Megkaptam a panaszlevelemre a választ!
A lényeg az, hogy egyrészt mivel mi ketten voltunk, nem jár a pótágyas, nagyobb szoba. Érdekes módon tavaly még Kucóéknak járt. Idén már nem. Ráadásul az van a voucheren is, hogy 2+1 ágy. Akkor miért nem azt írták rá, hogy 2 ágy??? A másik, hogy mivel nem jegyzőkönyveztettük a problémát a szálláson az idegenvezetővel (aki éppen csak megmutatta magát első nap meg hazautazáskor), ezért elutasítják a panaszunkat!
Hát ez van, egy próbát megért.
Sajnálom, hogy így jártatok a szállással, de azért nézd a dolgok jó oldalát is! Nem mindenkit jegyeznek el Görögországban
Nekem szerencsére barátnőm csak jókat mondott a leendő apartmanunkról, de szombaton úgy is minden kiderül.
Kellemes hétvégét nektek!
Persze azért igyekeztem túl tenni magamat ezeken a dolgokon, úgyhogy ezen felül nagyon jó volt a nyaralás
Remélem akkor ti nagyobb sikerrel jártok az apartmannal kapcsolatban.
Nagyon jó utat kívánok nektek, jó pihenést és kellemes élményekkel való hazatérést!
Addig pedig kellemes készülődést kívánok
Sajnálom, hogy így jártatok a szállással, de azért nézd a dolgok jó oldalát is! Nem mindenkit jegyeznek el Görögországban
Nekem szerencsére barátnőm csak jókat mondott a leendő apartmanunkról, de szombaton úgy is minden kiderül.
Kellemes hétvégét nektek!
Rita!
Elolvastam a beszámolod.Facebookon láttam,hogy felkerült Hát nem irigyellek a szállás miatt.Szerintem nem ez a megszokott de gondolom ez nem nyugtat.Majd írd meg ám mi lett a panaszlevél miatt.
Ha jól értem menyasszonyként jöttél haza ahhoz gratulálok!
Szia!
Köszi, hogy elolvastad. Még sose írtam ilyet, úgyhogy nem tudom mit szokás beleírni. De mindegy, ez így sikerült.
Még egyelőre nem reagáltak a panaszra, e-mailben küldtem, de lehet, hogy egy ajánlott levelet is küldök.
Igen, menyasszony lettem Köszönöm a gratulációt
Rita!
Elolvastam a beszámolod.Facebookon láttam,hogy felkerült Hát nem irigyellek a szállás miatt.Szerintem nem ez a megszokott de gondolom ez nem nyugtat.Majd írd meg ám mi lett a panaszlevél miatt.
Ha jól értem menyasszonyként jöttél haza ahhoz gratulálok!
Érdekes megfogalmazás a nem közvetlenül tengerre néző szobákról. Végül is az Ibusz is hasonlót írt. Ez volt a honlapon: Adelianos Kampos fő utcáján helyezkedik el az apartman. Hát igen, csak még körbe veszi két út ezen kívül, az egyik a sziget legforgalmasabb útja, amelyen éjjel-nappal mennek az autók és kamionok. Amit a szállásról írnak, csak a fele igaz.
Vickycsibe!
Felraktam a beszámolót, ha van kérdésed, írj nyugodtan.
Sajnálom,hogy így jártatok mi meg voltunk velük elégedve 100%-ig.Ha az utat is hozzá vesszük(ami ugye nem kimondottan az ő hibájuk...) akkor már csak 70%-ig.Szerintünk nagyon jó volt minden.
Mediterraneo!
Érdekes ez a beszámoló.Nekem a Neckermannról amúgy is megvan a véleményem kimondottan a győri ügyintézőről.Neki megígértem még 1 szól adhatja a panaszkönyvet és kirúgatom.Nem utaztunk a végén velük de nem is fogunk!
Amúgy mi a Grand Tourssal jártunk Sartin úgy,hogy kifizettük a tengerre néző felárat de a tengert nem láttuk mert a képbe volt 1 baromi nagy fa.De legalább normális erkélyünk volt
A Homár fogyasztóvédelmi blogon találtam a következőt:
„Tengerre néző/oldalról tengerre néző: Ezek a szobák/apartmanok a tenger felé néznek, de a közvetlen tengerre való kilátást egyes esetekben természeti vagy építészeti képződmények akadályozhatják.”
Isten hozott itthon! Kíváncsian várom a beszámolódat. Igaz, mi busszal megyünk, de ugyanúgy IBUSZ-os szervezésben. Ha időd és energiád engedi, légyszives még csütörtökig írd meg.
Pénteken indulunk
Szép napot!
sajnálom, hogy így jártatok, ahogy...
mint írtam, kifoghatja az ember a rosszat.
mi valamikor az eurotours-sal mentünk Spanyolo.-ba. nekünk se a busszal, se a 3*os svédasztalos félpanziónkkal nem volt gond. hazafelé sokan panaszkodtak... a több*os hotel, ellátás, étel... stb nem volt megfelelő. és ahogy elmondták, én egy napot sem töltöttem volna azokon a helyeken... bár, nem tudom, mit tehet az ember egy ilyen helyzetben...
mi busszal mentünk akkor, és a másik buszon se légkondi, se tv, se wc... minden rossz volt. talán le is robbantak félúton
de, a repülős utak sem sokkal szórakoztatóbbak. arról is tudnék mesélni...
most kíváncsian várom az IBUSZos utazást. 10nap múlva, megírom a tapasztaltakat
Sziasztok!
Ibuszról csak annyit szeretnék, hogy nem teljesen azt adta, amit ígért. Most értünk haza Krétáról és volt némi kivetni való nemcsak a szállással, hanem az ottani idegenvezető hozzáállásával is. Részleteket a beszámolómban majd írok. A lényeg, hogy a velünk egy szálláson lévő magyarokkal úgy döntöttünk, hogy egy panaszlevelet megér a dolog.