Én évek óta a K&H biztosítónál kötök utasbiztosítást. Ár érték arányban kitűnő... (kevés pénzért sokat ad)
Közvetlenül a saját oldalán érdemes megkötni a biztosítást, mivel sokkal kedvezőbb ajánlatot kapunk, mint ha alkusz oldalak valamelyikén kötnénk meg
Igen, a Netrisk o.k. az utasok biztosítása miatt nem is aggódom. Ami nálam gond lehet az a külföldi rendszámoos másik autó. (mondjuk az EUB-n beírtam, és nem kötekedett, viszont az Uniqa-nál tuti nem megy...)
A K&H-nál lehet, hogy így van, de én már találkoztam olyannal, hogy az alkusz kedvezőbb ajánlatot adott, mint a biztosító saját oldala.
Az alkuszok kapnak kedvezményt, amit Te mint földi halandó nem biztos, hogy megkapsz. Lehet, hogy az alkuszok a teljes kedvezményt nem nyelik be, ezért tudják olcsóbban adni.
Sziasztok! Szeretném megkérdezni mennyire kivitelezhető az, hogy mi Moraitikára utazunk, ami ugye Korfu szigetén van és onnan szeretnénk átmenni Albániába. Megéri, mennyi időben az út, merre érdemes menni és így tovább és így tovább. Köszönöm előre is a válaszokat!
Sziasztok! Szeretném megkérdezni mennyire kivitelezhető az, hogy mi Moraitikára utazunk, ami ugye Korfu szigetén van és onnan szeretnénk átmenni Albániába. Megéri, mennyi időben az út, merre érdemes menni és így tovább és így tovább. Köszönöm előre is a válaszokat!
Nem tudom mennyi időre mentek Korfura, De lehet a szigeten kéne maradnotok rengeteg a látnivaló, kár egy percet is más országra szánni.. Annyira nem nagy szám Albánia hogy érdemes lenne arra egy napot rászánni.. Szerintem... Főleg ha csak egy hétre mentek Korfura..
sikeresen leértünk végig jó volt az ut.kivéve az időt.pocsék és még mindig.reggel hogy felébredtünk szinte fél 10ig vártam hogy bepakoljak mert ugy eset az eső.Átjöttünk Vassilikibe kicsit jobb kb15-20fok van .de legalább az eső nem esik
Renault | #238940 | 2016-05-22 17:29:34 | Válasz a #238923. hozzászólásra
Szeretném megkérdezni - mi itthon megtankolunk, majd Macedoniában rátankolunk és azzal kibírjuk görögben úgy, hogy aktív pihenők vagyunk, szóval elég sok km-t belecsavarunk a kocsiba. A lényeg, a Macedónoknál mennyi most az üzemanyag? Diesel autónk van. Köszönöm!
47dénar durván 220ft lenne ha elfogadja a kártyát .nekem azt mondta ok és mikor fizettem volna kétszer megprobálta és azt mondta nem jó a net.igy euroval egyenlitsem ki.53eu számolt 58,pár deci dieselért és nem tudtam mit tenni de nem ertem volna le az ertéig még 60km kellett volna menni.de én voltam a hülye egy probát kellet volna csináltatni 10liter bele hogy jó e a kártya .mindig van nálam kanna csak most ures volt.de még igy is jó volt 25litert evett meg Prevezáig teli tankal indultunksa határon OMV 5200 ért ment bele igy mikor Nydribe megérkeztünk majdnem 70liter volt a tankban a müszer fullt mutatot
Csak tapasztalatból írom, mi tavaly kártyával fizettünk a kutakon és a bank nagyon rosszul váltott, 330 fölött számolta az eurot. Idén meggondolandó számunkra a bankkártyás fizetés...
Köszönöm Dodi! Akkor ez átgondolásra fog kerülni. Bár eddig soha nem volt gond a kártyás fizetéssel. Tavaly mindenhol, ahol kártyával lehetett fizetni, azzal fizettünk, semmi gond nem volt, el is fogadták a kártyát a kutakon, középárfolyamon számolt a bank. Tavaly augusztusban voltunk görögben.
Mi június végén indultunk és július közepe felé értünk haza. Amikor megláttam az ERSTE havi számlakivonatát, szitkozódtam egy jó nagyot. Pedig akkor nem 330 volt a középárfolyam szerintem. S ennyibe számolta. Így hiába fizettünk kártyával, nem jöttünk ki azokon a kutakon túl olcsón. Valaki azt írta, mindenhol a saját pénznemükkel érdemes fizetni. Tavalyelőtt az euro-val is becsapódtunk, mert úgy is többre jött ki. Ez a "nem működik a net", tehát nem tudsz kártyával fizetni sokszor csak a szívatásra megy, mert euróval biztosan becsapódik ilyenkor az ember.