Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 505 506 507   >
Üzenet
  Borbt | #6565 Üzenet | 2006-04-19 10:27:45 |
Remélem nem lesz semmi gond, majd bemegyek az utazási irodába ugyis van ott egy jó ismerõs és rákérdezek, hogy mi a helyzet.
  Jox | #6731 Üzenet | 2006-04-25 11:25:08 | Kato Zakros környékén
  Antero | #6732 Üzenet | 2006-04-25 11:42:17 |
k... szép !!!!!!!!!!!!
  Borbt | #6733 Üzenet | 2006-04-25 11:51:28 |
Haliho!

Lenne egy érdekes kérdésem.
Meg tudja azt valaki mondani, hogy Stalis közeléban vagy úgy általánosságban Krétán lehet fakultatív horgászni a tengeren? Tavaly Korfun próbálkoztam, de az idegenvezetõ azt mondta hogy pár éve megszûnt ez a lehetõség. Nagyon szeretném kipróbálni a tengeri pecázást szóval ha bárki tud valami infot nagyon megköszönném.
  Jox | #6734 Üzenet | 2006-04-25 12:55:11 |
Például:
https://www.amazingcrete.com/crete/panormos-fishing-boating.htm
https://www2.forthnet.gr/internetcity/rozeta/en-index.htm

De minek ahhoz fakultatív szervezés?
Fogod a botod, aztán horgászol egy csendes, turistamentes helyen, vagy ott, ahol a helyiek is horgásznak...
  Borbt | #6736 Üzenet | 2006-04-25 13:29:59 |
Szia Jox!

Köszi a címeket a 2. nagyon tutinak néz ki pont ilyen hajós témára gondoltam. A szervezés meg azért lenne fontos mert lövésem nincs, hogy hogyan fogjak hozzá, ill. nincs tengerre való szerelésem. (Ez azért csak másabb mint itt nálunk az édesvíz)
  Keke | #6782 Üzenet | 2006-04-27 19:02:27 | keke
Szia vojandi!!Olvastam,hogy a Larentzakis apartmanban voltál,mi augusztusban megyünk ide.Tudnál vmi infót róla?Elõre is köszönöm szépen!
  Vojandi | #6783 Üzenet | 2006-04-27 21:52:54 |
Kedves Keke!

Nagyon szívesen, de mi 1996-ban voltunk ott, tahát tíz év alatt biztosan van változás is. Nagyon szép ház kívülrõl, belülrõl pedig szintén szépen berendezett (volt). Mi az elsõ emeleten voltunk, a bejárat felöli oldalra nézõ apartmanban, aminek két erkélye is volt. A szoba nagy volt és tágas, egy légtérben egy másik szobával, ami szintén tágas volt és az volt a konyha és ebédlõ. A fürdõszoba mini volt, de tiszta. A háziakat alig láttuk, viszont volt pulykályuk és kakasuk a kertben, amik egész éjjel rikoltoztak. A tenger olyan 200-250 méterre lehet, csak az úttesten kellett átmenni és végigsétálni a Creta Sun stúdiók elõtt (amiknek a medencéjét ingyen használhattuk). A part széles, szürkés homokos, a víz viszonylag gyorsan mélyül és amikor mi voltunk ott, nagyon vadul hullámzott. Mi július közepén voltunk, a legmelegebb szezonban, de a hõséget csak nappal érezted, mert este jött a Szahara felöli hideg fuvallat és esténként nagyon szeles volt, éjjel az ágyban is baromira fáztunk. Vigyetek kardigánt vagy pulcsit.
Akkoriban még csak ez az egy apartman állt ott egymagában. Plataniasba kb. 600 méter kellett sétálni az országút entén, Geraniba kicsivel többet. Remélem, azóta jobban kiépült ez a környék, és nektek lesz egy kis vásárlási lehetõség a közelben is. Ha szeretnél fényképeket, akkor tudok úgy tizet küldeni, akkor add meg az e-mail cimed.
Ha van még valami extra kérdésed, és tudok, nagyon szívesen válaszolok rá.
Andi
  Keke | #6785 Üzenet | 2006-04-27 22:44:05 |
Szia vojandi!Nagyon köszi a gyors választ,remélem jó lesz az apartman.Az utazási irodában is azt mondták tágas,Plataniast pedig elég sokan ajánlották.Az email cimem:rigomelinda@freemail.hu
  Vojandi | #6789 Üzenet | 2006-04-27 23:10:26 |
Szia Keke!

Az apartmanról és a tengerpartról küldök neked képeket, amúgy meg most töltök fel a fotóalbumba pár másik krétai képet, és holnap estétõl olvasható lesz a leírások között a Samaria-szurdokról szóló is.
Andi
  Keke | #6792 Üzenet | 2006-04-28 07:53:57 |
Szia vojandi!Köszönöm az emailt megkaptam és megnéztem a fotóalbumban is a képeidet,nagyon klassz!!Szerintem az eltelt évek alatt talán kicsit jobban kiépült az apartman körüli rész.Augusztus 7-én megyünk,3 személyes apartmant választottuk.Kiváncsi leszek milyen lesz,Plataniasról elég jó véleményeket olvastam,bár elég sok helyre szeretnénk elmenni kirándulni.Láttam te is voltál Santorinin,Elafonissin ezek mind tervben vannak+Prevelli,Plakias,Frangokastello,Falassarna,Georgioupolis.Santorinin gondolkodtunk,de amilyen szép képeket láttunk tuti elmegyünk!Samaria szurdok vszinû kimarad mert gyerekkel megyünk aki 12éves és háááát szerintem az elsõ km után ottmaradna icon_biggrin.gif
  Vojandi | #6803 Üzenet | 2006-04-28 17:19:04 |
Keke, a gyerekek állítólag jobban bírják a túrát, mint a felnõttek, így jó hajtóerõk a felnõtteknek. icon_smile.gif
  Keke | #6815 Üzenet | 2006-04-28 22:55:48 |
Szia Andi!Az én nagyfiam enyhén szólva is utál gyalogolni de majd meglátjuk. icon_biggrin.gif Tavaly Paralián voltunk,nagyon jó volt de a századik kolostor után a görög sofõrrel szórakozott a buszban,ugyhogy vszinû a szurdokban is hasonló lenne a helyzet icon_biggrin.gif
  Keke | #6824 Üzenet | 2006-04-29 12:31:29 |
Andi!Nem néznéd meg az Aeolus honlapján a Larentzakis apartmanról készült képeket?Vmi változás belül amióta te ott jártál?
  Vojandi | #6825 Üzenet | 2006-04-29 13:43:29 |
De igen, megnéztem. Modernebbnek néz ki, talán új a bútor, nálunk egyhangú sötétbarna volt. De amikor mi ott voltunk, mi két fõsben voltunk, viszont utolsó nap, amikor utazás elõtt kilakoltattak, a csomagokat be lehetett tenni egy földszinti szobába, ami (már nem tudom) 3 vagy 4 személyes volt, és az pl. egész másképp nézett ki, ezért nem mérvadók az az egy benti kép, amit neked küldtem, mert a 3 fõs biztosan nagoybb és másképp van elrendezve. De ne aggódj, annyira szép ház volt és nekünk nagyon tetszett. icon_smile.gif
Andi
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu