a semair.-ről csak negatív dolgot tudok mesélni, bár én tavaly Zakira utaztam velük de siralmas volt. egész szezonban 3-5 órás késéseket produkáltak, nem volt fedélzeti ellátás ,összesen 1 db croassant kaptunk és üditőt, még kávé sem volt,
nem tudlak sok jóval biztatni azt hittem a necki idénre lecserélte mert nagyon sok volt rájuk a panasz, de úgy hallottam nem . sajnos.
hátha tanultak a hibáikból. reménykedjünk.
Segítségetek szeretném kérni júliusban utazunk Zakynthos-ra repülővel gyerkőccel, párommal + nagyszülőkkel, mi a párommal 1 hétig maradnánk, gyerkőc és a nagyszülők 2 hétig. Azt tudjuk, hogy kell szülői hozzájárulási nyilatkozatot írnunk a gyerkőcnek, azt szeretném kérdezni, hogy ezt közjegyző által is hitelesíteni kell?
Besenyei Péter szerdán 26-án átrepült az Égei- és Földközi-tengert összekötő Korinthoszi-csatorna falai között. A trükkökkel színesített műrepülés 20 percig tartott. A 6343 méter hosszú csatorna szélessége 21,8 és 50 méter között váltakozik, Besenyei 8 méter szárnyfesztávolságú gépével repült végig – írta a Sportgéza.
ez érdekes, mi green travellel megyünk idén krétára ,és ott a honlapon ha rákeresek a Travel Service van feltüntetve ,nem Samair !!
jaj nagyon nem tetszene ,tavaly 5 órát késett a Samair gép, pedig szezon elején voltunk velük és katasztrófa volt a fedélzeti ellátás.
üdv
gémike
Ferrari | #214945 | 2014-04-08 06:58:31 | Válasz a #214816. hsz-ra
Ez nem légitársaság függő. Késett már sokszor és sokat a Travel Service is.
pontosabban, nem csak légitársaság függő. mert azért ha egy társaságnak összesen egy darab gépe van (ahogy tavaly nyáron a samair-nek) az nyilván sokkal könnyebben csúszik meg (hiszen bármi gikszer van azt tolja maga előtt tovább), mint ahol sok/több, és be tudnak tenni valamelyik bázisról egy másikat a kieső helyére.
Tavaly mi Krétán "ragadtunk", ha jól emlékszem délután 5 helyett másnap hajnali 7-kor szállt fel a Samair.....Idén remélem nem ők lesznek. Zakhyntos-ra megyünk. Nem tudtok erről vmit?
a krétás fórumon , a 446 vagy a 447.-ik oldalon angel001 küldött egy linket ,ezen rajta vannak az utazási irodák hová,melyik légitársasággal repülnek.
ott megtalálod ami neked kell.