Sziasztok! Szállást keresünk Sartin július 20-a környékétől de nem túl nagy sikerrel. 2 felnőtt és 3 gyerek, a kisebb 3 éves, utazóágyat viszünk neki. Még olyan megoldás is érdekelne, hogy két db szoba egy házban... Tud valaki segíteni? Előre is köszönjük!
Sziasztok! Szállást keresünk Sartin július 20-a környékétől de nem túl nagy sikerrel. 2 felnőtt és 3 gyerek, a kisebb 3 éves, utazóágyat viszünk neki. Még olyan megoldás is érdekelne, hogy két db szoba egy házban... Tud valaki segíteni? Előre is köszönjük!
Tudok közel a tengerparthoz 100 m, nagyon kedves család üzemelteti, magyar anyuka, görög apuka, gyerekek magyarul beszélnek. Nem tudom lehet-e itt a fórumon megírni, nem számit-e reklámnak, de ha írsz az istvanfi@t-online.hu ra szívesen megadom az elérhetőséget. Mi már 3x voltunk ebben az apartmanban. Viszonylag nagy medencéjük is van.
Két Sartis csoportban is benne vagyok, ott is feltettem a kérdést, kb 4-5 lehetőséget is írtak hogy kit kell keresni, sajnos ebből a fele nem tudott segíteni a többi még nem írt vissza...te kit tudnál? Minden évben még télen lefoglaltuk a szállást de ez most így adódott...hihetetlen hogy minden le van foglalva:( vagyis nem csodálkozok, hiszen imádom!
Szia
"sziasztok!Nálunk még lenne hely július 20 tól,egy kétszobás lakásról van szó,az egyik szobában dupla ágy a másikban 3 különálló szimpla ágy van,a konyha külön légterű.Parkolni az udvarban lehet,a tengerpart 200 méterre található.Fotókat kedden tudnék küldeni,de akkor ki is posztoljuk őket.Eddig nem volt alkalmam fotózni mert a felújitás után rögtön be is költöztek.Szóval egy felújitott régi házikóról lenne szó.Ha érdekli a barátaitokat akkor privát üzenetben keressenek meg.Sajnos nem mindig tudok azonnal válaszolni mert sok a dolgom ilyenkor.Köszönjük!"
Ezt a választ kaptam, beszélnek magyarul, ha gondolod írj nekik! Vagy a FB- on is beszéhetünk privátban, ha megírod a neved privátban
Üdv Eduso
Szia! Nekem is ugyenezt az üzenetet írta a fb csoportban! remélem mindkettőnknek jut hely:) én most várom egy hölgy visszajelzését aki szintén tud talán szállást...
Jaaaa! Már értelek! Nagyon szépen köszönöm! Sorban megyek, úgy fer, úgyhogy most egy hölgy visszajelzését várom aki magyar és kint él. Nagyon izgulok nehogy két szék közül pad alá...remélem hlnap visszaszól. Mert ez is érdekelne aki kedden posztol....