Sziasztok! Végigböngésztem az internetet használható (autós) Karpathos térkép után kutatva, de sajnos nem találtam jó felbontásút és részleteset. Itt a fórumot is átolvastam, hátha valaki linkelt be korábban, de ez a kísérletem is hiába való volt...vagy átsiklottam volna felette?
Tudnátok esetleg segíteni, hol tudnék netről térképet letölteni, ami ki is nyomtatható? Köszönöm!
(korábbi években krétait, lefkadait és zakinthosit sikerült így találnom, de idén Karpathos nehéz diónak tűnik)
Nem igazán van valóban, de én azt mondom, hogy ezen ne aggódjatok. Kint több helyen is lehet venni pár €-ért jól használható térképet. Lásd pl. a csatolt képen, mi ezt vettük anno. Arról nem beszélve, hogy ez még egy szép emléknek is jó lesz.
Azért itt van pár link, bár szerintem ezeket már ismered: Greeka, in2Greece
Köszi, igen, ezeket megtaláltam:-)
Valószínű marad a helyben vásárlás...
Bár mostanra jobban aggaszt a görög helyzet, mert egyre kevésbé biztatóak a gazdasági hírek.. Jó, jó, olvastam pár napja, hogy a nyaralóhelyeken még nem érezni semmit, van benzin, élelmiszer, lehet bankkártyát használni...
Remélem, addigra kitalál az Eu valami megoldást.
Kedves!KNAT Látom ti is szept.3-án indultok,érdekelne melyik lesz a szállásotok?Esetleg foglalt Valaki a Sea Ston-ba,(Pigadia)A felszereltség érdekelne.Köszönöm
Aki már hazajött csodáljuk a fényképeit,isszuk sorait,Aki most megy,vagy épp még ott van annak csodás nyaralást rengeteg élménnyel,akik eztán megyünk azoknak türelem,mi is remélhetőleg megérjük.Üdv.Mindenkinek.
Matiz:szeretnénk tudni a kocsibérlésről hogy milyen áron lehet bérelni és milyen feltételekkel.(pl.biztosítás.....stb)és van-e bőven miből válogatni?köszönjük
Szeretnék érdeklődni, hogy szerintetek érdemes átmenni Kasos szigetre? Vagy inkább másik hajókirándulást válasszunk? Az egy hetünkbe szeretnénk egy hajókirándulást is beiktatni.
Nem tudom, milyen most a menetrend, ha tudtok reggel menni Chalkira és este vissza Karpathosra, az sokkal jobb (szerintem). Anek lines.
Ezen kívül a másik opció a kassosi.
Több olyan kirándulás, ami "elhagyja" a szigetet, nincsen - vagy nagyon nem éri meg ár/idő miatt (pl. Sitia).
Szigeten belül van hajókirándulás Achata/Kyra Panagia/Apella, illetve, ha szeretitek a hajózást és a nyugalmat (netán a túrázást), akkor Saria.
Mi igénybe vettük az Ibusz által ajánlottat, A kategoria 30, B 35, C 40, D 45--- plussz biztosítás 10 eu, semmi mást nem kértek, kia picantó, H i10, a kicsi és innentől felfelé, azé nincs olyan sok fajta, kis sziget mi 1 nap alatt napozással bejártuk, Olymposzt kihagyva.
Szia Pontikos! Köszi az ajánlást, Chalki szebb mint Kassos? Több ott a látnivaló? Miket érdemes ott megnézni? Strandolni is vagy inkább csak mászkálni, enni, inni? Nem tudod, hogy szárnyashajó megy oda vagy komp? Mintha Vojandi úgy írta volna régebben, hogy Kassos-on nincs jóformán semmi alig várták, hogy induljon a hazafelé menő hajó! Vajon Pigadia kikötőjéből indulnak a hajók a másik szigetekre?