Igen, mi majd 07.03-án indulunk. Előre is köszönjük az infókat, és reméljük, hogy Ti sem csalódtok majd...
Azt mondják, hogy Kamarinál iszonyú gyorsan mélyül a tenger, ott vigyázzatok! Bye
Feros
Írok majd az Atlantidáról, ha hazajöttünk.
Minket nem zavar, hogy gyorsan mélyül a víz, mert a párom és én is jól tudunk és szeretünk is úszni. Azért is választottuk ezt az apartmant, mert ha a tenger még nagyon hideg lenne és hullámzana, akkor ott a medence amiben akkor is tudunk úszni.
Sajnálom,ha nem láttad a levelem. Mi csak 07.03-tól utazunk az Atlantidába, így várnánk a beszámolódat. "Josza" szerint nagyon nyüzsis a hely, de végül is szórakozni megyünk, álmosság esetén úgyis tudunk majd aludni...
A görög hely szelleme minket már az első utazásunk alkalmával megfertőzött, azóta nincs nyugtunk, ha nem mehetünk "HAZA".Egyébként nagyon kellemes utat Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia Valcsi!
Mi még akkor voltunk Santorinin amikor ujdonság volt.A mai napig nagyon jó szivvel gondolunk vissza.Perissában laktunk,sokszor bementünk Firába.S milyen jó volt,mert elkaptunk egy felhőmentes napot,és láttuk a napnyugtát.Való igaz,tényleg ibolyaszinű volt,rámondhatom,mert saját szememmel láttam.Nekünk az is nagyon tetszett,hogy Perissából egy gyalogösvényen fel lehetett sétálni a régi Théra romjaihoz,aztán le Kamariba.Csodálatos lesz a nyaralás.Mindennap emlékezünk rá,mert látjuk a vulkáni követ,ként,homokot,egy csipetet mindenből.
Nem tudom melyik leveledre gondolsz, de válaszoltam már, hogy természetesen írok beszámolót mikor hazajöttünk. Időben informállak majd a mostani helyzetről és az apartmanról.
Köszi a jó kívánságokat! Biztos vagyok benne, hogy jól fog sikerülni a nyaralás, hiszen nagyon régen vágyom már Santorínire. Nem ronthatja el semmi, mert nem hagyom!
Sok helyen jártam már Görögországban, de eddíg Santoríni kimaradt. Most van lehetőségem végre ide is eljutni és remélem nekem is örökre egy nagyon kellemes, gyönyörű szép emlék marad.
Mindíg csodáltam a szigeten készült szebbnél-szebb fotókat, most végre élőben is láthatom azt a sok szépséget.
Biztos nem fogsz csalódni, teljesen más , mint a többi sziget, de gyönyörű, elkápráztatja az embert. Santorinit egyszer látni kell. Csodás kis ékszerdoboz.
Sziasztok!
Nem kell megrémülni Kamari tengerpartjától. Mi tavaly voltunk Santorinin, Kamariban volt a szállásunk, és csak jó emlékeink vannak.
A tengerhez viszont el kell mondani, hogy nem is a gyors mélyülés a probléma, hanem a kövek-kavicsok, ezért rendkívül ajánlott a vizipapucs használata, mert e-nélkül kicsit kellemetlen átmenni a kavicsos parton, és átgázolni a vízben lévő nagyobb köveken.
Mi itthonról vittünk papucsokat, mert ott 3-4-szer drágább, és semmivel nem jobb minőségű.
Egyébként a www.santoinfo.hu oldalon nagyon sok írásom van Santoriniről, ahol főként gasztronómiai élményeimről számolok be, de e mellet nagyon sok infót találhattok a szigetről, ahol mindenki beszámol az ott szerzett élményeiről.
Köszönöm a szép fotókat!
Igen, tudom, hogy Santorínit látni kell élőben is, éppen ezért nem megyünk most ugyan arra a helyre nyaralni ahová Te, pedíg pont azt a hotelt néztük ki mi is Rodoszon. Tudod most még talán bírom majd fizikailag ha lassan is a sok lépcső megmászását Santorínin, de jövőre már nem biztos, hogy megbírkóznék vele. Sajnos nem vagyok már fiatal és egészséges, így addíg kell Santorínire mennem amíg tudok.
Köszi, ismerem azt az oldalt és elolvastam szinte mindent. Sok infót ki is nyomtattam, hogy felkészült legyek, többek között a tavernák és a kaják értékelését is. Mi nem főzöcskézünk a nyaralásaink alatt és bizony szeretünk jókat enni. Nem szeretnénk nagyon mellé fogni, hogy pocsék kaját kapjunk.
Tudom, hogy kavicsos a partja Kamarinak, de úszócipőnk az van, így nagy gond nem lehet. Egyébként ezt az egy hetet nem pancsolással szeretnénk tölteni, hanem a sziget megismerésével. Ezért is megyünk ebben a korai időszakban, mert ilyenkor még nincs olyan hőség. Pancsizni majd augusztusban fogunk Tunéziában. Eddíg éppen azért nem akart a párom Santorínire jönni, mert nincs igazán homokos tengerpartja ahol mezítláb lehet mászkálni a tengerparton. Most szerencsére lehetőségem van 2-szer 1 hét nyaralásra, így bevállaltuk Santorínit, mert ki tudja mit hoz a holnap és ezt a szigetet látni kell.
Remélem sok szép képet hozol majd nekünk haza.
A lépcsőket meg csak szép lassan lehet amúgy is megmászni, mert minden egyes lépcsőnél újabb és újabb csodálatos kép tárul eléd( meg a tömeg is elég nagy), de majd meglátod, mert azt a csodát leírni úgy sem lehet.
Kedves Ferrari!
Hiába, Oia a világ közepe és minden szép között a legszebb. Csodálatosak a felvételek! Ritkán és kevesen örökítették meg a napfelkeltét Oián. Főleg a naplementét szokásos megörökíteni.
Üdv: Josza
Szia Josza!
Sajnos nem az én felvételeim, de tényleg szépek.
Én csak kétszer 1 napot voltam Santorinin, így még a naplementét sem sikerült lefotóznom, de dolgozom az ügyön.