Október elején megyünk Krétára, Plataniasba. Most fedeztem fel, hogy a gép Heraklionban száll le. Szerintetek a transzfer kb. hány óra lesz Chaniától 15 km-re van Platanias)???? És az idõ fürdõzésre még alkalmas lesz?
Köszi!
Ugy kb: a transzfer tiszta ideje 1,5 óra(közben van egy 15 '-es megálló)
Mivel nem tudom mikor indultok, holnap, meg, hogy indulás elõtt benézel-e, ezért már most kívánok neked jó utat és jó nyaralást!
Egy nappal késöbb én is követlek .
Bella Tourssal utazunk. Nekem is hihetetlen, hogy nem Chániába száll le a gép.... ez van.
Illetve - sajnos - már ez sincs. Jó lesz idõben valami más után nézni!
Ez borzalmas, ráadásul a reggeli híradó szerint, 70 ember nem tudott tegnap este elutazni Krétára és a Ferihegyi reptéren tudták meg. Még belegondolni is rossz, hogy szabit veszel ki, készülsz, tervezgetsz, becsomagolsz, kimész a reptérre, ekkor már azt gondolja az ember, semmi nem történhet, tuti megy nyaralni az ember, max. a repülõ késik egy kicsit, de akkor az már kit érdekel? Na de a cél elõtt megtudni, hogy mégse lesz nyaralás az borzalmas lehet .
Sokan szidják a Neckermannt, de mi pont ezért utazunk velük, mert úgy gondoljuk az elég nagy tõkeerõs, nemzetközi iroda.
Andra | #44356 | 2007-09-11 08:51:12 | Válasz a #44354. hsz-ra
Sziasztok!
Lemaradtam valamirõl. Miért nem tudtak elutazni Krétára emberek? CSak nem becsõdölt megint valami iroda????
Plataniasról tud valaki valami bõvebbet mesélni? Milyen hely?
Nyugat-Kréta nagyon tetszik, oda is szívesen elmennék, de fõleg Chaniaba mennék, csak oda nem látok szállásokat.
Platanias elég közel van hozzá és ott van szállása a Dias Zeusnak, csak magáról a helyrõl nem tudok sokat.
Van valakinek tapasztalata errõl a helyrõl és a Diasos szállásról?
Igen, sajnos becsõdölt a Bella Tours! Mi is velük utaztunk még június végén Krétára. Belegondolni is szörnyû, mi lett volna ha ez történik. Szerencsések vagyunk, nem úgy azok az utasok, akik most indultak volna nyaralni.