Andra! Már nem volt telt ház a Sakisban, magyarok hatan voltunk, rajtunk kivül még egy házaspár és két barátnõ. Velünk jó kapcsolat alakult ki. Szlovákok összesen talán tizenhárman voltak (kicsit hangosak és bõbeszédûek). A háziak aranyosak voltak, a bácsi utolsó nap mikor a Mangóba tartottuk, felajánlotta, hogy kocsival elvisz bennünket, azt hitte, hogy a városba megyünk. Éltünk a beszámolódban leírtal, és mi is az utolsó napot a Mangóban töltöttük, így elviselhetõ volt a hazaindulásra való várakozás. Kellemes hely, bár rajtunk kívül nem sok vendégük volt, de mi jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, fürödtünk, napoztunk még (valószínû az idén ez volt az utolsó lehetõség a jelek szerint).
Anikó! Igen egyik nap autót béreltünk és azt az útvonalat tettük meg, amit az utazási iroda mitosz és a folyó néven hirdetett, egy kis eltéréssel ugyan. Mi megálltunk Kassopinál is, a folyót pedig nem csak lent néztük meg (majd a képekkel illusztrálom is). Visszafelé pedig Sivota felé jöttünk. Terveink szerint még robogót is akartunk bérelni, de sajnos a férjem térde ismét bedagadt (porc problémával mûtötték pár éve és nem igazán bírta a terhelést, hegyiszakaszokat, amibõl azért mindennapra jutott), így nehezebben tudta hajlítani. Majd talán máskor módunk lesz rá, minden utazásunk alkalmával mondtam, hogy ugyan arra a helyre nem megyek vissza, ahol már voltunk, hiszen annyi helyen nem jártunk még, de ide bármikor visszamennék.
Ugye milyen aranyosak voltak a háziak, meg a kis öreg is?
Szerintem tök szupi hely a Mangó és mi kifejezetten élveztük, hogy rajtunk kivül nem volt más és csak mi uraltuk a hatalmas medencét. Így azért sokkal jobban el lehetett viselni a várakozást, mint a csomagokon ülve.
Én is mindig azt mondtam, hogy ugyan oda soha nem megyek kétszer, mert olyan sok szép hely van Görögországban, amit látni kell.
Pargara viszont nagyon szeretnék visszamenni!!!
Akár most azonnal is.
Jobb híján elkezdtem újra az elejétõl végogolvasni ezt a topicot, persze most már kicsit más szemmel, mint régebben... Hát, jól szórakoztam... Ajánlom Andrának és a többi Parga-hívõnek is. Egy élmény látni, ahogy rákaptatok a dolgok ízére.
H.apci!
Neked tényleg van idõd és ki is használod a topik visszaolvasásával. Azért ha találsz valami gyöngyszemet, kérlek tedd közzé azoknak, akiknek csak ici-pici idejük van itt lenni veletek , mint nekem is. Azért követem az eseményeket
Tudom. Nekem már annak idején is mondta a vojandi, hogy mennyire bezsongtam Pargara...
Már képek alapján is beleszerettem, de a saját, személyes élménnyel csak fokozódott ez az érzés.
Majd hétvégén visszaolvasok, mert most sok a munkám, nem érek rá. De én is kíváncsi vagyok miket írogattunk.
Ti csak olvasgassatok, én meg mindjárt megyek, és ellenõrzöm amit írtatok!
Andra | #46013 | 2007-09-28 10:13:37 | Válasz a #46011. hsz-ra
cilla!
Had kívánjak neked kellemes utazást, nagyon szuper idõt és érezzétek jól magatokat!!!!
Amíg visszajössz, én csak csendben irigykedek.
Aztán majd remélem te is hozol képeket!!!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és a sok segítséget, szinte már olyan érzésem van, mintha már jártam volna ott. Biztosan sokszor eszembe jut majd a nyaralás alatt a "Pargaimádók" fóruma, hogy hogy örülnétek ennek-annak, ha látnátok. De majd hozunk sok-sok képet!
De elücsörögnék esténként egy ilyen zenés kis helyen... (Ez is Parga!)
Andra | #46024 | 2007-09-28 11:43:47 | Válasz a #46023. hsz-ra
h.apci!
A Mangoban volt egyik este élõzene. Jöttünk hazafele éjfélkörül és hallottuk a nagy zenebonát. Kíváncsiságból beültünk. Imádom a görög zenét, de az speciel nem tetszett, de azért a filing meg volt. A végén még táncra is perdültek a vendégek.