Szia!
Bár Kefalónián nem jártam,de Zakhyntoson igen.Én mindenképp Kefalóniát javaslom Zakhyntos nekem nem annyira jött be.Ott pl. kevés ilyen csodás partot találsz ahova egyénileg is eljutsz.
Köszönöm!Egy csöppet a nevemben is fogalmaztál.Annak dacára,hogy nekem az összes Jón-sziget örökös emlékeket produkált.Legelsőnek Korfu 12 évvel ezelőtt. Na Kefalónia, hát az meg csúcs.
Ezektől függetlenül még maradt vagy "ex-has" vagy száz, ahová szívesen betenném a lábam.
Casmir!
Igaz,hogy mi nyáron csak egy hajokirándulás erejéig voltunk Kefalonián,de én is erre voksolok!Zantén busszal voltunk,és igy nem annyira fekfedezhető...
OFF
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Sejtettem, hogy nem könnyítitek meg a döntést.
Nos akkor azt hiszem a számok fognak dönteni.
Lefkadán voltunk....szívünk csücske, igaz utána Thassos és Korfu következett.
2 évvel ezelőtt Zaky volt a kiszemelt, de nem volt már hely, de akkor szerelmes voltam belé, bár Skopelos volt a favorit. Egyik helyre sem jutottam el azóta sem.
De idán Kefalonia is képbe került, mert a Grand Toursosoknál jó áron van, és csak egy gyönyörű sziget.
Na megyek, akkor nézegetjük az ajánlatokat, még az utazás kiállítás előtt dönteni akarunk.
Sziasztok!
Kérdésem az lenne...aki volt már Zakynthoson és Kefalónián is, hogy melyik milyen és ha sorrendet kellene tenni, akkor melyik hogy jönne?
Sorrendet felállítani akkor amikor mind a kettőre kiváncsiak lehettek?? Ha teljesen szubjektív vagyok akkor Kefalóniát,ha objektív akkor mind a kettőt... Mivel Kythira kivételével mindegyiken "Zöldön" voltunk és ha rám hallgatsz akkor: Kefalónia
No tényleg nem sokat segítettünk Én is írtam beszámolót ha érdekel elolvashatod,bár én nem írok csupa leg-ben a szigetről.Ebből is látszik mindenkinek mást nyújt egy-egy sziget,kinek a pap kinek a papné.
Lefkadán én is jártam,eddig nálam viszi a pálmát És szinte tutira veszem,hogy Kefalónia is levesz a lábamról.
Tudom,hogy uncsi de én ezektől a színektől teljesen kész vagyok:
Ezek a színeknek megvoltak Zantén és Lefkadán is,de az egész sziget összes varázsa Fiskardotól Skalaig és beleértve az Enos-hegység fenyőerdeit,szóval az egész sziget és környezete úgy gyönyörű ahogy van.
Aki nem ezt mondja,hát az mást mond...Vita ilyesmiből nem alakulhat ki,mert jön a közhely: ízlések és pofonok...Neked tetszik,nekem nem, pro és kontra...és így tovább.
Kutatok, keresek Argostoli Régészeti Múzeumáról infókat! (olyan igazit...helyit!!!) legértékesebbek egyike Görögországban. Érdekelne a mükénéi "hagyaték" + az is,hogy találkozott-e a mükénéi király éa Odüsszeusz Kr.e 1200-1100 körül. Lehetséges, mert mind ketten akkortájt éltek és van is ezen a területen "érdekeltségük".Hol van erre utalás? - "Aki kapja...marja!"
Az ár nem annyira volt döntő, mert Kefaloniára 2 héttel kell számolni...míg Zakyra lett volna 17/15 és 14/13 turnus. A szállások meggyőzőek voltak Zakyn, de az utazási iroda a Szlovák Aeolus...így párom úgy döntött, marad a medence nélküli kissé ridegebb Kefaloniai apartmanok.
Már csak azon idegeskedhetünk holnapig, hogy a döntés ugyan meghoztuk, de sikerül is foglalnunk?
Mivel a Hermesben már nincs hely (földszintre nem megyek) 2 egymást követő héten, így néztük a másik apartmant, de ott nincs 3 fős, csak 2 és 4.
Kérdés csak az, hogy a 4 főst foglalhatom 3 fő árában, vagy felárat kérnek?!
Utazott már valaki a Grand Toursal szigetre?
Aeolusnál a kompig visz csak a busz, ott kicuccolás, felcipekedés önerőből a kompra, majd a szigeten lecipekedés és másik buszra felpakolás....kicsit meglepett, és kellemetlen élmény. Itt is így van? Mert akkor erre készülni kell pakoláskor.
Casmir!
Csináld meg a GT oldalán a foglalást az általad preferáltak szerint, és ha elfogadja, akkor kapsz visszajelzést. És ha nem túl komplikált, foglald külön apartmanban a 2 hetet (1 hét itt, 1 meg ott:-)), ha annyira emeletit akarsz:-)
1 próbát megér
Casmir!
Csináld meg a GT oldalán a foglalást az általad preferáltak szerint, és ha elfogadja, akkor kapsz visszajelzést. És ha nem túl komplikált, foglald külön apartmanban a 2 hetet (1 hét itt, 1 meg ott:-)), ha annyira emeletit akarsz:-)
1 próbát megér
...es a honlapon ott a debreceni foiroda szama, ahol minden kerdesedre tudnak valaszolni...
Agi
Nem mertem neki állni a foglalásnak, mert nehogy az legyen, hogy a 4. főt felárral ki kell fizetni.
Jobb ezt előre tisztázni.
Miért jó az, hogy egyik hetet itt a másikat a másik apartmanba foglaljam?!
Egyébként a 3 lehetőség közül igazán egyik sem tetszik, de választani kell, akkor ez, amit nézek és ahol még van hely.