Üdv mindenkinek.
Tanácsot kérnék hogy mennyi oliva olajat hozhatok be Magyarországba vám fizetésvel vagy az nélkul. Kell e hozzá nyugta, mert termelőtől veszem. A szándékom 4x5literes balonban hozni.. Ára 1liter 5 €.
A tanácsokat előre köszönöm.
Segítségre, tippre lenne szükségem: Gondolkodunk nyaralásban Sarti-n, de a Booking.com-on valamiféle alapvető tévedés van, mert nem megvenni akarjuk a szálláshelyeket, hanem egy hétre kibérelni.
Kellene nekem valami tipp, hogy reális, értelmes áron merrefelé érdemes szállást nézni 4, vagy 5 főnek valamikor július-augusztusi egy hetes nyaralásra. (Még az sem kell hogy közvetlenül a parton legyen.)
Dovi!
Kérdés, hogy mennétek. Autóval, buszval vagy repcsivel.
Ian | #249116 | 2019-02-10 15:43:31 | Válasz a #249113. hozzászólásra
Próbáld meg a Google térképet. Ott az adott régióban írd be hogy szállás vagy hotel. A megjelenitett találatoknal pedig ha van kapcsolati lehetőség, írj direktben. Mi jóval olcsóbban találtunk így szállást mint a bukingon. Nyilván valamilyen szintű nyelvtudas kell hozzá, az angol altalaban ok.
Üdv mindenkinek.
Tanácsot kérnék hogy mennyi oliva olajat hozhatok be Magyarországba vám fizetésvel vagy az nélkul. Kell e hozzá nyugta, mert termelőtől veszem. A szándékom 4x5literes balonban hozni.. Ára 1liter 5 €.
A tanácsokat előre köszönöm.
3db 5 literest hoztam be tavaly, le sem tojták sehol. Még itthon a magyar határon se, pedig nem volt eldugva. Csak a cigi-pia volt az érdekes nekik.Azzal meg mi nem élünk.
Dovi!
Nézd meg az -AEOLUS- kínálatát autóval. Mi most megyunk 13 szor Sartira. Pont ebben az idopontban járunk mindig. Semmi esetre sem mennék foglalás nélkul. Ebben az idoben teltház van. Akad itt ott egy apartman pár napra de az semmi. Az Aeolustól a Mariát választanám. Jó helyen van.
Dovi42b! Azért Loutra Edipsos is megér egy misét. Nekem az idén már az 5. misét éri meg az a környék. Valóban nem homokosak arra a strandok, bár Gregolimanó csodás homokos parttal rendelkezik. Na de Lichadonisia, Kavos, és a környező hangulatos kis falvak csodás strandokkal azért nem leírandok. Edipsos maga pedig esténként hangulatos városka, tengerparti sétánnyal, üzletekkel, és nagyon jó kis tavernákkal.
Szia Accord!
Köszönöm tanácsodat, tavaly mi is 4x5l hoztunk de le volt takarva nem vették észre. De amit átéltünk..... inkább kifizetem a vámot.
De mit éltetek át? Valamivel megszívattak???
Én nem vagyok csempész típus, nem is nagyon hozunk haza semmit, max. néhány Mythost a haveroknak, meg 1-2 kis olivafa edényt. A múltkor ezt az olajat. De nem szoktam eldugni, ott van a kocsi farában hátul.
Ha kérdik, h mit hozok, mindig megmondom. Ha vámoltatni akarná, akkor legyen. De látják, h nem üzletelő mennyiség van nálunk, így sosincs gond.
EU-n belül nem kell vámot fizetni, úgy tudom. Görögország és MO is EU-tag. Inkább a két nem EU tagnál kekeckedhetnek, ahol keresztül jössz.
De ez csak egy vélemény, ha biztosra akarsz menni, gondolom, valahol hivatalosan is utána lehet nézni.