Mükéné-Epidavrosz-Korinthosz kihagyhatatlan! Mi Ágival voltunk, nagyon tetszett minden: a buszon elmesélte a látnivalók történetét, a helyszínen bemutatta egy füzetbõl, hogyan is nézhetett ki pár száz évvel ezelõtt.
Tényleg meleg volt, de ki lehet bírni. Epidavroszban kezdtünk, egy órás út, 2 órás nézelõdés, itt sok a fa, jó árnyas. Mükéné: szintén egy óra út, két óra nézelõdés. Gyilkos meleg, a bejáratnál van pár fa, és a múzeumban is el lehet bújni a meleg elõl. Kointhosz fél óra busszal, kb 40 perces utazás a csatornán oda-vissza, a hajó egyik része mindig árnyas, a csatorna pedig jó huzatos, ha van szél.
Pár árlista május végérõl (ha sikerül):
Christina Taverna Toló elején
köszönöm a segitséget azért kérdeztem hátha van frissebb info mert azért egy májusi info másabb mint egy juliusi
de azért köszi
még a motor bérlést kérdezném meg egy jo halas éttermet
üdv mindenkinek jo nyarat
mi jul 21.-én megyünk hát nagyon várom
Mostanra sikerült végigolvasnom az egész fórumot...
Én is csatlakozom a 21-én indulók táborához Mi is az Apollonnal megyünk majd és a Stavrosban leszünk, sajnálom, hogy Böbyvel pont elkerüljük egymást...
Köszönöm én is a sok hasznos infót, vagy tízoldalnyit én is kiirogattam, úgy érzem, teljesen felkészítettetek
Azonban annyit kérdeznék, hogy anno azt írtátok, hogy az Atlasz és Posta biztosítást fogadja el a tolói doki. Mostanában pedig mindenki csak az Atlaszról beszél... volt változás ez ügyben?
Na az remek, itthon meg szét lehet fagyni, remélem akkor is naon jó idõ lesz mikor én megyek, még 13 nap....
Ja igen, melyik nap szokott Görög Est lenni?
- Athénba az Apollonnal 9kor indultunk, 11re értünk be, az 5 órai õrségváltás után indultunk vissza.
- Hydrára 8:45-kor indul a hajó, este 7 körül érkezik. Hydrán majdnem 3 óránk volt, Spetzesen 2 körül.
- A körútra 7:45-kor indultunk, 16:30 körül érkeztünk.