Szia FD !
11 éve lesem Sarti időjárását. Megfigyelésem szerint június 3.dekádja sokszor melegebb és derűsebb mint július első tíz napja.
A víz hőmérsékletét nem tudom összehasonlítani.Szorítok hogy ez idén is bejöjjön.
Szia, Étteremi árakata tekintve , nem gyorsétterem: 6-15 Euro között mozognak az ételek árai. Mi ketten a lányommal étellel, itallal 15 Euróbók meg tudtunk vacsorázni, szouvlaki, muszaka, gyuvecs, nyelvhal, üdítő. Kisboltok olyan 3-4%-al több mint itt. Amit drágálltam az a pékség árai. Sosom tudtam megúyzni 6-8 Euro alatt , ha viszonyítom az étteremhez, úgy drága.Gyümölcsök olyan 1 Euro körül vannak, dinnye 00,4-07 között. Egy olyan bolt van, ahol kártyával is tudsz fizetni és kellemes árszinten dolgoznak, nagy a választék is. Gyorsétteremben gyros pita 1,7-2,5 között mozog.
Köszi Kela és Emőke a segítséget! Félrerakattam a Vasso földszinti 2-3 ágyas stúdióját. Hamarosan megyek be és befizetem az előleget. 82.200Ft lesz és 07.08-15., IBUSZ Inkább erre az időpontra foglaltam, hogy nagyobb eséllyel legyen jó idő, ha már egyszer megyünk
Majd visszaolvasok a fórumon, de ajánlott éttermekre, ajánlott helyekre és fakultatív programokra, illetve arra, hogy hol fizessünk ezekre be, (úgy láttam sokszor olcsóbban van, mint az ibusz társainál) leszek majd kíváncsi
nem. van benne még sok hely. az egyik az, hogy az már 89 ezer valamennyi lenne, a másik az, hogy képek alapján nem annyira szimpi, mert a Vassoban elvileg rendes franciaágyunk lesz, a Spanosban, meg csak össze van tolva kettő.
Szia, mi is akkor leszünk Sartin, Ibusszal, a katerina apartmanban, 4 fős csapat Ti is busszal jöttök? Sartin csak a Sithon Travel van, vagy megnézed a Grandtours fakultatívjait és betársulsz hozzájuk. Spanossal nem sokat vesztettél, mi tavaly ott voltunk, nem nagy szám, sőt annyival nem jobb amennyivel többe kerül.Mi vacsorázni a Pizza Grill Emmanuellbe jártunk, az a kedvenc. Sokan esküsznek a Relaxre, nem rossz, de egyrészt magyar tulajdonú, másrészt szerintem Christosék jobb fejek, és kedvezőbbek az árak, haramadrészt nem nagyon akarok Göreögországban rostoncsirkét enni :)Fakultatívok közül az Athos hajókirándulást ajánlom, nagyon szuper, mi tavaly emellett Szalonikiben voltunk , és kaptunk ajándékba egy Narancspartot a két befizetett miatt. Idén hajókázást tervezünk illetve vagy a Sithonia kirándulást, vagy ha van csak a Neos Marmaras piacot. Még nem tudjuk Itt tudsz nézelődni:http://www.sithontravel.gr/search_list.php?ln=en&sCity=1&sRegion=0&sCountry=86&agencyCode=
A Spanost az ismerőseim nagyon dicsérték, nagyon jó apartman(pedig nekik nagyon nem mindegy milyen a szállás).
Sartin 2 utazási iroda fogadja a vendégeket. Sithon Travel és a Taousanis Tours. Teljesen összhangban dolgoznak, szerintem a fakultatív programokat is együtt szervezik.Legalábbis úgy tapasztaltam.
Amikor megérkeztek van egy délutáni fogadás, ahol el mondanak mindent. Ha először vagy Sartin érdemes elmenni.
A Relaxban mi is voltunk, nagyon jó. Nagyon közvetlenek és segítőkészek. Náluk pizza és különböző tészták vannak, de, ha valami mást akarsz enni nem gond, meg oldják, csak mondani kell nekik.
Mi nyolcan mentünk vacsorázni és elég sokféle volt az igény. Pizza, Spagetti, Gyros, Tenger gyümölcse tál, mindennel ki tudtak szolgálni...viszont nekem a leg jobb egy Gyros tál egy kis gyroszosnál.
Jó a Spanos, de annyival nem jobb, hogy 10000-rel többet fizessen érte. Mi a Katerinát azért választottuk mert a biaco Blue beach barban szoktunk tanyázni, az meg ugye pont ott van, és szemben van az Artohora, ahol szerintem a legjobb a frappé.
Köszi
Én is a Katerinába foglaltam volna, de időközben úgy tűnik, hogy szépen elfogyott minden szoba. Az volt az elsőszámú szimpatikus apartman, aztán a vasso.
Autóval megyünk.