Az "integetős" teraszt a bormúzeumnál találhatod meg a Firai úton, az Athinios kikötő felé menet. Az épületet biztosan megismered a bástyákról, a zászlókról, ha egyénileg mentek el kirándulni a szigeten. Egyébként az Apollontravel idegenvezetője ( Gál Laci) által szervezett csoportos kirándulás alkalmával(Santorini falvak+ naplemente) a program tartalmazza az "integetős" teraszon a borkostolást is!
Jó utat Nektek és várjuk a beszámolódat!
Üdv.
Nagyon köszönöm az infót és a jó kívánságokat. Bár ahogy elnéztem most Santoríni időjárását nincs valami meleg (23°) és időnként esik az eső aminek nem igazán örülünk. Itthon volt bőven mostanában egyáltalán nem hiányzik.
Indulunk mindjárt a reptérre, de azért felírtam magamnak, hogy merre találom meg az integetős teraszt.
Természetesen írok majd beszámolót és remélem a fényképezőgépem sem hagy cserben, és sok fotóval szolgálhatok majd.
Német utazási irodával utazunk 2 hét múlva Santorinire. Meg tudná mondani valaki, hogy a Gál Laciék által szervezett vulkántúra melyik nap van?
Melyik utazási irodánál érdemes egyáltalán befizetni vulkántúrára, ha magyar idegenvezetést szeretnénk?
Köszi előre is!
Mindenkinek jó utat, aki mostanában indul nyaralni!!!
Szia! Kamariban a magyar utasoknak Gál Laci az idegenvezetője,megtalálhatod őt a tengerparti sétányon található Kamari Tours irodában.(Hotel Vénusz mellett). Vulkántúrát magyar idegenvezetéssel csak Laci indít, a tavalyi évben keddi napon volt a vulkántúra. Ha többet szeretnél megtudni a magyar nyelven induló programokról, akkor keresd meg Lacit személyesen a Kamari Tours irodában, vagy a Bacchus étteremben minden vasárnap a délelőtti órákban tart meetinget a szigetre érkező magyar utasoknak! Ha valami kérdésed van Santorinivel kapcsolatban (szállások, látnivalók, árak stb), akkor nyugodtan írj, mert mi már 6. éve járunk vissza a szigetre( júliusban hetedszer utazunk, így már szinte "hazajárunk")!
Köszönöm a gyors választ.
Az lenne a kérdésem még, hogy honnan szoktatok robogót, vagy quadot bérelni? Kamariban fogunk mi is lakni, ott szeretnénk bérelni.
Tudsz valamit ajánlani? Sajnos az angol nyelvtudásom már nagyon hiányos. Remélem azért meg fogjuk tudni értetni magunkat a bérléskor.
Milyen biztosítást érdemes kötni a járműre?
Szia Kema!
Kamariban a Loizos kölcsönzőnél érdemes bérelni ( a kölcsönzőt megtalálhatod a Haraoula apartmannál)autót, motort, quadot, mert ők teljeskörű biztosítással adják!! Nagyon korrektek, a szállásodhoz viszik a járművet és oda is mennek érte. Ha nem teljesen biztos az angoltudásod, akkor is boldogulsz velük, de Gál Laci is segít neked. Ha máshol bérelsz járművet a szigeten, akkor is csak teljeskörű biztosítással bérelj!!!!!!!!
Hol lesz a szállásotok? Mikor utaztok? Jártatok már Santorinin?
Nagy Görögország rajongók vagyunk mi is. Jártunk már Nea Vrasnán, Paralián, Zakynthoson, Kefalónián és Rodoszon.
Santorinire most megyünk először. Régóta vágytam már arra, hogy ezt a szigetet is láthassam. Biztos vagyok benne, hogy nem fogok csalódni.
A Hotel Avra-ban lesz a szállásunk. Magyarokat oda nem utaztatnak. 3*-os szálloda reggelivel, elfogatható áron, jó helyen, a tengertől 100 m-re kb.
Már többször béreltünk a szigeteken robogót, quadot. Most viszont azért kérdezem ennyire a biztosítást, mert Rodoszon fordult elő velünk, hogy béreltünk egy motort és olyan szerencsétlenek voltunk, hogy egy parkolásnál a járda padkája miatt felborultunk a motorral és megrepedt az első keréknél a sárvédője, vagy mi a fene. Aztán mikor visszavittük a mocit, keményen 80 eurót ott hagytunk ez miatt, pedig volt biztosításunk, de nem tudom milyen.
Tavaly milyen árba mozogtak a robogók és a quadok? Szeretnénk 5 napra bérelni, de majd még meg kell kérdeznünk azt is, hogy melyik napra fog esni a vulkántúra. Néztem a Loizos weboldalát, de csak autókat láttam fent.
Előre is köszi!!
Már csak 15 nap! Jupijjéééé!
Szia Kema!
Úgy tudom, hogy a Loizosnál csak autót lehet bérelni. Ha írsz privát üzenetet, akkor részletesen tájékoztatlak, hogy mit nézzél meg a szigeten, jó tavernák, árak stb.... Ha motort bérelsz, akkor kizárólag TELJESKÖRŰ BIZTOSÍTÁSSAL bérelj!!! Várom a további kérdéseidet!