Kamarinál milyen a tengerpart ? Mennyire tiszta a víz és vanne a közelbe sziklás rész? A párom búvárkodik./pipával/képes órákig a vízbe lenni. Mert nézegetjük a last minutokat és Santorinire is elég jó árak vannak az Apollonál.
Szia Ericsike!
Kamarinál a part és a strand kavicsos. Nem sokára felkerül a fotóalbum és jól látható. Búvárcipõt ajánlok viselni. A Mesa Vouno hegy a strand végébe belelóg egy gyönyörû szikla képében. Ott több búvárt, köztük palackos búvárt is láttam. Hagyományos strandolásra Perissa strandja a legalkalmasabb. Ott fekete homokos, klasszikus lassan mélyülõ a víz, ugyanakkor ott is van búvárkodásra alkalmas rész is. Kamari és Perissa között kishajó közlekedik óránként. 4e személyenként oda 4e vissza. A viz tisztaságával sehol sincs baj, mindenhol kristálytiszta. Mindkét strandon napernyõ két ággyal bérelhetõ 6e/ nap. Jók az Apollon árai, de javaslom nézd meg az Aeolus kombinált útjainak árait is. Azok a legolcsóbbak, igaz azok elõ és utószezonban élnek. Mi nem bántuk meg, hogy õket választottuk.
Ne hagyd ki Santorinit!!!!!!
Üdv: Josza
Kedves Asteri!
Nagyon-nagyon jó utat kívánunk és érezd legalább olyan jól Magad, mint mi! Mennyi idõre mész? Nagyon vigyázz magadra és hozzál sok kellemes élményt!
Üdv: Josza és Cilla
Sziasztok Josza2 Cilla ! Azt szeretném kérdezni Kamarinál milyen a tengerpart ? Mennyire tiszta a víz és vanne a közelbe sziklás rész? A párom egyfolytába búvárkodik./pipával/képes órákig a vízbe lenni. Mert nézegetjük a last minutokat és Santorinire is elég jó árak vannak az Apollonál. Sziasztok Erika
Már nagyon várom! Remélem most sikerül megnéznem Akrotirit is!
Júliusban görög körútra készültem, ami sajnos nem jött össze, így Santorínivel kárpótlom magam
Asteri! Most se fog sikerulni megnezned Akrotirit!
Zarva lesz!
(Valoszinuleg 2009 nyaron is!)
Szia kedves Josza és Cilla!!
Örülök hogy minden szép volt,hogy egészségesen haza értetek,mi is látni szeretnénk Santorinit,most csak ettünk és pihentünk,és integettünk Nektek 10-én ..10-órakor dél felé.
Már nagyon várom! Remélem most sikerül megnéznem Akrotirit is!
Júliusban görög körútra készültem, ami sajnos nem jött össze, így Santorínivel kárpótlom magam