Kedves Fórumtársak!
Tudnátok segíteni, a Lidl-ben mennyiért lehet szénsavas ásványvizet venni? Egyik útitársunk aki még nem volt Görögországban, csak ezt issza, és azért kérdezem, hogy érdemes-e itthonról vinni, vagy Nikitikiben megvenni?
Előre is köszönöm a választ.
Mennyit szeretne fogyasztani egy nap? Hány napra mentek? Mennyi hely van az autóban? Hogy vagytok költőpénzzel elengedve? Mennyiért vetted az eurót?
Kedves Fórumtársak!
Tudnátok segíteni, a Lidl-ben mennyiért lehet szénsavas ásványvizet venni? Egyik útitársunk aki még nem volt Görögországban, csak ezt issza, és azért kérdezem, hogy érdemes-e itthonról vinni, vagy Nikitikiben megvenni?
Előre is köszönöm a választ.
Mennyit szeretne fogyasztani egy nap? Hány napra mentek? Mennyi hely van az autóban? Hogy vagytok költőpénzzel elengedve? Mennyiért vetted az eurót?
Nem tudom...ott egy üveg víz kb 100 ft( ha jól emlékszem mi ennyiért vettük, vagy még olcsóbban), itthon a legolcsóbb 65 ft.
Ha itthonról viszel ki ásványvizet nyersz összesen kb 1000 ft-ot. Több mint 4 zsugor víz (40kg)a csomagtartóban...
Én nem vinnék
Nem tudom...ott egy üveg víz kb 100 ft( ha jól emlékszem mi ennyiért vettük, vagy még olcsóbban), itthon a legolcsóbb 65 ft.
Ha itthonról viszel ki ásványvizet nyersz összesen kb 1000 ft-ot. Több mint 4 zsugor víz (40kg)a csomagtartóban...
Én nem vinnék
Köszönöm, KissLászló! Ennyiért valóban nem érdemes itthonról vinni.
Bár nem a LIDL-ben vásárolunk, de itt egy akciós prospektus.
Hogy aztán a képen a víz buborékos-e?
Egyébként én akkor szoktam le Görögországban a buborékos vízről, mikor "Soda" néven gyümölcslé áron jutottam csak hozzá.
és az feltűnt hogy olcsóbb ott a pick szalámi mint itthon?azt már tapasztaltam hogy ausztriába olcsóbb,de most néztem hogy görögországba is.ez azért elég gáz.
és az feltűnt hogy olcsóbb ott a pick szalámi mint itthon?azt már tapasztaltam hogy ausztriába olcsóbb,de most néztem hogy görögországba is.ez azért elég gáz.
"hallgass a szívedre, köszönd a fidesznek"
A gyártó nettó áron gyárt, aztán nálunk rárakódik a világcsúcs ÁFA!
nem kell a politika.így volt ez már 10 éve is.egyik sem jobb a másiknál.ez nem a politikának köszönhető,ha így lenne akkor minden drágább lenne nálunk.ez a márkanév hazai túlárazása miatt van,irreálisan drága mert nálunk ez a "prémium".
"hallgass a szívedre, köszönd a fidesznek"
A gyártó nettó áron gyárt, aztán nálunk rárakódik a világcsúcs ÁFA!
Ennek az ég világon semmi köze a Fideszhez, az átkosban is luxus volt a téliszalámi, nem is mindig lehetett kapni...
Ne keverjük ide a politikát!
A politikát valóban nem érdemes idekeverni, annál is inkább, mert sokaknak előnyösebb az alacsony SZJA és magas ÁFA párosítás.
(Felveszem az alacsony SZJA-val terhelt fizetésemet és havonta kimegyek Szlovákiába nagybevásárolni, ahol alacsony az ÁFA, valamint nincs plusz termékdíj egy csomó olyan terméken, amin nálunk van. Tömény alkoholos italt vagy 3 éve nem vettem Magyarországon. Most, hogy gyengébb a forint, most is kb. 25 %-al olcsóbb az alkohol kint.)
Helló! Úgy indultunk, hogy kevés élelmiszert viszünk, hisz meg tudunk venni mindent! Ha drágább is, de nyaralunk, s nem fogunk garasoskodni! Indulás előtt azonban a kis család még bevásárolt, így tele lett az autó minden jóval! Aztán kiderült, hiába volt a nagy bevásárlás, ez is kell s még sok minden! Bementünk először a legközelebb eső Liedl-be, s rádöbbentünk, mennyire felesleges volt előre bevásárolni!
A kenyér,pékárú ami drágább, a többi termék zöme olcsóbb, vagy azon az árszinten mozog mint otthon! Pl.: Friss tej: 3,7 % 0.99€ -1.55€ között!
G9r9gdinnye: 0.29-0.69 között. Ásványvíz (akcióban 6 db) 1.05€
Mi is eleinte úgy indultunk, hogy megyünk egy hétre, akkor legalább 3 heti teljes ellátást el kell vinni+ az útravaló Semmi értelme, mert az árak hasonlóak mint nálunk...a pékáru "drágább", de ha azt nézed minőségi pékáru és már egyből nem drágább. Ha itthon nem "látvány" kenyeret,kiflit veszel az sem olcsóbb mint ott!