az aegean-nal bevezetésre került ez a go light-ügy, miközben az olympic maradt alapban bőröndös?
hm, fura, sztem is egységesíteni fogják ezt, ami az aegean-nál látottak alapján sztem úgy lesz, h marad a 39 eur, de csomag nélkül (pedig nagyon tetszene, ha ebből vonnák le a csomagot akkor megyek jövőre karpathosra )
Jaja, szerintem is egységesíteni fogják a nyári menetrendtől, ez így túl szép egyelőre, hogy igaz legyen. Bár engem most jobban izgat, hogy a bp-i gépnek milyen csatlakozása lesz még aznap athénból az este 8-as érkezés után.
sztem nem rossz ez, h már reggel a tetthelyen van az ember, csak az a fél négyes ferihegyre érkezés...
én is néztem amúgy amit írsz, de egyelőre jó drágák a ryan szektorok. és vszeg rodosz a könnyebben abszolválható, mert krétára a ryan chaniaba repül, wizz heraklionba, és attól tartok, megdobná az autóbérlés költségeit a máshol történő leadás.
Sziasztok, mi júniusban repülnénk Athénba, jobb híján az Aegean-nel.
Kb 60 és 120 EUR/fő közt mozog (elég sűrűn) az olcsó jegy.
Van esetleg tapasztalata vkinek, hogy hány hónappal korábban indul el felfelé az ár, ami előtt mindenképp érdemes lenne lefoglalni?
Amit most nézek (18-Jun) az 80EUR.
Vajon várjak, hogy lemegy-e 60-70-re, vagy foglaljak és örüljek, hogy nem 100-120EUR ??
Kb 60 és 120 EUR/fő közt mozog (elég sűrűn) az olcsó jegy. Van esetleg tapasztalata vkinek, hogy hány hónappal korábban indul el felfelé az ár, ami előtt mindenképp érdemes lenne lefoglalni?
Nincs rá aranyszabály. Mázliból akármikor el lehet csípni olcsó jegyet, viszont mivel nincs konkurencia Bp-Athén vonalon, ha jól telik a gépük, simán föláraznak bármikor. Én 10-20 euróért biztos nem kockáztatnék.
De, ha jók az idegeid, és tudod minden nap nézegetni az oldalukat, pluszban még az utazási időpontod is rugalmas, akkor érdemes lehet kivárni a minimálárat (sok kicsi 10-20 euró sokra megy alapon), mert még van időd bőven indulásig.
nekem sem a 10-20EUR számít, de totálban ez lehet 60EUR/fő is, 2 főnél az 120EUR. A Malév 3 éve még 80K HUF-ért hozott-vitt kettőnket, ez most kb 120-160K lesz .. régi szép idők
nekem sem a 10-20EUR számít, de totálban ez lehet 60EUR/fő is, 2 főnél az 120EUR. A Malév 3 éve még 80K HUF-ért hozott-vitt kettőnket, ez most kb 120-160K lesz .. régi szép idők
Ezért is írtam, hogy sok kicsi sokra megy alapon megéri várni, de az részben rizikó - jól is járhatsz, meg rosszul is.
-törölt nick 10391 | #211413 | 2013-12-10 12:17:42 | Válasz a #211405. hsz-ra
Szia Hidalgo!
A hagyományos légitársaságok általában februárban kezdik az akciós jegyek értékesítését.
Ha jól emlékezem idén már január végén fenn voltak az akciós jegyek (31-45 € egyirányban + adók) az Aegean weboldalán. Ezeken az árakon szinte egész februárban lehetett foglalni, illetve ezt követően áprilisban is akciózott az Aegean.
Idén, illetve tavaly egy főre vetítve, BUD-ATH-BUD útvonalon kb. 120-130 €-t kellett fizetni az akciós jegyért. Azóta már új árkategóriákat vezettek be, így szinte lehetetlen megjósolni a várható akciós árakat.
Lehetséges, hogy hasonló árakon már nem lehet jövőre foglalni, de talán még érdemes várnotok egy picit a kedvezőbb árakra.
Most lefoglaltam az odautat 80EUR/fő-ért + bőrönd,
a visszafelé utat pedig naponta nézegetem majd ...
Annak dátumát még tologatni is lehet, hisz a szállás dátumait is módosíthatom még.