- a hajnal 3-kor olcsobb a jegy regi urban legend, alapja nincs.
-netes utasfelvetel: valoban 14 nap (csak ennyi, mert ryanair-nel pl. 21), am egy perccel sem tobb. vagyis, mikor a mi jaratunk ket hettel korabbi gepe menetrend szerint leszallt, akkor nyit az online utasfelvetel.
nehez ezt hol leirni, remelem ertheto...kethetes nyaralas eseten az ember mar a helyszinen van (hiszen azzal a geppel ment ki, aminek majd a pestre erkezesekor nyit az utasfelvetel), mikor a hazautra megnyilik az utasfelveteli lehetoseg. tehat ket hetes nyaralasnal a hazautra becsekkolast kint kell intezni.
am ez nem szokott problema lenni: nekem eddig mindig engedtek kinyomtatni a szallon, de ha ez megsem megy, egy netkavezoban fillerekert megvan (sokkal olcsobban, mintha repteren csinalna pultnal az ember)
Mehetünk konténerben :- )Emlékszel mit írtam miért megyünk Wizzairrel?hát lehet hogy mégis konti lesz belőle...persze ha még a légiirányítők is sztrájkolni fognak pénteken akkor be fogok gurulni ...
Még valami, mi a helyzet a Wizzairnél szállított napernyővel , fel lehet adni a csomaggal együtt vagy külön díja van?
Mondjuk ha rászíjazom a csomagra akkor elvileg nem lehet gond ugye?
Azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e az "Elsőbbségi beszállás" szolgáltatást megvenni a WizzAirnél?
Van értelme? Használható szolgáltatás, vagy csak pénzlenyúlás az is?
Azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e az "Elsőbbségi beszállás" szolgáltatást megvenni a WizzAirnél?
Van értelme? Használható szolgáltatás, vagy csak pénzlenyúlás az is?
Csaba
Én ezt úgy döntöttem el, hogy tök mindegy mikor szállok be a repülőbe, az eleje és a vége is ugyanoda megy ugyanakkor. Másfél óra nem olyan időtartam, amit még akár állva is ki ne bírna az ember.
Persze nincs olyan tapasztalatom, mikor szabadrablásos alapon működik a székfoglalás, csak bízom benne, hogy normális emberekkel leszek körülvéve.
en sosem hasznalom ezeket a szolgaltatasokat de ha mar, akkor a nagyobb labhelyet inkabb vennem (ugyanannyi az ara). mivel ez esetben foglalt helyed van, nincs ertelme a sorallasnak, akar utoljara is felszallhatsz akkor is leulhetsz a foglalt helyedre-es meg a labtered is nagyobb lesz, tehat kenyelmesebben utazhatsz.
en sosem hasznalom ezeket a szolgaltatasokat de ha mar, akkor a nagyobb labhelyet inkabb vennem (ugyanannyi az ara). mivel ez esetben foglalt helyed van, nincs ertelme a sorallasnak, akar utoljara is felszallhatsz akkor is leulhetsz a foglalt helyedre-es meg a labtered is nagyobb lesz, tehat kenyelmesebben utazhatsz.
Mivel mi kicsik vagyunk (163 és 173 cm), nem létszükséglet a nagyobb lábtér. S mint említettem, másfél órát ki lehet bírni. Nyilván, ha 200 cm-es lennék, és tizen x órát kellene eltöltenem a repcsin, akkor nem gondolkodnék az "extrákon".
Csak szeretném jelezni, hogy lefoglaltuk a repülőjegyeket. Bár eléggé megijesztettetek, hogy már csak felfelé megy az ára. Figyeltem folyamatosan, és tényleg felfelé ment. Ezért beiktattuk a B és C tervet. (bus and car)
Aztán a hétvégén olcsóbb lett a jegy. Kb. annyi, mint a busz. Így lefoglaltuk, kifizettük. Most már csak az utasfelvétel van, meg persze az utazás.
Tudom, tudom, hogy olcsóbban is lehetett volna, de az őszi svájci utunknál már ügyesebbek leszünk.
Igen, én is megvettem a héten a repjegyünket visszafelé is, mert olcsóbb lett.
Mondjuk, még így sem a legolcsóbb, de azért jelentősen csökkent.
Türelem olcsó jegyet terem.
elsőre úgy tűnt, h előnyös lehet ez a változás, ám az árakat nézve jelenleg úgy tűnik nekem, h inkább csak arról van szó, h bevezették a feladott poggyászra a felárat.
Sziasztok!
Szokott valaki a Liszt Ferenc reptéren parkolni? Úgy értem, hogy ott szoktátok hagyni az autót egy-két hétre, ha onnan mentek nyaralni? Vagy hol érdemes hagyni, ha messzebbről jövünk és nem tudjuk megoldani a feljutást másképp? Várom a tapasztalatokat ezzel kapcsolatban! Előre is köszönöm!