ahogy néztem olyan 20km-rel lesz rövidebb az ut? "ez évben mikor fogunk menni lehet egy csomo uj uton fogunk menni Görögországot is bele értve. Ami lehet megröviditi az időt ,persze igy is mire kiérünk majd csak egy nap lesz.
ahogy néztem olyan 20km-rel lesz rövidebb az ut? "ez évben mikor fogunk menni lehet egy csomo uj uton fogunk menni Görögországot is bele értve. Ami lehet megröviditi az időt ,persze igy is mire kiérünk majd csak egy nap lesz.
az a baj, hogy szerintem a határokon a nyert idő el fog veszni, mert ->állítólag<- komolyabb ellenőrzések lesznek az EU külső határain (egyenként lekérdezik a körözési adatokat, stb.)
Így van. A határokon a be- és kilépőket egyenként fogják vizsgálni . Az okmányok ,megléte, hitelessége, valódisága, plusz a gépjármű okmányai. Nem is tudom, pl Röszkén mikor fogunk átjutni ... mondjuk augusztus elején..
Augusztus elején alapból nem mennék Röszke felé, se kifelé, se befelé...
Egyébként olyan törvény is van már régóta, hogy minden autót át kell vizsgálni befelé, mégsem vizsgálnak át minden autót. Szerintem csúcsforgalom idején, nyári hétvégéken ez is egy plusz betarthatatlan szabály lesz mint a többi.
tavaly mi július végén Ásotthalomnál mentünk ki és augusztus közepén ott jöttünk be, mindkétszer napközben. Kifele 1 perc, visszafele viszont kb. 1 órát álltunk sorba és minden autót kinyitottak. Kíváncsi leszek idén milyen lesz, idén Röszkét terveztem, de lehet hogy megint Ásotthalom felé megyek.
Sziasztok ! A személyek ellenőrzése az úti okmányok be szkennelésekor, az autók ellenőrzése a határőr ablaka elé álláskor automatikusan megtörténik kamerával, szín, típus, tulajdonos. A vám ellenőrzés szokott tovább tartani. Csomagtér, motortér, utastér ellenőrzése. Én azon izgulok, hogy ne legyen hiba a számítógépes rendszerben egyik oldalon sem mint amikor tavaly mentük és Ásotthalomnál közölte a határőr hölgy, hogy kienged szívesen de a Szerb oldalon kb 2 órája nem tudnak be engedni senkit számítógépes hiba miatt. Tanácsára irány a kis Röszkei, mert a Tompai átkelő is ezen a hálózaton van.