Igor | #212043 | 2014-01-10 14:40:00 | Válasz a #212034. hsz-ra
Köszönöm szépen a választ és a segítséget Egy ideig busszal, de már néhány éve autóval járjuk Hellaszt, a tömegközlekedést egyáltalán nem ismerem. Meddig menjek a 78-as busszal? Vajon hol találok menetrendet? Üdv.
Igor | #212044 | 2014-01-10 14:42:43 | Válasz a #212037. hsz-ra
Köszönöm szépen a válaszodat Pontikos! Sajnos nem tudom hol keressem a tömegközlekedést. Üdv.
a 78-assal a ktel chalkidiki buszállomásáig (mert van egy másik is tudtommal), és onnan a ktel chalkidikire közlekedő buszával. nyilván meg kell kérdezni ha nem egyértelmű, h melyik busz érinti nea plagiát.
de pontikos sztem linkkel és részletekkel/pontosítással is fog szolgálni.
de pontikos sztem linkkel és részletekkel/pontosítással is fog szolgálni.
köszönöm a megelőlegzett bizalmat, de rád fogok cáfolni , és meg is mondom miért: már leírtam a hellasz-on (is) szép részletességgel, nem is egyszer, magyar nyelven az infokat (és megtették ezt mások is)
ehhez annyit tennék hozzá, hogy nem tudom, változott-e azóta (és most nem is nézem meg ), de 2012 tavaszán nem volt közvetlen busz a reptértől a ktel chalkidiki pályaudvarra, át kellett szállni az ikea buszállomásnál
Ó, hát valóban
Ktel-ktel, a végét már nem néztem. Hát akkor nem is szóltam, hozzászólásom visszavonom
Na, de akkor már meg is néztem, hogy mi a megoldás:
Getting here from Airport Macedonia
You should take the bus O.A.S.TH. number 79 from Airport Macedonia and you will get off at the Bus Stop Emporiko Kedro IKEA.
From Emporiko Kedro IKEA you should take the bus O.A.S.TH. number 36 and you will get off at the Bus Station Ktel Chalkidikis.
Azt nem, nem is arra gondoltam. De aki eléri athént és onnan az eddig kvázi monopolhelyzetben lévő aegean/olympic-kel megy tovább annak ez a változás hozhat áresést.