Firkamano utánanéztem ennek a Szent istván háznak, és köszi hogy beírtad, tuti hasznát fogjuk venni
kb 15 éve vágyam kijutni Olaszországba, de eddig sosem jött össze, az árak félelmetesek, egy szimpla nyaralás sem olcsó, nemhogy a főváros!
ez viszont valóban remek ajánlat és köszönöm még egyszer
Tronchetto, ha a google earth-on rákeresel akkor a híd után ami a szárazföldről behoz rögtön jobbra lesz. Ki lesz táblázva, nem lehet eltévedni.
Mindjárt keresek képeket is.
Mi velencében a nagy parkolóban hagytuk az autót megpakolva minden jóval, és látszott is, hogy rendesen ki van tömve a kocsi. Nem a kintibe hanem a parkolóházban, de nem biztos, hogy az Neked biztonságos, merthogy a kajak a tetején lesz.
Sziasztok,
szerintetek hol lehet Velencében néhány órára biztonságosan parkolni, úgy, hogy átutazóban Olaszországon szeretnénk egy rövid sétát tenni a városban ? (csomagok a kocsiban + kajak a tetején...)
Köszönöm az infót!
Nem nekem kell, egy ismerősömnek szervezkedek, igaz mostmár nem aktuális neki, de nekem hasznos információ!!
Tudsz Milánóban olcsó szállást? 5-6 ezer Ft/éj/fő -re gondolok, ez is még jól jöhet nekem, tranzit szállásra gondolok.
Előre is köszi!
Zeusz lánya | #107296 | 2009-07-01 16:26:09 | Válasz a #106396. hsz-ra
Szia Firkamano!
Nem tudom aktuális -e még a válasz a kérdésedre. Sajnos be kell menni Milánóba, nincs közvetlen járat Bergamo és Malpensa között.
A két reptér közötti távolság is nagy. Én vasárnap érkeztem haza, így frissek az információim.
Olaszországban a Szenti István Ház-ban mi akciósan szálltunk meg, 40%-kal olcsóbb volt abban az időszakban amikor mi utaztunk.
Párizsban egy magyar néninél, csak telefonon lehet elérni, a lakásának a hangulata olyan mint a nagyié.
Bárhova is utazol, először nézd meg a www.booking.com -ot, és a találatokat kétágyas szobaár szerint rendezd így látod a legolcsóbbat, sokszor nagyon nagy akciók vannak, hotelben már találsz 25-30 euroért /fő szállást.
A Franciaország topikban több információt találsz erről a szállásról.
Firkamanón kívül többen voltak már ott, pl. Szepeva + más is. Úgy tudom, Firkamanó holnap utazik Görögországba és Szepeva sem elérhető egy ideig, javaslom próbálj másnak írni, aki ugyanott szállt meg.
(Ha érdekel, én relatíve olcsó hotelt tudok ajánlani (reggelivel, privát fürdőszobával, 2 ágyas szoba 34,5 Euro/fő)). Elmnézést, ez kicsit off volt már.
Nagyon szépen köszönöm a segítséged! Közben azt beszélgettük a nejemmel, hogy lehetséges, inkább nyáron "ugrunk" csak ki, akkor viszont hosszabb időre. Előtte - ha megengeded - megkereslek az általad említett, magyarul beszélő szállásadók ügyében...
Szép napot Nektek!