Lesvos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 44 45 46   >
Üzenet
  Juhi | #55468 Üzenet | 2008-03-27 13:02:30 |
Sziasztok!
Most néztem meg a már említett iroda, kombinált útját. Nem is veszélyesek az árak. Jövõre megpróbálok oda menni.
  H.apci | #55560 Üzenet | 2008-03-28 11:31:29 |
h.apci írta:
vojandi írta:
h.apci írta:
Megtaláltam az összes menetrendet...

Nagyon szuper!! Csak most néztem meg, de hihetetlen vagy h.apci a kitartásoddal, tök jó, hogy minden itt van.

Nem tartott sokáig, csak kellett egy ötlet... icon_wink.gif Az árát igazán elárulhatná valaki... icon_rolleyes.gif icon_razz.gif

Nagy keservesen találtam egy árat Piraeus-ból, de gondolom, a nagyságrend hasonló a többi kikötõbõl is. icon_confused.gif Egy út (két fõ + kocsi) kabinban (kerekítve) 220 Euro, fedélzeten 15O Euro; csak a kocsi 100 Euro... Retúrra nem ad árat, de ki lehet találni... Lehet mérlegelni... icon_rolleyes.gif
  Vojandi | #55577 Üzenet | 2008-03-28 14:25:36 |
Amit belinkeltem a 145-ös sz. hozzászólásomban, ott (úgy rémlik) voltak árak is. A komp drágább, mint a repülõ!!! Mert néha ellehet csípni 100 Eurón aluli jegyeket is.
  Atosz | #56656 Üzenet | 2008-04-09 22:29:37 |
Elszédít még mindig Kefa,de a régi dédelgetett vágyunk Lesvos, már 2003 óta,amióta Rhodoson voltunk ill.amikor onnan hazajöttünk.Oszt kétszer köbegyütt K-és-D-Kréta,majd Kefa és Zante.Nem,nem má csak most Lesvos jöhet, nincs kec-mec, ne is vitatkozz... icon_lol.gif icon_confused.gif Vitának helye nincs! Na már megint magamba beszélgetek icon_cry.gif Korosodom.Eviát meg ki is hagytam,Szóval már a memória is...Hogy vagy H.apci??Te hogy ász a dógokkal? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Csak kérdeztem... icon_rolleyes.gif
  Atosz | #56866 Üzenet | 2008-04-12 19:32:16 |
Látom Hapci nem válaszólsz, neheztelsz valamiért.Te csak komoly tipográfiai témákkal és menetrendekkel és trendekkel foglalkozol.Se baj,ahogy szoktam mondani:ettõl még nem esik be az esõ... icon_biggrin.gif
Azé még egyet kérdezek tõled:egy lesvosi utazás nem áll szándékodba?Már csak azért is,mert te biztosan lekáderoztad már a szigetet és vágod a témát! icon_wink.gif
  H.apci | #56869 Üzenet | 2008-04-12 19:48:46 |
atosz írta:
Látom Hapci nem válaszólsz, neheztelsz valamiért.Te csak komoly tipográfiai témákkal és menetrendekkel és trendekkel foglalkozol.Se baj,ahogy szoktam mondani:ettõl még nem esik be az esõ... icon_biggrin.gif
Azé még egyet kérdezek tõled:egy lesvosi utazás nem áll szándékodba?Már csak azért is,mert te biztosan lekáderoztad már a szigetet és vágod a témát! icon_wink.gif

Valóban neheztelek... A kérdést "Hogy vagy H.apci??Te hogy ász a dógokkal?" költõinek, s nem idevalónak éreztem... A lesvosi utazás elnapolva, mert mostanság csak saját kocsival megyek, oda meg így nem érdemes...
  Atosz | #56871 Üzenet | 2008-04-12 20:02:47 |
Ne neheztelj, én csak a humor oldalárol is probálom a szövegemet szerkeszteni és adni egy kis lazaságot még ön íróniával is elérve, a fórum esetleges merevségének,hangulatának. icon_wink.gif
  Atosz | #56883 Üzenet | 2008-04-12 22:33:39 |
Szia H:apci!

Látom a szokott reakciód elmaradt.Mit tehetek, leírom azt amit ilyenkor irhatok: let's get ready to Rumble.(Kezdõdjön a dübörgés) icon_biggrin.gif
  Atosz | #61984 Üzenet | 2008-05-20 20:03:06 |
Látom "lefagyott" Lesvos topicja,már nem érzem azt az érdeklõdést mint a kezdet kezdetén volt.
Sanda a gyanum,hogy én lehettem meg H.apci benne a ludas, mert a kedves olvasok kerülik a feszültségbe átmenõ írásokat.Kedves fórumtársam pedig érzékeny lélek mindaddig míg nem õ cseszeget Kacifántos agyonsejtelmesített szövegével másokat. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_evil.gif Na de "nálunk" fontosabb téma Lesvos!! ...és az is marad gondolom.
Jó lenne ha legalább mán egy, vagy két emberke azt írná,hogy most jöttem haza Lesvosról és leírom az ottani nyaralásom történetét.Névszerint nem írom, de igen sokan lennének az érdeklõdõk,köztük jómagam is.Kinek mi a véleménye?Ha nem lesz ilyen,
akkor jövõre meg kell törni a jeget... icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
  Vojandi | #61986 Üzenet | 2008-05-20 20:09:55 |
Látom atosz unatkozol icon_smile.gif na bocsika. Rajtunk, megszállottakon kívül nem sok embert érdekel ez a sziget. Én szinte minden nap gondolok rá, hogy jövõre oda kell menni, de ezen kívül már mást nem tudok a témához szólni. Akik meg ott jártak, ha jártak egyáltalán, szerintem azt sem tudják, hogy létezik ez a topik. Szóval nyugodj bele, mi magunk leszünk azok a személyek, akik majd az utazásunk után sajátmagunkat felvilágosítjuk az utazásunkról, mivel ide más kutya nem téved. icon_sad.gif sajna.
  Atosz | #61989 Üzenet | 2008-05-20 20:33:44 | Válasz a #61986. hsz-ra Előzmény #61986
Szia Andi!

Volt egy érzésem,hogy te leszel az elsõ "megszállott" aki erre reagálni fog,de tényleg.Nem baj, örülök neki icon_smile.gif Vagyunk egy páran ilyenek akik mint a "buldog" ragaszkodnak elképzeléseikhez.Ez nem egy hátrány.Sõt.

Igaz igy "üresbe" nem igen tudunk mit taglalni a témán, csak egyet írhatok:

Come on,let's go! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_exclaim.gif Money and health!!

Üdv: Atosz icon_wink.gif
  Kvalcsi | #62044 Üzenet | 2008-05-21 10:24:23 | Válasz a #61984. hsz-ra Előzmény #61984
Szia Atosz!

Nálunk sokáig képben volt Lesvos mint uticél idén, de elvetettük, mert féltünk a buszos+kompos utazástól (fõleg a koszovó miatt). Néztünk repcsis utat is, de azok Pozsonyból indulnak és ezért úgy döntöttünk, hogy idén inkább ugyan annyi pénzbõl megyünk Törökországba Budapestrõl, és ráadásul 2 hétre. Azért nem vetettük el ezt a szigetet, valamikor biztosan megnézzük.
  Atosz | #62202 Üzenet | 2008-05-21 18:33:16 | Válasz a #62044. hsz-ra Előzmény #62044
Hello Kvalcsi!

Mint írtam valahol, a mostani lefkadai utazásunkkal lényegében a Jón-tengeri szigeteket mind végigjártuk.Lesvosra már Evia és Rhodosz bejárta után szemet vetettünk. Kb 2003-2004 környékén volt ez.Viszont Kefa is nagyon beflúgosított bennünket és ha voltál ott, akkor te is tudod,hogy nem véletlen... icon_smile.gif Mivel nem a fiatal tinikhez tartozunk,de
jövõre azért ha gyõzzük egészséggel és suskával akkor "elvetemülünk" Pozsonyból repülõvel.Pestrõl transzfer Pozsonyba, ami rendesen be van kalkulálva az utazásba ill.annak költségeibe.Ha netán addig lesz valami jobb akkor avval próbálkozunk.Valami módot csak találunk. icon_rolleyes.gif icon_wink.gif

Üdv: Atosz icon_wink.gif
  Atosz | #62468 Üzenet | 2008-05-22 18:33:13 |
Ui.

Most meg arra gondoltam,hogy át kell pártolnom egy másik honlapra is,ahol talán találkozhatom olyan emberkével aki már járt Lesvoson.

Ez is egy lehetõség... icon_lol.gif
  Vojandi | #62522 Üzenet | 2008-05-22 20:49:38 |
Nehogy már hûtlenkedj! icon_wink.gif Én is szoktam másfelé nézegetni, de minden más gyenge próbálkozás ehhez képest, ami itt van!!!!!!!!!!!!!!!!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 44 45 46   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu