitartást!!
  Renault | #231560 Üzenet | 2015-07-01 19:22:55 |
Remélem már haza értetek.
Ugy látszik nem szeretnek a szerbek már minket icon_question.gif
  Marcsipán | #231561 Üzenet | 2015-07-01 19:29:49 |
Régóta nem szeretnek minket....de ez nagyon durva. Nagyon kíváncsi lennék mi történt, mi volt az oka ennek a hosszú várakoztatásnak!?
  Grandsanyi | #231584 Üzenet | 2015-07-01 23:44:25 |
Tisztelt Utasaink, Kommentelők, Bérkommentelők!

Szeretnék Önöknek tájékoztatást adni a julius 1-én kb. 8-9 órás késéssel hazaérkező Grand-2-es észak-görögországi járatunkról,mert sokan sokféle hülyeséget (inforádió: Szerbiában ragadt 84 turista! stb.) összehordanak. Nehéz indulat nélkül beszélni az olyan kommentek miatt mint "mocskos grand", "az utasokkal fizettetik ki a büntetést",stb . Megpróbálom.
Hivatalosan: Utazási szerződésünk 8-as pontja szerint irodánknak joga van - különböző okok miatt , hogy belföldön 6, külföldön 12 órán belül kártérítés nélkül oldja meg a saját hibás problémákat javítással vagy pótlással. Punktum.
Nem hivatalosan: nem vagyunk hülyék, nem vagyunk rosszindulatúak, nem nyerészkedünk azon,hogy egy ilyen problémát mennyi idő alatt oldunk meg. Ennyi idő alatt lehetett döntéseket hozni és azokat megvalósítani Szegedtől 500 km-re. Aki ismer bennünket, látja másképpen dolgozunk, más erkölcsökkel mint más utazási iroda - 25 éve! Tudja, hogy meg fogunk oldani minden felmerülő problémát és soha nem fognak sehol "ottragadni"!
Elmondom a folyamatot és ítéljen mindenki belátása szerint.
Hajnalban hívtak a fiúk és mondták kaptak egy közúti ellenőrzést és be kell menniük mindkét sofőrnek a rendőrségre, mert a digitális tachográf kártyájuk kiolvasásakor szabálytalanságot találtak.
Szerintük lehetetlen,de nem vitatkoznak,én is azt mondtam, intézzék,fizessenek,hamarabb szabadulnak. Majd itthonról,lefordítva a jegyzőkönyvet tudok reklamálni, ha pedig igazuk van elvisszük a "balhét". Ehhez csak annyit, hogy szándéktalanul,pusztán figyelmetlenségből is lehet hibát elkövetni a kártya használatával, annyira bonyolultak a szabályok, illetve 28 napra visszamenően vizsgálódhatnak. Rövid időre utaltak a rendőrök, így nem szervezkedtünk semmit. Nisben kiderült, a szabálysértési előadót behívták dolgozni és majd ő szerez tolmácsot. Idő,idő,idő!
Mindkét gépkocsivezetőnél állapítottak meg hibát visszamenőleg - nem ezen az úton - pl. az egyik 4 perccel kevesebb pihenőt tartott mint a kötelező 9 óra, szerintük . Mindegyik megállapítás ilyen kaliberű volt. Emiatt kb. olyan eljárást alkalmaztak, mintha komoly bűncselekményt követtünk volna el. Még itthon nem ellenőriztem a jegyzőkönyvet, nem tudom kinek van igaza. Mindenesetre beleszaladtunk abba, hogy az eljárás nagyobb büntetés volt,mint a fizetett kb 500 €. Ehhez kértek az sofőrök az utasoktól kb.100 €-t kölcsön, mert nem volt náluk ennyi készpénz. (Kölcsön, nem velük fizettették ki!) Tény, ez a procedúra kb. 6 óráig tartott a busz és a rendőrség távolsága, kevés pénz, pénzváltás, banki befizetés, befizetés bemutatása,stb. miatt. Itt nem lehetett gyorsítani. Aki akar, magyarázhat bele politikát, határkerítést, de szerintem nem erről van szó, itt így működnek a dolgok. Mikor láttuk az alagút végét, tudtam, le fog járni a munkaidejük 13 órakor, mert 16 órakor indultak Sartiból. Szerveztem másik gépkocsivezető kijutását. Az autóbusz által megtehető távolság 13 óráig fele volt kb,mint onnan Debrecenig , ráadásul a 47-es út felében végig bontva. Természetesen a nagy igyekezetben az új sofőrt szállító kocsi még Szabadka környékén belefutott egy traffipaxba, ami szintén tolta az időt, mert vissza kellett menniük Szabadkára a rendőrségre. Hogy ne kelljen az új sofőrnek az ügyintézést megvárnia, taxival küldtem tovább. Este 9 körül léptek határt.
Ez egy ilyen nap volt. Tiszta lelkiismerettel állítom, mindent megtettem az iránt,hogy minél kevesebb kellemetlensége legyen bárkinek is. Ha valaki jobban tudta volna - és nem utólag - minden tiszteletem az övé. Kérem, helyezzék át magukat a mi nézőpontunkba is, mert könnyű annak a kisgyereknek a helyében lenni, aki csak az anyja szoknyáját rángatja: akarom!
További adalék:
A múlt héten a szerb Barcíno Tours emeletes busza felborult ezen a környéken - halálos áldozattal - , szerintem ezért van a pillanatnyi szigorú és keménykedő fellépés.
28-án, vasárnap hajnalban a Korfus Grand 6-os busszal játszották el,hogy Junius 2-án szerintük 12 perces probléma volt, 200 €! Ennek nem lett ekkora visszhangja, mert fele ennyi idő sem volt. Ezt az esetet már itthon a saját szofverünkkel kielemeztettem és mi nem találtunk hibát!
A fentiektől függetlenül - az okokkal nem foglalkozva - meg fogjuk keresni utasainkat, hogy az önhibánkból vagy önhibánkon kívüli kellemetlenséget tompítsuk - saját értékrendünkből kifolyólag.

Nagy Sándor ügyvezető
Grand Tours
  Emermope | #231586 Üzenet | 2015-07-02 07:38:23 | Idézet innen: #231476
angel7 írta:
Sziasztok ! Volt valaki az idén a Stamatis apartmanban ? - érdekelne a véleménye , milyen !!

Mi voltunk ott idénicon_smile.gif Mindennel meg voltunk elégedve. Kedvesek a háziak, tudni kell róluk, hogy szeretik a csendet, mi 9 gyerekkel voltunk, itt a csend lehetetlen, de kedvesen tűrtek minket:) Van nagy udvara, hangulatos, sok növénnyel, sütögető hellyel. Kényelmes teraszok vannak, de van egy külön kiülő is, ott sokan elférnek és tető alatt van. Gyalog mentünk a tengerhez, pár perc, mikor kimész a hátsó kapun, látod is a tengert. Ott a legjobb a strand. Szerintem. Ami egy negatívum volt nekem személy szerint idén, (mert másodszor voltunk itt) hogy az ágyam nagyon kényelmetlen volt:) Ezt úgy kell érteni, hogy rettenetes, soha nem aludtam még ilyen rosszul, utólag bánom, hogy nem a gumimatracon aludtam. Minden rugót éreztem, reggelre úgy fájt mindenem, mintha jól elkalapáltak volna.
  Emermope | #231587 Üzenet | 2015-07-02 07:42:25 |
A Grand-os esethez hozzászólva nekem az a véleményem, hogy vannak olyan helyzetek, amikor felesleges hibást keresni, bosszankodni, mert attól nem lesz jobb. Ez így történt és kész. Biztos kellemetlen volt ennyit várni és fárasztó, de ilyenkor annak kell örülni, hogy nem történt nagyobb baj. Azóta biztos mindenki hazaért és kipihente magáticon_smile.gif
  Marcsipán | #231595 Üzenet | 2015-07-02 08:38:20 |
Kedves Sándor!
Köszönjük szépen a korrekt tájékoztatást. Így az itthonról aggódó "utastársak" is képbe kerültek, nincs ok a félreértésekre. További jó munkát kívánok Önöknek.
  Nemestomy83 | #231616 Üzenet | 2015-07-02 11:40:20 |
Sziasztok! Tud valaki cigi arakat? Mennyibe kerul Görögorszagban? Koszi
  Gudli | #231617 Üzenet | 2015-07-02 11:50:52 |
Görögországban 3 eurónál kezdődik egy doboz. Macedóniában már 1 euróért is lehetett venni. Szerbiában 1,5 eurótól.
  Emi1017i | #231647 Üzenet | 2015-07-02 18:38:59 |
Sziasztok! Az Ibusz szervezésében volt már valaki a Jorgos apartmanba? Tapasztalatok? icon_smile.gif
  Gkata75 | #231653 Üzenet | 2015-07-02 20:07:09 |
Sziasztok!

Bőröndök, kézitatyók becsomagolva......reggel még elkészítjük a szalámis/vega szendvicseket, zöldségek külön, víz behűtve, szóval indulásra készen:)

Mint Görögbe először utazó köszönök minden segítséget, amint hazajöttünk, és lesz időm írom az élménybeszámolót!icon_smile.gif

Kata
  Rep | #231672 Üzenet | 2015-07-03 08:10:35 |
Szia Emi!
Nagyon jó helyen lévő tiszta,modern ház,pont a nagy Marinopoulos bolttal srégen,egy halbolttal szemben van az L alakú ház egyik része.A tulaj naponta takarít,rendezgeti a kertet,és az i.vezetőtök Feri és a felesége Brigi is nagyon kedvesek.Mi Apollonos utasként voltunk 3 hete a Klio házban,ez a Jorgos ház mellett van.Húsbolt a sarkon,és a tenger is 100 m.
  Peugeot9 | #231680 Üzenet | 2015-07-03 09:26:39 |
A Macedon-Görög határ között a dutty free boltban tudsz olcson cigit venni!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 1045 1046 1047 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu