Sziasztok! Miért kínoztok itt engem, és saját magatokat is?! Nem elég, hogy éhes vagyok, még honvágyam is van Pargára!!! És akkor ilyen fotókat kell látnom, amikor idejövök.
Bár bevallom õszintén én Pargán csak gyrost ettem, igaz azt két helyen is, de valahogy úgy jött ki, hogy ha étterem volt, akkor az mindig kirándulás közben történt, és nem Pargán.
De jó, amiket írtok, mert jövõre tudom, hogy hová kell menni, ha úgy alakul, hogy dönteni kell!
Vagy ha együtt megyünk Andra, akkor majd Te kalauzolsz!!!
Andra | #45492 | 2007-09-21 09:36:55 | Válasz a #45469. hsz-ra
Szia Anikó!
Elkalauzzollak én ahova csak akarod.
Mondtam már, hogy a Zorbas étterem mennyire jó???
Te meg cserébe elkalauzolsz a szép látnivalókhoz, oké?
Andra! Meg is egyeztünk!!! Semmi akadálya a dolognak. Bárcsak már ott tartanánk!!!
De sajnos épp ma számolgattam, hogy jövõre megint csak így augusztus vége, vagy szeptember eleje lenne a jó üdülés szempontjából, és hogy hogyan fogom addig kibírni, az rejtély számomra!? Talán a hellasz segítségével, bár most nem annyira tud lekötni, mint télen szokott. Még vissza kell szokni nagyon-nagyon!!!!!
Off... Úgy túnik, itt valami újabb ragály van... Kiíváncsi vagyok, Vio mit lép... Kár lenne azért a szép szemért...
Andra | #45504 | 2007-09-21 13:31:38 | Válasz a #45499. hsz-ra
Hát sajnos még tényleg nagyon odébb van a jövõ nyár, ráadásul az én nyaralásom még elég kétségesnek tûnik.
Na de hátha még is összejön, ahogy az idén is!!!
H.apci! Muszáj volt, mert Andra képét látva úgy éreztem, hogy egy Parga topicba tényleg illik a Parga "avatar".
De a telefonom egy gyönyörû santorinis fotó van, mert az is nagy álmom, hogy oda eljussak!!!
Végül is mindegy, hogy milyen fotó, csak görög legyen, nem igaz?
A látogatásom a másik lapon arra hívta fel a figyelmemet /és ha ez nem így jött vissza akkor sajnálom/,bár akaratlanul de ismeretlenül azokkal az undok kérdésekkel ostromoltam mint a többi fórumozó.Ezért kértem is bocsánatot.engem tényleg érdekelt.