Vrasna
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 52 53 54   >
Üzenet
  Andra | #14165 Üzenet | 2006-08-19 19:14:08 |
Szia Csutek!

Most szabad a gép, lecsaptam rá rögtön.
Szóval.
Iszonyú zajos volt Vrasna. icon_sad.gif A motorosok és a lányokat bömbölõs zenéfel felszedni akaró autósok fellegvára volt napközben is, de éjszakától különösen. icon_sad.gif
Repedt fazék hangú motortól mindenféle megtalálható volt és kopp gázon egykerekeztek, versengtek éjszakánként.
Nem túlzok, hogy folyamatosan 2-3 órákat tudtam aludni. Mikor az éjszaka csendjébe hirtelen bele õrjöng egy ilyen motor, a dobhártyáját szétviszi az embernek, nem is értem, hogy ezeknek a motorosoknak hogy van még hallásuk. Kíváncsi lettem volna a kisgyermekesekre, hogy szegény gyerekek hogy tudtak esténként aludni ilyen iszonyatos zajban.
Szóval az a kis csendes autóút kész halláskárosodást okoz az embereknek.
Nem is értem, hogy ezt miért hagyják. A két hét alatt semmit nem aludtam.
Mentek ezek reggel, délelõtt, délután, de fõleg éjszaka rajzottak. Még fél 5-kor is húzta neki a gázt, majd megsüketültünk.
Aztán kb. 5-7-ig lehetett valamicskét aludni, mert utána már jött a kukás autó, a partot takarító traktor, a kiabálós halas, szóval aki Vrasnán akar nyaralni, az alvásra még csak ne is gondoljon.

De ezt leszámítva nagyon szép, tiszta, gondozott hely volt, a sétáló utácja nagyon szép, de nagyon pici volt. Így mi átjártunk minden este Asprovaltara. Ez a kis város nagyon tetszett. Nagyon tiszta, rendezett, gondozott parkok, a strandon szól a zene, millió üzlet, étterem, este piszok sokan voltak, menni alig lehetett. Nekünk nagyon tetszett és bántuk, hogy nem inkább oda mentünk.

Stavrosba csak hazafelé menet néztünk szét, de nekem nagy csalódás volt. Bocsánat a Stavros imádóknak, de nekem nem tetszett a hely, bár este biztosan más lehetett.
Piszokos, gondozatlan, rendetlen utcák, terek, nekem a hangulat is hiányzott. Egyedül a hegyre felmenõ kis utcák néztek ki valahogy, azokról csináltam képeket, majd felteszem a fotóalbumba.

Amúgy a végére megszerettük Vrasnát, de ha legközelebb választanom kellene Vrasna és Sarti közt, gondolkodás nélkül Sartit választanám.

Ha van kérdés kérdezzetek nyugodtan. icon_smile.gif
  Vojandi | #14195 Üzenet | 2006-08-20 17:22:09 |
Andra, megnéztem a képeidet, szépek. Jó volt kicsit Thassosról is új képeket látni. Várom a beszámolód.
Andi
  Rebeka | #14196 Üzenet | 2006-08-20 17:43:49 |
Andra!
Nagyon klasszak a képek, teljesen meghatódtam. Jó volt viszontlátni a kedves helyeket, amelyek még talán szebbek lettek a sok évvel ezelõttihez képest. A hosszúkás viziállatka azonosításába bele törött a bicskánk. Ki volt õ?
  Csu | #14202 Üzenet | 2006-08-20 19:13:37 |
Szia Andra!
A szállásról írnál bõvebben? Légkondi nem volt, ugye? Mennyire van mindentõl, mennyire felszerelt stb.?
  Jox | #14208 Üzenet | 2006-08-20 19:54:09 |
Andra beszámolója már olvasható a Beszámolók oldalon.
  Csu | #14215 Üzenet | 2006-08-20 21:15:11 |
Köszi, minden kérdésemre megtaláltam a választ.
  Andra | #14216 Üzenet | 2006-08-20 21:22:40 |
Rebeka!

Örülök, ha tetszettek a képek. Próbáltam a hely arculatát fotózni, remélem sikerült jól visszaadnom.
A hosszúkás viziállatka a tengeri uborka. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Cuki, ugye? icon_biggrin.gif
Olyan furcsán ment, érdekes volt látni. icon_smile.gif
  Andra | #14218 Üzenet | 2006-08-20 21:26:05 |
csu!

Régebben tettem be fotót a szállásról. A Vasilis aparmanban voltunk. Semmi különös, a szokásos apartman volt. Talán annyi plussz volt, hogy volt benne tévé, aminek semmi hasznát nem vettük, mivel görögül nem igazán tudunk.
Ennek az árából inkább szúnyoghálót vagy ventillátort szerelhetettek volna fel, mert mindkettõ jól jött volna.
Ezeket a szunyikat nem érdekelte a szúnyogírtó, meg se kottyant nekik, így a kerti spirál szúnyogriasztó füstölõt is beüzemeltük esténként, így tudtuk csak elûzni õket.
A mi apartmanunk teljesen Vrasna végén volt, az Aprovaltával összekötõ út elején. A többit leírtam a beszámolómban.
  Andra | #14219 Üzenet | 2006-08-20 21:26:38 |
csu írta:
Szia Andra!
A szállásról írnál bõvebben? Légkondi nem volt, ugye? Mennyire van mindentõl, mennyire felszerelt stb.?

Ja, légkondi természetesen nem volt.
  Andra | #14220 Üzenet | 2006-08-20 21:27:42 |
Szia vojandi!

Thassos engem teljesen elvarázsolt, pedig nem sok mindent láttam belõle. Limenas nagyon hangulatos és gyönyörû kis város.
Ez szerelem volt elsõ látásra. icon_lol.gif
  Csutek | #14223 Üzenet | 2006-08-20 22:39:08 |
Szia Andra.

Láttam a képeket, olvastam a beszámolót.
Sajnálom, hogy nem pihenhetted ki magad. Amikor arra jártam, igaz szeptemberben, nem volt ilyen gondunk.
Az ernyõ erdõ nem igazán tetszik. 2000-ben még csak egy sorban volt, és sokkal ritkábban. Azt hangulatosnak találtam, így viszont túl üzletiesnek. icon_confused.gif
Azért meglátogatom, ha kinn leszümk.
  Kristin1 | #14227 Üzenet | 2006-08-21 06:52:45 |
Szia Andra!

Üdv újra a fórumon! icon_smile.gif Megnéztem a Fotóalbumot, szuper! Olyan jó volt nosztalgiázni.
Csak ámultam és bámultam, amikor írtad, hogy micsoda zaj volt! 2-3 órákat aludtatok, húú! Szegény. icon_sad.gif Hát akkor nekünk mégiscsak jó helyen volt a szállásunk! Pedig nagyon irigyeltelek ám a közvelten tengerparti apartmanért, de most már nem. Mi a lehetõ legtávolabb voltunk a sétálóutcától, de így már nem bánom. Nekünk a nyugodt pihenéssel, alvással nem volt gondunk.
Azért örülök, hogy ennek ellenére tetszett Vrasna. Thassos tényleg csodaszép, és Stavrosról is egyezik a véleményünk. Szerintem is nagyon gondozatlan, nem tetszett.
Most engedelmeddel megnézem a beszámolót is.
  Zeus | #14232 Üzenet | 2006-08-21 08:51:41 |
Andra!
Érdekes a te tengeri uborkád. Sokkal szebb, mint amikkel mi találkoztunk eddig itt ill. Horvátországban. Azok olyanok voltak mint egy, hogy is mondjam szépen.... icon_redface.gif .... Szóval olyan sötétek, barnák voltak. Mi ki is vettük a gyerekeknek, hogy közelrõl is megnézzék. Tényleg mókásak voltak ahogy másztak kifelé a vödörbõl, de hamar vissza tettük õket, ne szenvedjenek.
  Rebeka | #14233 Üzenet | 2006-08-21 08:53:38 |
Oops! Az elõbb én voltam, csak nem figyeltem ki van bejelentkezve. Na ez a hátránya a közös gépnek. icon_smile.gif
  Andra | #14245 Üzenet | 2006-08-21 13:42:54 |
Szia Csutek!

Az ernyõerdõnél mindig rengetegen voltak. Mivel mi a falu szélén laktunk, így nem is igazán jártunk arra, inkább a két város közti partszakaszon pocoltunk, ott nem feküdtek egymáson az emberek.
Nekem tetszettek a napernyõk, hangulatosnak találtam, csak ne lettek volna ott olyan sokan.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 52 53 54   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu