Egynapra nem szívesen fogadnak foglalást a szállásadók, mert, ha később esetleg érkezne hosszabb fogalalás ugyanarra az időpontra, akkor az 1napos miatt nem valósulhatna meg.
Ez persze csak az előfoglalásra érvényes.
"a tranzitfoglalásokat csakis az egész összeg teljes átutalásával tudjuk intézni. Emiatt akik nem nálunk foglalnak nyaralásuk más szálláshelyeire, azoknak az átutalási költség akár a tranzitszállás 50%-a is lehet.
Ezenkívül fontos tény az is, hogy a szállásadók nem szívesen foglalják le a szobáikat 1-2 éjszakára, nekünk általában szívességet tesznek amikor ilyen jellegű kéréssel fordulunk hozzájuk.
Ezeknek értelmében, szakmai deontológiai megfontolásból nem tudunk ilyen kérésekkel foglalkozni és csakis azoknak a vendégeknek foglalunk pár napos szállást, akik már más nyaralóhelyre és szállásra is nálunk foglaltak, mint extra szolgáltatást nyújtva ezt.
Köszönjük, hogy kérésükkel megkerestek és nálunk érdeklődtek,"
Az is igaz, ha a kiemelt részről lett volna információm előre, nem érdeklődtem volna nálatok.
Szia csz75!
Én Makrigialoson foglaltam oda és visszafelé kétszobás (négyfős)szállást a Maria-házban július közepére és augusztus elejére az Anett Tourstól.Nézegettem a methoni kemping studióját és a Mitikas kemping bungalóját is,csak azok három személyesek.Ha neked az jó keress rá!Remélem segítettem egy kicsit.
Norcsi
Szia Norcsi!
Nagyon köszönöm, közben már sikerült foglalnom egyet: IKIA Apollon, Katerini http://www.booking.com/hotel/g.....2010-07-21
Elég jó áron vannak a szállásaik.
Köszönöm még egyszer.
Ágni | #132786 | 2010-05-03 11:11:30 | TRanzitszállás a macedónoknál
Vendégeimtől kaptam:
"Mi utközben Macedoniaban alltunk meg amikor Görögorszagba utaztunk, egy Demir Kapija nevü helysegben.
Van itt egy boraszat, vendeglövel es hotellel együtt. Merem ajanlani barkinek: www.popovakula.com.mk
A borok is kitünöek."
Ha valaki kirpóbálja, írja már meg ide is a trapasztalatait. Kösz.
Sziasztok!
Igazából nem egy túl "olcsó" ötlet, de én hazafele - jobb híján, mivel valahol nagyon közel a határhoz akartam megszállni - Evzoniban, 700 méterre a határtól (még Hellászban, természetesen) a HARA Hotel Restaurant-ban szálltam meg. Nekem egy főre számlával, reggelivel együtt 30 eurót kértek. Először szívtam a fogam, de későn volt, hulla fáradt voltam és (sok) más lehetőség híján megszálltam. Sajnos rohantam, így a több fő esetén érvényes árakról nem kérdeztem, amit már bánok - mások is kérdezték már...
Nincs sok szobájuk, de nagyon kulturált, csendes, nyugis, nem régen felújított légkondis,szobák TV-vel, törölközővel, tisztálkodó dolgokkal... Tehát igazából kipakolni sem kell a kocsiból, csak a váltóruhát és egy papucsot. És nyugis, biztonságos (-nak tűnő) parkolója van, szinte a szoba elé lehet megállni.
És onnan már csak 8,5 óra volt a magyar határ!
Sziasztok!
Mi is megszálltunk itt-->Popova Kula Winery. Email-ban leveleztük le a szobát, gyorsan válaszoltak és a foglaláshoz sem kellett előleg. Amikor odaérkeztünk már tudtak rólunk és azonnal átvehettük a szobát. Email-ban ugyan 40€ volt a legolcsóbb, ott először 25€ mondtak, de végül 35€ lett belőle, reggelivel. Ez két nagy zsemle volt különféle felvágottakkal vastagon kibélelve és két narancsból és barackból állt. Maga a hotel rendkívül igényes, a szobák nemkülönben. A parkolója őrzött. Könnyű megtalálni, mert jól ki van táblázva, csak az utolsó pár száz métert kell földúton megtenni. Csak ajánlani tudom!
Üdv
Már írtam régebben erről a tranzitnak bevált helyről, azóta lett honlapjuk is, a mostani keresgéléskor szaladtam bele. Vannak fotók is a bungalókról és a kemping más részeiről is. Mi két éve júliusban 50 eurót fizettünk. Nem foglaltunk, csak úgy beestünk. Délre tartóknak lehet jó, olyan 200 km-re van Athéntól: