Köszönöm kedves Nyegleo a válaszod! 21. én indulunk, a migráns mizéria miatt érdeklődtem, hogy van e valami fennakadás a határokon. Ezek szerint nincsen. További szép időt és kellemes nyaralást kívánok neked, nektek!
Lassan lassan 3 hét indulunk mi is ....
Pár apró kérdés a tapasztalt utazókhoz.
Apollon Tr .vel megyünk odafelé mikor megáll a busz ( tavalyrol nem emléxem mert mi stavrosba leszálltunk ) van e mód idő leszáálni a buszról ? vagy csakledobjuk a társakat és usgyi?
szia Marcsipán!
Mi is 21. -én indulunk, ugyanezek a kérdések kavarognak bennem is:( Remélem minden rendben lesz. Nem látom a kis bőröndödben a beírást, az uticélt!
Szia Ágica!
Mi is 21-én indulunk- indulnánk és tele vagyok kétségekkel. Ma azt az infot kaptuk az irodában, hogy Románia felé megyünk. Ennyit tudok. Azért zabszem az van.... Granddal mentek ti is ugye? Addig van még pár nap, meglátom mi legyen...
szia! Én is fosok, ha ez megnyugtat:) Nem, mi a Holidaylines szép új ezüst buszával megyünk!!! Mi nem megyünk Romániának, Tompánál fog átmenni a busz szerbiába.
Majd meglátjuk....
mi jövö héten pénteken megyünk az apollonal .
Tegnap felhívtam az irodát azt mondta a hölgy hogy Tompánál fog átmenni a busz. Legalább világot látunk . Ez Röszkéhez képest mennyi időt /km dob rá egy Sarti viszonylatra . Illetve a további útvonal megállókat már nem tudtam meg, Azok nem változnak a "menetrendhez" képest ?