Tudom, tudom! Nem Ágni üzletét szeretném rontani, de én sokkal jobban szeretem a kevésbé felkapott helyeket, így örülnék neki, ha minél tovább maradna ilyen kevésbé látogatott, nyugis sziget! Szerintem ezzel az óhajommal azért nem vagyok egyedül. Véleményem szerint Ti is azért mentek oda többek között!
Megerősítésnek:teljes mértékben osztom véleményed a leírtakkal!
Ez vonatkozik és vonatkozna minden a természet által kialakított és nem mesterségesen az ember korrigálta, jól, legtöbbször rosszúl reformált helyekre.
Nem hinném, hogy ezek a módosítások előbb-utóbb nem-e fognak vissza ütni,mint ahogy sok helyen már teszi is ezt a természet...Ne csináljanak már szórakozó helyet a természet adta nyugis disztingvált helyekből!
Én valahogy így gondolom.Minden természetet kedvelő és járó egyénnek csak ez lehet a véleménye.Nemde?
De! Tőlem lehetnek bulizós, kiépített üdülőtelepek, mert vannak sokan akik ezeket kedvelik, de hagyjanak valamit a nyugis, természetes szépségükben pompázó helyekből is.
Csak tudod a buldózerek még nem gondolkodó lények,mi emberek, meg állítólag igen és ráadásul mi írányítjuk őket.Jó lenne lassan már a "víztoronyhoz" kapni és rájönni arra,hogy amit a környezettel teszünk az véges és mindennek van tűrési határa.Hát most valahol ott tartunk...
Mert így fogunk "lesni"mint ez az emotikon: ami
Ha lesz idő a lesésre...
Június 30 -Július 7, 7 éjszaka, LAST MINUTE kedvezmény:
Észak Évia, Vaggelio, B1-s apartman, tengermenti, 2 légteres, felszerelt konyhás, balkonról a tengerre látni, személyek számától függetlenül összesen 350 EUR (maximum 4 felnőtt + 1 gyerek).
Augusztus 1-én (szombat) indulunk Eviára, idén nappali út lesz, ki tudnátok segíteni egy érvényes Glifa és Agiokamposz közötti kompmenetrenddel, főleg az érdekelne szombaton mikor mennek az utolsó kompok.
Az Arkitsa - Aidipsos, valamint Glifa - Agiokamposz közötti útvonalon jelenleg naponta 2 óránként van kompjárat. Nyári főszezonban (július, augusztus) naponta 1 óránként, nagy forgalom esetén fél óránként lesznek kompjáratok. Az Ajosz Konsztantinosz - Ajosz Jorgosz közötti útvonalon jelenleg pénteken, szombaton, vasárnap, hétfőn vannak kompjáratok, naponta 4-szer. Nyári turistaszezonban a járatok gyakoribbak lesznek.
A 2007 májusi menetrend szerint az utolsó komp GLIFA-ból Agiokamposba 20:15-kor van, ARKITSA-ból Aidipsos-ba az utolsó előtti 20:45-kor, az utolsó járat pedig 22:00 -kor.