Betsy:
Szia! Mi két alkalommal már utaztunk velük. Csak jókat tudok mondani a sofőrökről kedvesek és nagyon profik. Sajnos idén nem velük megyünk, mert az elmúlt 2 évben a Brest-en keresztül foglaltuk az utat és ők voltak velük kapcsolatban, viszont idén az átlagon aluli kommunikáció miatt máshoz kellett fordulnunk. Így Ibuszos lett utazás.
Link
Mi az oldalon látható busszal mentünk. (egy kicsit lehetne nagyobb a lábhely, de nem volt vészes)
Volt valaki a Sartios házban, mert mi most oda megyünk. Milyen?
Szasztok!Szeptemberben megyek Sartira és szeretnék elmenni Skiathosra is...nem tudja valaki van e rá lehetoseg Sartirol Skiathosra eljutni? ... Vagy esetleg ajanlani erdekes helyet amit erdemes megnezni!? infokat elore is koszonom
Szia Bettyna!
Sartiról nincs fakultatív Skiathosra.
Mi Paraliaról voltunk és ott is egy jó kis buszozás utàn
szálltunk csak hajóra.De az biztos,hogy megérte,hiszen csodaszép.
Üdv:Beszter
sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni a nálam Görögországban jártasabb utazóktól!? Szerintetek melyek a legszebb Görög szigetek? Hova érdemes elmennem? Előre is köszi
Bandi111,egyetlen mentséged,hogy ez a 3. hsz-ed...mert:ezt a kérdést nem a Sarti topikban illik feltenni.Amúgy meg erre a kérdésre kapsz majd vagy 80 féle választ...Javaslom,nézz körbe a fotoalbumban,és dönts magad!(talán nézd meg a Krétai,Kefaloniai,Zakynthosi,Lefkadai ,Thasszoszi Karpathoszi stb képeket...
Sziasztok! Fájó szívvel de lassan vége a hétnek. Még két nap és indulunk haza. 22óra volt az utazás sokat kellett araszolni. hazánkban útépités miatt (47 sz főút) +1óra. Röszkei határ 34ora. Belgrad utan kb 10 km-re kb 1ora araszolas. Görög határ 1 óra várakozás, a többi elég gördülékeny volt. Kb fél orasak. Nálunk az obelix gyrosa a menő bár van még pár amit nem próbaltunk. A fagyi viszont isteni szerintünk!!!
Tudtok abban segíteni, hogy Sartin az orvosi rendelönek mely biztosítókkal van szerzödése?A Citibankkon keresztül kötnénk bankkártya mellé biztosítást.
Sziasztok kedves Sarti rajongók! 15 éve járom Görögországot, Sartiban 10 éve 2005-ben voltam. Az idén volt már egy Zakynthosi utunk, de úgy gondoljuk, hogy a nyár levezetéseként elmennénk szeptemberben Sartiba, hogy megnézzük a változásokat. Sok újabb hasznos infót gyűjtöttem már össze a hozzászólásokból, de egyet nem találtam (vagy csak átsiklottam rajta), van e lehetőség fogyasztás ellenében nyugágy használatra valahol a parton? Tudtok-e ilyet ajánlani, mondani? Előre is köszi.