Általános tapasztalatok
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 38 39 40   >
Üzenet
  Mono | #74546 Üzenet | 2008-08-02 16:07:24 | Válasz a #74536. hsz-ra
H.apci,nem Te lennél ha ezt kihagytad volna.... icon_biggrin.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
  Kakadu | #74547 Üzenet | 2008-08-02 16:28:16 | Válasz a #74546. hsz-ra Előzmény #74546
Teljesen jogos volt h.apci felvetése,sok utazónak lövése sincs, hogy hová készül.
(és arról sem, hogy miért icon_twisted.gif )

Az pedig kifejezetten divat mostanság, hogy néhányan másokkal próbálják megterveztetni az utazásukat (mert nincs idelyük a kis drágáimnak) és utána még reklamálnak is!
  H.apci | #74548 Üzenet | 2008-08-02 17:09:34 | Re:
Mono írta:
H.apci,nem Te lennél ha ezt kihagytad volna.... icon_biggrin.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Én már tényleg nem tudom, hogyan kell fogalmazni, pedig eddig azt hittem, valamennyire tudok. icon_eek.gif icon_redface.gif (Jó, a pirosozás a májam és az epém miatt volt. icon_redface.gif ) Tényleg kíváncsi lennék, mi motiválja némelyik utazót, aki ilyen kérdéseket tesz fel. Egyszerûen nem értem. Gondoljátok végig, hányszor fordult már elõ, hogy elõbb köti le valaki az útját és aztán kérdez egészen alapvetõ dolgogat. Biztos van rá magyarázat; ha tudja valaki, árulja már el, legyen szíves. icon_confused.gif
  Antero | #74550 Üzenet | 2008-08-02 17:44:36 | Re:
Kakadu írta:
Teljesen jogos volt h.apci felvetése,sok utazónak lövése sincs, hogy hová készül.
(és arról sem, hogy miért icon_twisted.gif )

Az pedig kifejezetten divat mostanság, hogy néhányan másokkal próbálják megterveztetni az utazásukat (mert nincs idelyük a kis drágáimnak) és utána még reklamálnak is!

icon_question.gif icon_exclaim.gif icon_question.gif

icon_cry.gif
  Vojandi | #74551 Üzenet | 2008-08-02 17:49:20 | Re:
Kakadu írta:

Ettõl már csak az rosszabb, amikor hazajön az illetõ és megkérded, hol járt és még csak a hely nevét sem tudja icon_sad.gif
  Maci | #74553 Üzenet | 2008-08-02 17:53:18 | Válasz a #74550. hsz-ra Előzmény #74550
Szerintem szándékos volt.Irónia akart lenni.
  Antero | #74554 Üzenet | 2008-08-02 17:55:31 | Re:
Maci írta:
Szerintem szándékos volt.Irónia akart lenni.

icon_idea.gif
  Kakadu | #74556 Üzenet | 2008-08-02 18:25:55 | Re:
h.apci írta:
Gondoljátok végig, hányszor fordult már elõ, hogy elõbb köti le valaki az útját és aztán kérdez egészen alapvetõ dolgogat. Biztos van rá magyarázat; ha tudja valaki, árulja már el, legyen szíves. icon_confused.gif

Pontosan; lát valahol egy fotót, "beleszeret" és megy. A célnál pedig rájön; Anyám, nem ezt a lovat akartam.
Az eredeti hsz-ben számomra a legszebb a "hol kéne partyzni?" kérdés volt.
Lennének ötleteim.
Mert az én májam is pettyes, nem csak h.apcié icon_wink.gif
  Antero | #74559 Üzenet | 2008-08-02 18:56:56 | Re:
vojandi írta:
Kakadu írta:

Ettõl már csak az rosszabb, amikor hazajön az illetõ és megkérded, hol járt és még csak a hely nevét sem tudja icon_sad.gif

régen ; nászúton voltam Stalisban még a West Travel-el . Hozzánk csapódott egy házaspár

-- ök azt tervezték , hogy valamelyik délelõtt megnézik az Akropoliszt ; délután pedig lemennek

a tengerhez fürödni .
  Kakadu | #74560 Üzenet | 2008-08-02 19:03:17 | Válasz a #74559. hsz-ra Előzmény #74559
Akkor ezt is megbeszéltük icon_lol.gif
Különben elég bamba képet vághattam idén Lefkádán, amikor egy szlovén házaspár este elmondta: reggel elugrottak Athénba és mindent megnéztek!
Vannak még ügyes emberek icon_lol.gif
  Josza2 | #74565 Üzenet | 2008-08-02 20:03:05 | Válasz a #74560. hsz-ra Előzmény #74560
Sziasztok!
Még elsõ utamon Görögországban Nei Poriba mentünk '94-ben. Volt ott egy házaspár gyerekkel, együtt utaztunk, de másik apartmanházba kerülek, mint mi. Ötödik napon összetalálkozunk a városban és kérdezük, hogy érzik magukat. Ezer panasszal voltak teli, hogy nem tudtak még
fürödni. Köztudott, hogy Nei Pori tengerpartja Észak Görögország talán legjobb minõségû strandja. Az a klasszikus fehér homokos, lassan mélyülõ, homokos aljú, kifogástalan hely. A hölgyre való tekintettel óvatosan kérdeztük meg, hogy a két fiú, legalább miért nem fürdött? Kiderült, hogy azért, mert az apartmanházban nem volt medence. Õk azt hitték, hogy a tengernél minden szállásnak van medencéje. Kérdeztem ezek után, hogy a tengerben miért nem fürödtek, erre közölték, hogy hogy képzeljük, hogy õk a tengerbe fognak fürdeni. Fel voltak háborodva, hogy milyen hely ez, hogy még egy nyomorult ókori romjuk sincs:lol: icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
Hát nagy az Isten állatkertje. icon_eek.gif icon_mrgreen.gif
  Somijudit | #74567 Üzenet | 2008-08-02 20:45:21 |
Szió!
Mi 1999-ben Korfun nyaraltunk. Munkahelyemen élménbeszámolót tartottam amikor bejött egy kollega aki elmesélte, hogy õk Krétán voltak, azért mert az sokkal görögösebb mint Korfu. Tényleg nagyon szuper volt, mert volt medence amit minden nap takarítottak, így még a tengerpartra sem kellett lemenni. Mivel repülõvel mentek a kaja sem olvadt ki. Különösen a Krétán hazai alapanyagból készített káposztáskocka hagyott bennem mély nyomot az elbeszélésébõl.
Krétáról ez volt a mondanivalója,tényleg megérte oda repülni az olaszos Korfu helyett.!
  Kakadu | #74570 Üzenet | 2008-08-02 21:04:23 |
somijudit írta:
Különösen a Krétán hazai alapanyagból készített káposztáskocka hagyott bennem mély nyomot az elbeszélésébõl.

Hát igen, öreg utazók a megmondhatói, hogy Görögországban ismeretlen fogalom a száraz tészta, a hagyma vagy a káposzta. De a beszámolókban olvashatjuk elégedett fórumtársak megnyilvánulásait, hogy nem olvadt ki a krumplis tészta és ennél csak nagyon kicsivel jobb, aki két hétig gyroson él.
Ami pedig az isten állatkertjét illeti; az még nem lenne baj, hogy nagy, de sajnos alacsony a kerítés!
  Kvalcsi | #74584 Üzenet | 2008-08-02 23:19:03 | Válasz a #74560. hsz-ra Előzmény #74560
Szia Kakadú!

Ezen tényleg csak nevetni lehet, de egyben nagyon szomorú is, hogy vannak ilyen sötét emberek (nem bõrszínre értem).
  Kvalcsi | #74588 Üzenet | 2008-08-02 23:25:24 | Válasz a #74565. hsz-ra Előzmény #74565
Szia josza2!

Ez sem semmi! Akkor mi a fenének megy tengerpartra, ha medencében szeretne fürdeni? Valamivel olcsóbb, ha kimegy valamelyik strandra, hiszen erre van igénye. Az ilyen típusú emberekben egy agyrák éhen halna!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 38 39 40   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu