Sajnos újra itthon!
Nem tudom pontosan, de kb. 600-700-at. A legnagyobb bosszúságomra többször lemerült a digitális gépem akkuja, így nem tudtam annyit fotózni mint szerettem volna. Még jó, hogy biztonsági tartalékként vittem magammal a hagyományos (filmes) gépemet és azzal készítettem pár képet ilyenkor.
Majd készítek albumot és élménybeszámolót is, csak idő kell hozzá!
Ott minden lépésnél egy új gyönyörű kép tárul a szemed elé, nem csoda, hogy nem bírta az akku.
Nekem is akkus gépem van, de még nem jártam így szerencsére.
Nagyon várom a beszámolót és képeket.
Nekünk még bő két hetünk van a nyaralásig.
Nagyon szép képek. Hasonlók nekem is vannak, de lehet, hogy kicsit más szögből.
Most , hogy láttam a képeidet még jobban visszavágyok, nem tettem le arról a tervemről, hogy szept, végén elmenjek, de egyenlőre előttem áll a rodoszi nyaralás, most erre koncentrálok.
Majd írok beszámolót is, ha lesz időm. Most éppen azon bosszankodom, hogy elkezdtem feltölteni a fotóalbumba a képeket és kb. a 80.-nál jártam mikor "error"-t írt ki a gép. Szóval nem tudom, hogy mikor lesz időm ismét szórakozni a feltöltéssel. Nagyon dühít, mert alig van időm és az is kárbaveszik a technika ördöge miatt.
Akkor türelmesen várok:))) 22.-ig van időm, aztán útrakelünk Monastirba.
Ma láttam az Aeolus honlapján hogy tok-vonó 158 kötül jött volna ki lastban a Santorini 11 nap kettőnknek a lányommal apartmannban. Hát legközelebb lastra játszom az tuti.
Az bizony nagyon jó ár! Én csak azért nem szeretek várni last-ra, mert nem mindegy milyen szállás marad. Itt az Atlantidában is az utolsó szobát hoztam el február elején erre a turnusra. Szállodánál nagyobb az esély, hogy kapsz jó helyet, de apartman esetében kevésbé valószínű.
Az igaz, de én szeretek úszni és a tengerben nem mindíg lehet, ezért nem árt ha van medence is. Nekem a nagy terasz is fontos, mert késő este szeretünk kiülni a párommal beszélgetni és közben kortyolgatni a fincsi Mythost. A tengertől való távolsága sem mellékes már és az is fontos, hogy lehetőleg ne meredek domboldalban legyen. Sajnos már nem vagyok se fiatal, se túl egészséges, ezért vagyok ilyen válogatós.
Az Atlantida mindenben megfelelő volt.
1. kép: Apartmanunk terasza
2. kép: Bal szélső az apartmanunk előttünk a medence.
3. kép: Az Atlantidától a tengerparti sétányig vezető kb. 30 méter hosszú kis utcácska.
Persze,vannak ilyen dolgaim nekem is, de ennyiért, és 11 nap azt mondom megéri a gyaloglást a tengerhez. Egyébként az említett apartmannak van medencéje, és valami kis étterme is.
Drága Valcsika!
Varázslatosak a képeid. Teljesen visszavisznek kedvenc szigetemre. Ennél már csak az lenne jobb, ha a repülő, vagy a komp vinne vissza!
Gratulálok!
pont lefotóztad azt a helyet, ahonnan életem legszebb naplementéjét néztük. A képen a bal alsó asztalnál ültünk. Csak a fele látszik.