Mi Július 21-én indulunk, gyaníthatóan invázió lesz. Kora estére érnénk a határra, amikor már kisröszke már zárhat, ezért nem is próbálkozunk. Az útvonalunk nem autópálya, ezért Röszke is kizárva. Így marad Tompa.
tudtommal 15 évnél idősebb autóra sajnos csak egy szolgáltatónál (autosos.hu) lehet, ott is csak akkor, ha az autónak OT-s rendszáma van, azaz veterán.
ma délután átadják a forgalomnak a Klokova alagutat az Ionian Highwayen, így terelés nélkül lehet felhajtani az Antirio hídra. Ezzel együtt már egy egybefüggő 102km-es szakasz lesz autózható a híd előtt Amfilochiától.
Az A2 (Egnatia Odos) és a híd között így már csak két szakasz hiányzik:
- Amfilochia - Selladi Arta (102-129. km) -> várhatóan június végén lesz átadva
- Perdika of Ioannina - Egnatia Odos (182-198. km) -> várhatóan július első felében lesz átadva
Valaki nem nézte mostanában hogy a Macedon kutakon a benzinért hány eurot kérnek?Illetve hogy melyik kutakon lehet euroval fizetni?(tudom bankkártyás fizetés stb.a legjobb megoldás,de nekünk nem biztos hogy az lenne a legjobb,nem szeretném részletezni a miértjét ) Szoval ha valaki tud ilyen infoval szolgálni ne tartsa magában
Köszi
Valaki nem nézte mostanában hogy a Macedon kutakon a benzinért hány eurot kérnek?Illetve hogy melyik kutakon lehet euroval fizetni?(tudom bankkártyás fizetés stb.a legjobb megoldás,de nekünk nem biztos hogy az lenne a legjobb,nem szeretném részletezni a miértjét ) Szoval ha valaki tud ilyen infoval szolgálni ne tartsa magában
Köszi
Hallott valaki arról, hogy Zakynthos felé menet Szerbiában kiraboltak egy magyar autóst? Állítólag betörték a kocsi ablakát. A facebookon olvastam, de konkrétumok állítólag csak a Zakis csoportban vannak, ott nem vagyok jelen.
Nem a pletykálkodás miatt és nem ijesztgetésnek szánom, Isten ments, pusztán kíváncsiskodom.
Nagyon sajnálatos. Pedig állítólag valami normális kúton történt az eset. (bár a kút neve igazából nem számít egy ilyennél, a szemét emberek mindenhol megtalálhatóak sajnos)
jézusom, ilyen még létezik? Most egy kicsit megijedtem, mi megszállunk Szerbiában, de az utcán parkolunk és a bringákat nem tudjuk hova tenni a kocsiból. Mondjuk az ablakon talán nem húzzák ki.