Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 111 112 113 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Tothrita | #175256 Üzenet | 2011-09-08 14:38:18 |
Megkaptam a panaszlevelemre a választ!
A lényeg az, hogy egyrészt mivel mi ketten voltunk, nem jár a pótágyas, nagyobb szoba. Érdekes módon tavaly még Kucóéknak járt. Idén már nem. Ráadásul az van a voucheren is, hogy 2+1 ágy. Akkor miért nem azt írták rá, hogy 2 ágy??? A másik, hogy mivel nem jegyzőkönyveztettük a problémát a szálláson az idegenvezetővel (aki éppen csak megmutatta magát első nap meg hazautazáskor), ezért elutasítják a panaszunkat!
Hát ez van, egy próbát megért.
  Tothrita | #175225 Üzenet | 2011-09-08 09:49:17 |
Vickycsibe írta:
Rita!

Sajnálom, hogy így jártatok a szállással, de azért nézd a dolgok jó oldalát is! Nem mindenkit jegyeznek el Görögországban icon_smile.gif
Nekem szerencsére barátnőm csak jókat mondott a leendő apartmanunkról, de szombaton úgy is minden kiderül.
Kellemes hétvégét nektek!

Persze azért igyekeztem túl tenni magamat ezeken a dolgokon, úgyhogy ezen felül nagyon jó volt a nyaralás icon_smile.gif
Remélem akkor ti nagyobb sikerrel jártok az apartmannal kapcsolatban.

Nagyon jó utat kívánok nektek, jó pihenést és kellemes élményekkel való hazatérést!
Addig pedig kellemes készülődést kívánok icon_smile.gif
  Vickycsibe | #175218 Üzenet | 2011-09-08 08:59:39 |
Rita!

Sajnálom, hogy így jártatok a szállással, de azért nézd a dolgok jó oldalát is! Nem mindenkit jegyeznek el Görögországban icon_smile.gif
Nekem szerencsére barátnőm csak jókat mondott a leendő apartmanunkról, de szombaton úgy is minden kiderül.
Kellemes hétvégét nektek!
  Tothrita | #175217 Üzenet | 2011-09-08 08:40:40 |
picimancs írta:
Rita!
Elolvastam a beszámolod.Facebookon láttam,hogy felkerült icon_smile.gif Hát nem irigyellek a szállás miatt.Szerintem nem ez a megszokott de gondolom ez nem nyugtat.Majd írd meg ám mi lett a panaszlevél miatt.
Ha jól értem menyasszonyként jöttél haza ahhoz gratulálok! icon_smile.gif

Szia!
Köszi, hogy elolvastad. Még sose írtam ilyet, úgyhogy nem tudom mit szokás beleírni. De mindegy, ez így sikerült.
Még egyelőre nem reagáltak a panaszra, e-mailben küldtem, de lehet, hogy egy ajánlott levelet is küldök.
Igen, menyasszony lettem icon_smile.gif Köszönöm a gratulációt icon_smile.gif
  Picimancs | #175215 Üzenet | 2011-09-08 08:24:34 |
Rita!
Elolvastam a beszámolod.Facebookon láttam,hogy felkerült icon_smile.gif Hát nem irigyellek a szállás miatt.Szerintem nem ez a megszokott de gondolom ez nem nyugtat.Majd írd meg ám mi lett a panaszlevél miatt.
Ha jól értem menyasszonyként jöttél haza ahhoz gratulálok! icon_smile.gif
  Vickycsibe | #175210 Üzenet | 2011-09-08 07:44:54 |
Rita!

Még nem késő, megpróbálok időt szakítani rá, s elolvasni.
Szép napot!

Viki
  Tothrita | #175209 Üzenet | 2011-09-08 07:38:11 |
Vickycsibe!
Most nézem, hogy felkerült a beszámolóm, talán még nem késő!
  Tothrita | #175133 Üzenet | 2011-09-07 14:27:01 |
Kréta - Adelianos Kampos - 2011 a címe és Tothrita a szerző elvileg. De lehet, hogy még nem jelent meg?
  Vickycsibe | #175132 Üzenet | 2011-09-07 14:24:53 |
Rita!

Egy kérdésem van: milyen címen találom meg a beszámolódat/ill. ki a szerző?
Köszönöm!
  Tothrita | #175131 Üzenet | 2011-09-07 14:11:13 |
Érdekes megfogalmazás a nem közvetlenül tengerre néző szobákról. Végül is az Ibusz is hasonlót írt. Ez volt a honlapon: Adelianos Kampos fő utcáján helyezkedik el az apartman. Hát igen, csak még körbe veszi két út ezen kívül, az egyik a sziget legforgalmasabb útja, amelyen éjjel-nappal mennek az autók és kamionok. Amit a szállásról írnak, csak a fele igaz.

Vickycsibe!
Felraktam a beszámolót, ha van kérdésed, írj nyugodtan.
  Picimancs | #175087 Üzenet | 2011-09-06 15:08:40 |
TóthRita!

Sajnálom,hogy így jártatok mi meg voltunk velük elégedve 100%-ig.Ha az utat is hozzá vesszük(ami ugye nem kimondottan az ő hibájuk...) akkor már csak 70%-ig.Szerintünk nagyon jó volt minden.

Mediterraneo!

Érdekes ez a beszámoló.Nekem a Neckermannról amúgy is megvan a véleményem kimondottan a győri ügyintézőről.Neki megígértem még 1 szól adhatja a panaszkönyvet és kirúgatom.Nem utaztunk a végén velük de nem is fogunk!
Amúgy mi a Grand Tourssal jártunk Sartin úgy,hogy kifizettük a tengerre néző felárat de a tengert nem láttuk mert a képbe volt 1 baromi nagy fa.De legalább normális erkélyünk volt icon_smile.gif
  Mediterraneo | #175081 Üzenet | 2011-09-06 13:18:35 |
A Homár fogyasztóvédelmi blogon találtam a következőt:

„Tengerre néző/oldalról tengerre néző: Ezek a szobák/apartmanok a tenger felé néznek, de a közvetlen tengerre való kilátást egyes esetekben természeti vagy építészeti képződmények akadályozhatják.”

Fenti idézet a Neckermann utazási irodától származik és ezzel utasítottak el egy reklamációt.
Érdemes elolvasni a teljes cikket:
http://homar.blog.hu/2011/09/0.....aign=index

Tanulságos...
  Vickycsibe | #175009 Üzenet | 2011-09-05 10:10:57 |
TóthRita!

Isten hozott itthon! Kíváncsian várom a beszámolódat. Igaz, mi busszal megyünk, de ugyanúgy IBUSZ-os szervezésben. Ha időd és energiád engedi, légyszives még csütörtökig írd meg.
Pénteken indulunk icon_redface.gif
Szép napot!
  Cinthya | #175007 Üzenet | 2011-09-05 09:54:35 | Válasz a #175005. hsz-ra Előzmény #175005
sajnálom, hogy így jártatok, ahogy... icon_sad.gif
mint írtam, kifoghatja az ember a rosszat.
mi valamikor az eurotours-sal mentünk Spanyolo.-ba. nekünk se a busszal, se a 3*os svédasztalos félpanziónkkal nem volt gond. hazafelé sokan panaszkodtak... a több*os hotel, ellátás, étel... stb nem volt megfelelő. és ahogy elmondták, én egy napot sem töltöttem volna azokon a helyeken... bár, nem tudom, mit tehet az ember egy ilyen helyzetben...
mi busszal mentünk akkor, és a másik buszon se légkondi, se tv, se wc... minden rossz volt. talán le is robbantak félúton icon_sad.gif
de, a repülős utak sem sokkal szórakoztatóbbak. arról is tudnék mesélni...
most kíváncsian várom az IBUSZos utazást. 10nap múlva, megírom a tapasztaltakat icon_smile.gif
  Tothrita | #175005 Üzenet | 2011-09-05 09:28:12 |
Sziasztok!
Ibuszról csak annyit szeretnék, hogy nem teljesen azt adta, amit ígért. Most értünk haza Krétáról és volt némi kivetni való nemcsak a szállással, hanem az ottani idegenvezető hozzáállásával is. Részleteket a beszámolómban majd írok. A lényeg, hogy a velünk egy szálláson lévő magyarokkal úgy döntöttünk, hogy egy panaszlevelet megér a dolog.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 111 112 113 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu