Én már felpróbáltam ezt a bukót senkinek nem ajánlom. Autón se spórolunk se a féken se a gumin.
10ezer forinttal drágábban minőségi(bb) bukót lehet kapni.
http://kelomotor.hu
Aki motorral készül az számítson arra, hogy sztrájk miatt esetleg tankolási nehézségek adódhatnak, persze ez az autóval utazókra is vonatkozik, de a motornak ebből a szempontból kisebb a hatótávolsága.
Ian! Meg is van:-) köszi, egyelőre per tangetem olvastam csak, elejét meg a végét
De hálás vagyok, az infóért, köszönjük a szíves tanácsokat!
Ja igen! 3 napra tervezünk ki utat és3-at vissza és szintén ohne gps nur térkép....mer mi erre izgulunk
Csatlakozom; én is inkább motorozom, mint gps-ezek, a tanktáskán elhelyezett térkép az igazi, mondjuk, ha esetleg nagyobb kijelzője lenne, de ekkorához nekem üveg is kellene az meg ugye motoron
Ki ez a baromarcú vadmarha?? A baj ott van, hogy vannak olyan autósok sajnos, akik az ilyen és ehhez hasonló magatartást jópofának tartják. Lásd sok izomagyú barom és taxisok nagy hányada. Ha behorpad méregből a szélvédője, vagy éppen a motoros a következő lámpánál kikapja a puccos verdából, akkor még nekik áll följebb.
Igaz van olyan mondás, hogy "minden viccnek fele igaz, az az van valóság alapja", de ne húzd fel magad ilyesmin ez csak poen akar lenni, még ha fekete is, de annak szánták
Te hogy "téliesítetted" a vasad? Az enyémet még sikerült dec. 29-én a Mozaikba levizsgáztatni, mentem is utána vele 150-200km, mert én így téliesítek, amikor száraz +5C. van megyek vele amíg nem fázom igaz van markolat fűtésem is
Szia!
A téliesítés most könnyen megoldódott. December közepéig jártam vele (Yamaha Majesty YP 250). Mikor már annyira rázkódott induláskor, hogy féltem nagyobb baja lesz mint van, elvittem szerelőhöz. Ő az ünnepek alatt zárva volt, így most meleg helyen vészeli át a telet. Már készen van, csak nincs időm mostanság elmenni érte Érdre. Egyébként ő addig megy, amíg le nem esik a hó, vagy az ónos eső. Akkor elviszem a T-motors-hoz. Majd letakarítom, szárazra törlöm, akksi kiugrik bemegy a lakásba. Maját bebugyolálom néhány pokrócba a teraszon tető alatt. Legalább havonta egyszer elindítom és várom a tavaszt.
Nyáriasítás? Akksit feltöltöm teljesen, guminyomás ellenőrzés, folyadékszint ellenőrzések. (Mivel most jött haza a szerelőtől, más gond nem hiszem hogy lenne vele.