Judith77 | #82497 | 2008-10-05 13:46:01 | Újra itthon?!
Reggel 9-re értünk haza Budapestre, az út hosszabb volt mint tavaly.
Az idő elfogadható, fakultatívra nem mentünk, utolsó nap nem mertem
nekivágni Thassosnak egy 4 éves gyerkőccel. Az utat jól viselték az
apróságok, csak a morgós nagypapától idegzsábát kaptam.
Számomra ez nem volt egészen nyaralás, de erre számítottam is, inkább
kirándulás csak. Mindennap betartottuk a sziesztát rendesen. Macedón
határon beleszaladtunk egy váltásba kb. 2 órát dekkoltunk. Odafele
pedig valami útakadály végett várakoztunk. Oda 23, vissza 22 óra.
Stavros tetszett, igazi görög emberekkel, gyerekekkel. Apró halat, souvlakit, gyrost, görög salit, tzazikit, sok fagyit és sütit kóstóltunk.
Grillparty-ztunk egyik este karajt, csirkemellet, cukkinit grilleztünk.
Görög salátát készítettünk. Fincsi volt. Jövőre kevesebb létszámmal megyünk, Sarti vagy Thassos úticéllal.
Sziasztok! Üdv újra itthon! Örülök, hogy fogtatok ki jó időt is, tényleg az előző turnus rosszabbul járt. Itt viszont volt bőven eső a múlt héten is.
Remélem hoztatok szép fotókat és majd írtok is bővebben, milyen volt Stavros és hogy tetszett?!
Szia Anikó!
Nagyon régen jártam erre felé, még nem láttam a képeidet csak üdvözölni akartalak idehaza. Kicsit vissza olvastam és úgy vettem ki, hogy nem csalódtál Stavrosba ennek örülök mert jövőre is megpróbáljuk betervezni hátha most összejön a menetelünk.
Márta
Szia Josza!
Az üzenetet átadom! Köszönöm a jókívánságot. Úgy tudom, hogy Judit lesz a csoportvezetõ idegenvezetõ !! A buszunkat úgy hallottam Márió és Tamás vezeti ! (vagy nem )
Tényleg velük mentünk, nagyon aranyosak és kedvesek voltak.
Sajnos Judit nem velünk jött vissza, mert az anyukája megbetegedett, ezért kint maradt, de most már jobban van.
Juhi | #82781 | 2008-10-09 10:38:32 | Válasz a #81583. hsz-ra
Szia Anikó!
Nem bántuk meg a körutat! Szuper volt. Kér óránként tartottunk, 20-30 perc pihenőt, így még az idősebbek sem fáradtak el. Igaz néha sokat kellett gyalogolni is, de mindenhol 3 órát kaptunk szabadidőnek, s így mindent végig tudtunk nézni.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az utat.
Szia Juhika!
Isten hozott itthon. Örülök, hogy jól érezted magad. Majd sokat mesélsz. A Zorbasban találkozunk, majd dumcsizunk. Most egy kicsit ritkábban vagyok a fórumon, elkapott a gépszíj, de azért néha belesek. Üdv: Josza
Szia Márta! Jól láttad tényleg nem csalódtam Stavrosban, ha igen, akkor csak jóirányban. Kicsit féltem, mert sok magyar szereti, hogy nagyon "magyaros" lesz, de szerencsére nem így volt.
A szállás is szuper volt, rengeteget kirándultunk. Ha ráérsz majd nézd meg a fotóimat, két album is van, az első és második hétről.
Írtam én is egy helyen, hogy már megint bővült a listám egy hellyel, ahová visszavágyom. Így soha nem érek a végére a látnivalóknak, mert az újakon kívül mindig vágyom a régi helyekre is.
Szia Juhi! Örülök, hogy tetszett az út, és hogy jó időt fogtatok ki. Várom nagyon, hogy írj a részletekről és a fotókat is!
Egy pillanatnak tűnt az út, hisz olyan, mintha most indultatok volna.Gondolom neked is így tűnt!?
Én is gondolkoztam már ilyen körútban, azért is érdekel a dolog, mert a párom fél tőle egy kicsit. Kíváncsi vagyok nagyon!
Josza! Azért nagyon ne hanyagolj minket! Én is nézgettem ezt a találkozót is, de sajnos a párom folyton dolgozik és többnyire délután, úgyhogy nem jó az időpont sajnos.
De nem is bánok semmit, csak a szilveszter összejöjjön!!!
Szia Juhika!
Isten hozott itthon. Örülök, hogy jól érezted magad. Majd sokat mesélsz. A Zorbasban találkozunk, majd dumcsizunk. Most egy kicsit ritkábban vagyok a fórumon, elkapott a gépszíj, de azért néha belesek. Üdv: Josza
Szia Josza!
Eddig 90%, hogy megyek, de hétvégéig még eldől, mi lesz. Mi most 24-én megyünk, a körutazásunkról páran, illetve az Édesanyám, mert neki pont 24-én van a születésnapja.
Szia Anikó!
Elolvastam a beszámolódat, nagyon sok helyre sikerült ellátogatnotok.
A képeid fantasztikusak, élmény volt végig nézni azt a rengeteg sok szép felvételt, gratulálok hozzá!
Köszi Márta! Örülök, hogy sikerült örömet szerezni a képekkel. Én is gyakran végignézem még őket, de az új gépé az érdem, szerintem amiatt sikerültek olyan jól, és főleg, hogy szép helyekről nem nehéz szép képet csinálni.
Bejja, a te albumodnál van egy csík a képek alatt, ahová Te tudsz szöveget beírni címnek, vagy valami miatt nem látod azt a részt? Akkor Jox biztos segít, írj neki, ha gondod van.
Nagyon szivesen. Örülök, ha segíthettem. Megnéztem a fotóidat, szépek és jó volt újra látni Stavrost. Bár az én fotóimat is még mindennap megnézegetem, annyira vágyom még vissza.