Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 114 115 116 ... 505 506 507   >
Üzenet
  Mono | #55118 Üzenet | 2008-03-22 18:54:22 | Válasz a #55097. hsz-ra
Szia Halipali !
Ismerem a helyet,de nem tudom hogy melyik a Galatia apartman,nem tudom megjegyezni a szálláshely neveket.Kb.15 km-re van a fõvárostól,és az odavezetõ út nagyon szép,bal oldalon szinte végig a tengert láthatod.Kokkini-ben szerintem nagyon jó a part,mindenhol tudsz fürödni,vannak magányossabb helyek,és vannak a "nagy "strandok.Általában szép tiszta a víz,(hacsak nem vihar után,vagy 1 szeles nap után vagyunk,mert akkor sok növényt kihoz)és lassan mélyül.Maga Kokkini nem nagy hely,és nem is pörgös szerintem.Van 1 "fõutca",ahol vannak az ajándékboltok,az éttermek,élelmiszerboltok,néhány bár...kb.ennyi.Ha eseménydúsabb éjszakai életre vágytok akkor ruccanjatok át Hersonissosba.Viszont ha gyerekekkel mentek,akkor teljesen megfelelõ hely Kokkini.Ha nem béreltek sem autót,sem motort,akkor a helyi buszokkal is eltudtok jutni sok helyre,elég jó a menetrend,sûrûn is járnak,és több is jön általában egyszerre.Kokkini felett pedig ott van Anopolis,ott van 1 jó kis csúszdapark icon_biggrin.gif
  Halipali | #55148 Üzenet | 2008-03-23 08:31:48 | Válasz a #55118. hsz-ra Előzmény #55118
Hali Mono!
Köszönöm a választ Korfu és Rodosz után már nagyon várom,hogy meg ismerjem Krétát.
  Mono | #55225 Üzenet | 2008-03-23 22:41:47 | Válasz a #55148. hsz-ra Előzmény #55148
Szia Halipali!
Nekem nagyon bejött Kréta,remélem Nektek is tetszeni fog icon_cool.gif
Kokkini "központjában"az egyik supermarket mellett van egy szuper pékség,és majdnem vele szemben egy szuper gyros-os(általában 2 görög lány szolgál ki,középkorúak és bomba jól néznek ki,nem utolsósorban jók az áraik) icon_biggrin.gif
  Lindus | #55344 Üzenet | 2008-03-26 13:26:51 | Válasz a #55118. hsz-ra Előzmény #55118
Sziasztok!

Mi augusztus végén megyünk Krétára a Neckermannal. Hersonissosban lesz a szállásunk, mert a társaság nagy része ezt választotta. Én már jártam ott két éve, de így is csak nagyon keveset láttam. Mindenképpen bérelünk autót 1 hétre biztosan. Kaptam egy listát a 2007-es fakultatív programokró és szerintem horror áron vannak.
Viszont lenne egy két kérdésem, hátha tudtok segíteni.
Szeretnék áthajózni Santorínire, ezt érdemes szervezett úttal tenni, vagy inkább hajót keressek és menjünk magunk?
Illetve érdekelne, hogy Irapetrából Chrissi szigetére milyen gyakorisággal, mennek hajók és kb milyen árú a jegy? Sajnos 2 éve ide nem jutottam el.

Ez elõzõ hozzászólásokta olvasva sok látnivalót felírtam még magamnak, amit beiktatok az utitervbe.

Elõre is köszönöm a válaszokat! icon_biggrin.gif
  Antero | #55345 Üzenet | 2008-03-26 13:38:13 | Re:
lindus írta:
Sziasztok!

Mi augusztus végén megyünk Krétára a Neckermannal. Hersonissosban lesz a szállásunk, mert a társaság nagy része ezt választotta. Én már jártam ott két éve, de így is csak nagyon keveset láttam. Mindenképpen bérelünk autót 1 hétre biztosan. Kaptam egy listát a 2007-es fakultatív programokró és szerintem horror áron vannak.
Viszont lenne egy két kérdésem, hátha tudtok segíteni.
Szeretnék áthajózni Santorínire, ezt érdemes szervezett úttal tenni, vagy inkább hajót keressek és menjünk magunk?
Illetve érdekelne, hogy Irapetrából Chrissi szigetére milyen gyakorisággal, mennek hajók és kb milyen árú a jegy? Sajnos 2 éve ide nem jutottam el.

Ez elõzõ hozzászólásokta olvasva sok látnivalót felírtam még magamnak, amit beiktatok az utitervbe.

Elõre is köszönöm a válaszokat! icon_biggrin.gif

Helló !
én is akkor megyek icon_smile.gif
Neckermann mindig durva !
Találsz Hersonisossban 100 kis irodát , ahol benevezhetsz Thira-ra és Chrissi-re is .
  Lindus | #55346 Üzenet | 2008-03-26 13:57:28 | Válasz a #55345. hsz-ra Előzmény #55345
Köszönöm. Azt hiszem ez lesz a legjobb, amit ajánlottál. Utálom a mikor sok pénzért nem kapok semmit. Igazából azt sem igazán értettem, ha 80 € a program Thírára, akkor mi az ott kisbetûkkel "szigettúra 30€". Én naívan azt gondoltam ennyi pénzbe már igazán belefér, hogy elmondjanak egy két dolgot. Vagy ez arról szól, hogy kitesznek a kikõtõbe, és menj amerre gondolod? Kivéve, ha befizeted a szigettúrát?
Ez csak azért fontos nekem, mert ha valóban a kikötõben végetér az utazás, akkor megyek helyi irodával a hogy írtad, és jól utánanézek, a látnivalóknak, meg a közlekedésnek, hogy minnél több minden beleférjen az idõbe.

Egyébként mi augusztus 24.-én megyünk és 2 hetet maradunk!
Jajj, már nagyon várom. Tzazikire éhezem, meg arra a sok-sok szépségre ami ránk vár!
  Antero | #55348 Üzenet | 2008-03-26 14:09:21 | Re:
lindus írta:
Köszönöm. Azt hiszem ez lesz a legjobb, amit ajánlottál. Utálom a mikor sok pénzért nem kapok semmit. Igazából azt sem igazán értettem, ha 80 € a program Thírára, akkor mi az ott kisbetûkkel "szigettúra 30€". Én naívan azt gondoltam ennyi pénzbe már igazán belefér, hogy elmondjanak egy két dolgot. Vagy ez arról szól, hogy kitesznek a kikõtõbe, és menj amerre gondolod? Kivéve, ha befizeted a szigettúrát?
Ez csak azért fontos nekem, mert ha valóban a kikötõben végetér az utazás, akkor megyek helyi irodával a hogy írtad, és jól utánanézek, a látnivalóknak, meg a közlekedésnek, hogy minnél több minden beleférjen az idõbe.

Egyébként mi augusztus 24.-én megyünk és 2 hetet maradunk!
Jajj, már nagyon várom. Tzazikire éhezem, meg arra a sok-sok szépségre ami ránk vár!

Tán öszze is futunk ; aug 17 tõl szept 7 ig leszek Tõletek 4 km-el Ny-ra .Én újra elmennék Santorinire !
A helyi irodában árult utak már tartalmazzák a szigttúrát !!!! Fõleg a katamaránnal -55 ' 1 h 10 ' alatt odaér és bõven van idõ
körbenézni , és nem kell 120 € -t kifizetned. ( a transzfer is benne van az árban a szállodád és kikötõ között )
  Antero | #55349 Üzenet | 2008-03-26 14:18:01 |
"4 km-el Ny-ra"

nem is igaz , KELETRE

icon_smile.gif
  Lindus | #55352 Üzenet | 2008-03-26 14:28:17 | Válasz a #55349. hsz-ra Előzmény #55349
Ho leszel helyileg?
  Antero | #55354 Üzenet | 2008-03-26 14:35:30 | Re:
lindus írta:
Ho leszel helyileg?

Stalis/Katrin Hotel

...a változatosság kedvéért icon_exclaim.gif
  Antero | #55358 Üzenet | 2008-03-26 14:43:38 | Re:
Antero írta:
lindus írta:
Ho leszel helyileg?

Stalis/Katrin Hotel

...a változatosság kedvéért icon_exclaim.gif

https://katrin-hotel.gr/en/

https://www.stalis.info/default-en.htm

https://www.hersonisos.com/
  Lindus | #55359 Üzenet | 2008-03-26 14:46:18 | Válasz a #55354. hsz-ra Előzmény #55354
Ezek szerint, már nem elõször mész oda?
Én 2 év Amudarában voltam, de nem a szállodák részen, hanem inkább a görögök lakta "negyedben" . nagyon élveztem, hogy nem hallottam magyar, német, stb szót. Szinte csak görögök. Mindenhol nagyon kedvesek voltak.

Az ideitõl tartok egy kicsit, mert a Hotel Palmera Beach-ben foglaltunk szobát. Sajnos nem mindenki engedhett meg magának drágább szállodát, így alkalmazkodtunk. Eddig még nem nagyon hallottam senkitõl sem hogy ott szállt volna meg, így vannak kétségeim, de remélem feleslegesen aggódom.
  Antero | #55362 Üzenet | 2008-03-26 15:07:58 |
http://www.palmerahotel.gr/

már elõordultam a környéken .....

icon_smile.gif
  Antero | #55363 Üzenet | 2008-03-26 15:12:44 |
http://www.gtp.gr/TDirectoryDetails.asp?id=7868
  Lindus | #55364 Üzenet | 2008-03-26 15:16:10 | Válasz a #55362. hsz-ra Előzmény #55362
Igen ezt én is megtaláltam, csak hát annyi embertõl hallottam, hogy csalódott a képek után. Kicsit megnyugtató lett volna pár elsõ kézbõl kapott vélemény.
Külföldi oldalakon találtam egy-két bejegyzést, de azok nagyon vegyesek voltak. Akadt aki dícsérte és olyan is aki nagyon kritizálta. Persze tudom, mások vagyunk és majd úgyis én fogom eldönteni, hogy számomra milyen.

Mi a véleményed Elafonissi-rõl érdemes elautózni odáig? Tényleg olyan különleges, mint, ahogy leírják? icon_biggrin.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 114 115 116 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu