Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 112 113 114 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Kvalcsi | #89483 Üzenet | 2009-02-04 19:54:08 | Válasz a #89475. hsz-ra
Szia vi79!

Rodoszról itt tedd fel a kérdéseket:
http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=34&start=930

Találsz információkat Felirakiról is, csak olvass utánna. A hellasz.hu nyitóoldalán, ha lenyitod a "Tartalomjegyzék" rovatot ott is van infó Felirakiról.
Arra nem emlékszem, hogy a "Fotóalbum" rovatban van-e kép Felirakoról, de Rodosz gyönyörű szigetéről nagyon sok képet fogsz találni. Érdemes kutakodnod a "Beszámolók" rovatban is, mert sok infórmációhot juthatsz.
Kellemes nyaralást kívánok!
  Dian77 | #89484 Üzenet | 2009-02-04 19:57:36 | Válasz a #89481. hsz-ra Előzmény #89481
Ez durva volt! icon_exclaim.gif
  Szepeva | #89489 Üzenet | 2009-02-04 20:30:18 | Válasz a #89483. hsz-ra Előzmény #89483
Kedves Kvalcsi!

Elkövettem valami hibát?

Üdv. szepeva
  Czoki | #89501 Üzenet | 2009-02-05 07:57:08 |
"Az Apollon Travelnél van lehetőség csak repülőjegyet venni (+ illetéket is számoljátok bele), és 10% kedvezményt adnak ha előfoglalási idő alatt veszitek meg."
Szia!
Hol találtad ezt az infot? katalógusban? mert nekem a honlapjukon nem sikerült megtalálnom. Persze lehet, hogy nem vagyok elég alapos. icon_redface.gif
Ha katalógus, akkor kérlek írd meg, hogy Thessalonikibe is lehet
repjegyet venni?
Köszi előre is.
Üdv. czoki.
  Firkamano | #89503 Üzenet | 2009-02-05 08:14:35 | Válasz a #89501. hsz-ra Előzmény #89501
Szia Czoki!

Emaileztem az ApollonTravele gyik munkatársával (kb 4 emailt váltottunk), írtam neki, 1 órán belül jött a válasz, és nem ám pár mondatos, nagyon részletesen kedvesen válaszolt nekem egy csaj. Ezt álmomban sem gondoltam, még ilyen kedvesség utazási irodától sohasem ért icon_smile.gif

Szalonikibe szeretnél utazni repülővel?

Az Apollon nem szervez oda utat, és aközelébe is csak buszosat.
Ajánlom figyelmedbe a repülőtársaságokat, a Malév visz oda, talán az easyjet is, ez utóbbi többekközött Dortmundból, de oda már odavissza 10-15 ezerért eljutszn az easyjettel icon_smile.gif

Ha kell segítség, csak szólj, vagy írd le kb. mikor utaznál és megnézem neked.
  Kriszta35 | #89505 Üzenet | 2009-02-05 08:20:40 | Válasz a #89478. hsz-ra Előzmény #89478
Kedves papamaci!

Idén én a Grand Tourssal 3* megyek Görögországba. Nem a buszos utaikra szoktunk befizetni, hanem csak a szállásra. A Grand apartmanjai tényleg olyanok, mint az életben, az áraik korrektek. Sajnos a buszos utazás az ilyen náluk, ennek meg vannak a hátrányai, és azért vannak előnyei. Baj esetén lehet a másik buszra is számítani. Itt a néhány év alatt, elég sok történetet olvastam, pl. lerobbant a busz, és kiszolgáltatottan álltak az út szélén. A Grandnál ez azért nem fordul elő, egy kicsit biztonságosabb a helyzet, ha több busz megy együtt. Idén mi is Korfura megyünk, ott az angolok vannak, Észak-Görögországban pl. tavaly a szerbek, románok ukránok üvöltöztek, és viselkedtek néha úgy mint az állatok. Ezekre ha felkészül az ember, akkor talán nem zavarja annyira.
A buszos utakra fel kell készülni, nincs olyan kényelmes mint a repülő vagy az autó.
  Anyuci68 | #89508 Üzenet | 2009-02-05 08:33:31 | Válasz a #89476. hsz-ra Előzmény #89476
Sajnos, ez a buszoknál így van, egy-egy OMW kútnál elég sok összejön, és az jár a legjobban, aki elsőnek és másodiknak ér oda. Hogy ismét fényezzem az Apollon-t - jelen esetben két szuper sofőrt, Miklóst és Sanyit - 2005-ben olyan sofőrök voltak, akik kisebb OMW kutaknál álltak meg, mondhatom, hogy a miénk volt az egyetlen busz, gyorsan lezavartuk a technikai szünetet, és mentünk tovább. Mindezt legalább olyan - sőt, a kisebb tömeg miatt különb - környezetben, mint a nagyobb kutaknál. Még a gyerekek is tudtak a játszótéren kicsit bolondozni. Hozzá kell tegyem, hogy sajnos azóta sem volt ilyenre példa.
Az ilyen tömeges wc szüneteknek még az a csimborasszója, amikor 3-4, meg még több busz összejön a kútnál, és adnak a sofőrök 20 percet, hogy mindenki intézze a dolgát. Ez a pasiknál megy is, de nekünk nőknek valahogy nem jön össze, néha majd 1 óra, míg bejutsz a mosdóba. Ráadásul nem egyszer fordul elő, hogy az 5-6 wc-ből csak kettő van nyitva.
A Grand Tours-sal én csak egyszer voltam, 2000-ben Spanyolországban, minden elég flottul ment, az apartman is nagyon jó volt, visszafelé a buszra viszont fűt-fát virágot összeszedtek, vagy 3 településről gyűjtöttek be bennünket, így sokat csúszott a visszaindulás. Hiába, az irodák a haszonból élnek, nehogy legyen 2 üres ülés, mert az már annyival kevesebb bevétel.
Abban mindenképp egyetértek veled, hogy a szervezetlenség bizony sok apróbb és nagyobb bosszúságot tud okozni az embernek. És bár túl sok Görögországra szakosodott megbízható iroda nincs, azért ilyen bosszantó bakik miatt még annak a felét is ki tudja zárni az ember.
  Vi79 | #89510 Üzenet | 2009-02-05 08:41:52 | Válasz a #89482. hsz-ra Előzmény #89482
Köszönöm a segitséget
  Szepeva | #89511 Üzenet | 2009-02-05 08:45:23 | Válasz a #89510. hsz-ra Előzmény #89510
Nagyon szívesen.
  Josza2 | #89520 Üzenet | 2009-02-05 10:37:35 | Re:
killerlaca írta:
Te szerencsétlen hát mit hittél?!!
Majd mindenhol csak téged várnak? Van még egy rakás utazási iroda akik ugyanoda mennek ugyanazon az útvonalon.
Nem tudom te mit szólnál ha téged nem vennének fel mert nem tesz kitérőt a busz és nem is hajlandó várni.
Érdekes én Győrböl feltudtam vonatozni hajnalba a bőröndökkel onnan taxi a hősök teréig. És ugyanez visszafele is mikor hazaértünk.
Ennyi erővel maradj otthon, de ilyenek miatt nem fikázz egy utazási irodát.
A buszok meg azért várják meg egymást mert együtt könnyebb ha baj van.

Bocs hogy durva voltam, de nagyon felidegesítenek az ilyen alkalmazkodni nem tudó ....

Hú ez nagyon durva! Rohadtul vegyél vissza ebből a stílusból. Ez itt a béke és szeretet hona és nagyon reméllem az is marad. Ha beszólós témát akarsz, válaszd a bulvár , vagy a politikai oldalakat, ne ebbe rondíts bele. Olvass vissza ezt a hangvételt senki nem engedi meg magának és nem is szeretnénk hozzászokni. Lehet ellenvéleményedet kultúráltan is hangoztatni. breakage       .gif
Josza
  Josza2 | #89521 Üzenet | 2009-02-05 10:48:04 |
Sziasztok!
En is Spanyolországban voltam a Grad Tourssal. Alapvetően meg voltam velük elégedve. Annyi idő alatt voltunk a Costa Braván, mint sokszor Észak Görögországban, pedig jó 800 Km. a különbség. A szállásaik is korrektek voltak, de az idegenvezető inkább gátolta az élvezetet, mint javította. Nem baj. Úgy vagyok velük is, mint az Aeolussal. Jól fel kell készülni a helyből, ahová utazunk, jól fel kell találni magunkat és akkor nem szorulunk az idegenvezetőre és méregdrága, tartalamatlan fakultatívjaikra.
Üdv: Josza
  Killerlaca | #89531 Üzenet | 2009-02-05 12:22:18 | Válasz a #89520. hsz-ra Előzmény #89520
Ha megnézed én csak reagáltam egy hozzászólásra, ami nagyon feldühített. Miven olyanok miatt szól le egy utazási irodát amiről az nem is tehet.
Te se éppen kultúráltan írtál, de ezen nem tudom mit kell lovagolni.
Ha valaki megteheti, hogy alaptalanul vádol valakit, akkor én megtehet, hogy a véleményemet olyan formában írom meg neki, ahogy nekem tetszik. És nem használtam "csúnya szavakat" míg te igen.

De részemről nem tartom ezt ilyen hosszas ügynek.

Sőt én is kérdeznék, hogy kinek milyen apartmant tudna ajánlani Stavros-ban. Egy 1 éves picúrt is vinnénk autóval. Valamint nem ide tartozik, de ki milyen biztosítást szokott kötni, személyre, autóra.

Köszi
  Papamaci | #89580 Üzenet | 2009-02-05 15:42:50 | Válasz a #89520. hsz-ra Előzmény #89520
Köszönöm Josza icon_lol.gif én csak egy utazásom irtam le a sok közül nagyon lesem akartam de mivel kérték ezért irtam le Akinek nem inge nem veszi magára és mint irtam már ez csak egy vélemény,egy kacifántos útról.Amugy tényleg szépek a GT szállásai
  Kvalcsi | #89585 Üzenet | 2009-02-05 16:11:00 | Válasz a #89489. hsz-ra Előzmény #89489
Kedves szepeva!

Ezt nem tudom, hogy most miért kérdezed! Én egy rossz szót sem mondtam Neked! Azért gondolod, mert válaszoltam ugyan arra a kérdésre amire Te is? Én azt nem láttam akkor még, amikor beléptem a hellaszra. Közben dolgom volt és nem tudtam azonnal válaszolni, így nem is vettem észre, hogy már írtál! Nem követtél el egyáltalán semmi hibát! icon_biggrin.gif
  Czoki | #89589 Üzenet | 2009-02-05 18:04:07 | Válasz a #89501. hsz-ra Előzmény #89501
Szia Firkamanó!

Köszönömn szépen a válaszod. Valójában Sartiba szeretnénk eljutni,-nyár végén,- de oda ismereteim szerint csak az IBUSZ szervez repülős utakat.
Sajnos a MALÉV eléggé drága, pláne úgy, hogy 2 hétre szeretnénk menni,
mert az IBUSZ nem tud 2 hetes Charter árat biztosítani. Teljes árú
menetjegyet kell venni.
(Egyelőre csak terv az út!!!) A korábbi években lehetett a WizzAir-el, elötte meg a "Travelservice ???" vagy hasonló nevü társasággal utazni.
Akkor még több iroda is szervezett,-nem csak szigetekre,- utat.
Sok éven keresztűl a Dias Zeusszal utaztunk, de már tavaly nem indítottak repülős utat É.Gr.országi területre. Most még várom a csodát, illetve az Aeolus katalógusát. Az tudom, hogy náluk van repülős út Thessalonikibe, de vajon lehet-e csak rep.jegyet és transzfert venni. ??Majd a katalógusból kiderült. A szállásra más az elképzelésünk az általuk forgalmazottnál.
Átszállásos utat nem választunk, már nem tartozunk ahhoz a még fiatal
korosztályhoz, aki sok mindent bulinak tudnak tekiteni. icon_lol.gif
Mégegyszer köszönöm a fáradozásod, és az ajánlott segítséget.
Üdv. czoki.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 112 113 114 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu