Szia Sese!
De jó nektek. Nagyon örülünk, mi is álmodoztunk Rodoszról , de azt mondták ritkán van tombolán, most meg csak úgy "dobálják"
Szuper nektek, nagyon irigykedünk
Sziasztok! Mi is az aug. 1-i hétre foglaltunk repülős apartmanos utat. Kizártuk Korfut és Bulgáriát, a többi lehetőség viszont abszolút jöhet, nem tudnék választani, hova mennék legszívesebben. Ettől függetlenül mi is izgatottan várjuk már a jövő hét hétfőt
Sziasztok! Régóta olvasom a fórumot. Először 4 éve tomboláztunk, akkor Kefalónián voltunk, életem legcsodásabb nyaralása volt.
Ma hívtak, hogy július 28-án Karpathosra sorsoltak ki Petra apartmanba. Nagyon örülök, bevonzottam Karpathost mert azt szerettem volna a legjobban Remélem lesznek ismerősök innen is
-törölt nick 22397 | #240612 | 2016-07-12 12:55:59 | Válasz a #240611. hozzászólásra
Szia Kishabi! Mi is Karpathosra megyünk 28-án, csak mi a Sealand apartmant kaptuk
Szia Sese! Mi most vagyunk Rodoszon, csodálatos hely, nem zsúfolt még így főszezonban sem, a John Mary apartmanban vagyunk, mögöttünk a Rodian Rose. Fantasztikus hely, még egy nap és vége de nagyon örülünk, hogy ezt kaptuk!!!!! Ha hazaértünk, szívesen válaszolok a kérdéseidre, a Faliraky hotel nem tudom merre van, de biztos jó lesz. Üdv: Rebus
Tegnap óta csak Karpathosos videókat, képeket nézek és kezdek szerelembe esni Árakról nem sok dolgot találtam, ha esetleg valaki tud segíteni szívesen fogadom
Azért tényleg érdekes,hogy idén hogy "dobálják" Rodoszt!De tök jó,hogy mindenki örül annak,amit kapott!!!Előre jó utat mindenkinek...(most valahogy ezen a 2 héten leállt Kréta.Nem lehet itt számolgatni,úgy látszik,lesz,ahogy lesz alapon lehet csak tombolázni!De most jól alakul!)
Azért még reménykedem Krétában, néztem a last minute-eket, arra a hétre amikor mi megyünk Rodosz és Kréta van. Azon a héten sorsolnak elm., amikor ti mentek Miskolciutas.
Most már egyre jobban "izgulunk"
-törölt nick 22397 | #240688 | 2016-07-14 11:37:09 | Válasz a #240674. hozzászólásra
Kedves Miskolciutas!
Mi is nagyon jó nyaralást kívánunk Nektek!
üdv minden "medis"-nek!
még nem irt senki a ***/**** --sorsolásról ,ki mit kapott hová,
kaptak-e török-siciliát-mallorca....stb
akiknek már meg volt nagyon jó idöt jó nyaralást kivánok.