Kristi!
Ezt a fenyves meg szökőkút dolgot honnan veszed? A Google Earth-ben láttad?
Megerositem a fenyvest es a szokokutat is...lementem reggel, amikor meg viszonylag nyugi volt, nagyon jo hangulata van a tengerparti resznek. A viz egy kicsit hirtelen melyul, de ezert karpotol a taj szepsege es a hosszu, csodaszep tengerpart...
Agi
A komp ára 16-18 euro, a Grand Tours oldalán feltüntetett ár alapján. Rögtön küldök egy linket, ahonnan egy ismerősöm nagyon jó áron foglalt szállást 2 hétre egyénileg.
Igen, ezt én is láttam....de ez csak a személyekre értendő....az autót nem tünteti fel...sőt, ez csoportos ár.
Skopelosra a kompdíj úgy alakulna (és szerintem rövidebb a távolság), hogy személyenként 24 € + az autó 85 €
Ezért érdekelne Kefaloniára a komp.
Sőt most néztem, hogy Lefkadáról Vassilikiből is megy komp, csak nem tudom, hogy autó szállító komp is megy vagy csak személy?!
Az indexes fórumon megjárták már autóval a szigetet keress rá ott:
Index fórum
2008-ban ezt írták:
Ma beszéltem a Four Islands Ferries irodájával. Az ügyintéző által adott információ szerint Vassilikiből (Lefkada) 9.00, 12.45, 15.45 és 18.00-kor indulnak kompok Fiskardoba (Kefalonia) - legalábbis július 18-án, amikor mi megyünk. Egy héttel a kompolás előtt helyet kell foglalni az autónak telefonon. Autó: 30EUR, Felnőtt: 6,90EUR, gyerek 10 év alatt 50% kedvezmény. Az út kb. 1 óra.
Komp 3 városból megy Kefalóniára a szárazföldröl (+Ithaka és Zakinthos): Patrasból, Kiliniböl Samiba->57 EUR 2 fö+autó, Vasilikiböl (Lefkada) Fiskardóba (40 EUR ua.).
Autópálya:
Szerbia: 1700 dínár,
Makedónia: 5 EUR (esetleges),
Görögország: 11 EUR,
Pécsröl indulva, le a Peloponesosi félszigetig (mi nem egyenesen Kefalóniára mentünk).
Szállást lehet elöre neten foglani, óriási a választék július 10 körül indul a szezon, addig biztonsan van mindenütt, akár az is belefér, hogy odamész és ott keresgélsz. Korábbi hozzászólásomban írtam címeket is (e mail és URL is), ahol lehet szállásokat találni.
Kristi!
Ez mind OK, ha beírom a Google Earth-be, ott meg tudom nézni, csak azt hittem, név alapján is meg tudok nézni a neten képeket a strandokról, falvakról, egyebekről. Most akkor mehetek gugliörszözni