Sziasztok!
Valaki tud bármilyen munkalehetőséget Rodoszon (Ixia, Ialyssos, Rodosz, Faliraki, Kalithea)? Ami elsősorban érdekelne: báros, éttermi felszolgálói munka esetleg egyéb szállodai. Angol, német, nyelvtudásom van. Beszélek görögül és kismértékben spanyolul is. 3 szezont dolgoztam végig az említett munkakörökben, jelenleg is kinn tartózkodok.
Köszi előre is a segítséget!
Lehet, azért nem, mert 1. hátha valakinek van itt ismerőse, illetve tud segíteni.
2. azért, mert helyileg nem nagyon lehet találni, csakis ismerős által...
Szia Kitty ! Costa Lindia Beach Resortban vagyok jelenleg, nem tudom van e hely, de szinte minden nap jönnek új melósok. Érdemes lenne megkérdezned, gyere be a recepcióra, és keresd Alexandros Kalokairinos-t ! Ő a general manager. Segítőkész, meg normális. Szerintem lenne hely számodra, igaz itt úgy vagy hogy 500-600€ közt / hó + szállás + kaja. Ha jössz, hívj fel itt a számom : 06704331132
Köszi a segítséget. Az ajánlott oldalt is megnéztem. Ha még felmerül valami kérdés, írok. (gyerekekkel, repülővel, szigetre utazni kicsit másabb mint az eddigi buszos szárazföldi nyaralások csak barátnőkkel vagy párocskával.
Nagyon köszönöm a segítséget Ádám! Az igazság az, hogy szobát Ialyssoson bérelek és a barátom is ezen a helyen lakik, így szeretnék itt maradni. Ettől függetlenül nagyon köszönöm a segítséget!
Nagyon köszönöm azt is, hogy kiálltok értem. Örülök, hogy vannak még ilyen emberek.
Szia!
Faliraki kozpontjaban a 2x2 savos utnal van gyogyszertar. A templomtol visszabb Rodosz varos fele.
Illetve Rodoszon van korhaz is. Ha barmi van, akkor biztositassal lehet oda menni.
Udv: Zsuzsi