aha, olcsó és jó kajálda a "szerpentines" részen. Ha átadják a hiányzó macedón pályaszakaszt, akkor már nem fog útba esni, de ez a veszély idén nyáron nem fenyeget a friss hírek szerint (sajnos)
Láttam mindig amikor mentünk, de még soha nem álltunk meg,néztem a képeket és szimpatikus volt. Nem nagyon akarjuk az időt húzni, mennyi idő alatt lehet megkajálni ott?
Láttam mindig amikor mentünk, de még soha nem álltunk meg,néztem a képeket és szimpatikus volt. Nem nagyon akarjuk az időt húzni, mennyi idő alatt lehet megkajálni ott?
Mi általában megállunk, gyönyörködni a teraszról ami a folyó "fölé" van építve.
Nagyon szép kis sziget van, szemben a terasszal. Ha jól emlékszem 45 perc alatt megebédeltünk, persze ez nagyban függ,attól hogy mennyien vannak, de megéri a látvány, csak egy kávé elfogyasztása mellett is.
Kedves Mezzos írtam privit,csak Nekem ezzel mindig gondom van,átmegy e.. Az étterem amit írtatok nagyon tettszik,csak sajna hajnal körül érünk oda....na de visszafelé lehet meg tudunk állni..még valami aki ismeri Paja itinerjét abban van autóra H matrica....az új rendszámokon van van,kell külön matrica is????Köszi
Kártyával lehet fizetni vagy euroval? Mi nem szoktunk dinárt váltani, de szivesen megállnánk itt. Milyen árak vannak a népszerűbb ételekre (csevap, pleskavica)? Próbáltam weblapot keresni hozzá, de nincs ilyen.
Sziasztok.
Két év után nem bírjuk tovább és a jövő Június 8-16-ig leruccanunk Zakhyntos-ra autóval. Az odaút éjszaka lesz amikor alig vannak a határokon.Visszafelé nappal jövünk és kicsit tartok a nagy határforgalomtól a macedón határokon.Valami tapasztalat? Már így június-ban is nagy a várakozás?
...Az odaút éjszaka lesz amikor alig vannak a határokon...
Tavalyelőtt 3 órát, tavaly 2,5 órát araszoltunk kifelé menet a tompai határnál, éjfél körül.
Persze elő és utószezonban illetve hétköznep valószínűleg kedvezőbb a helyzet.
Sajnos a kis határátkelők éjjel nincsenek nyitva.
Az a baj, hogy a többi határnál is feltorlódik a sor, sőt már a fizetőkapuknál is hatalmas sorok alakulnak ki...
Szia!
Nem akarok okoskodni, de jövő év júniusa még pont 1 év! Ezer dolog változhat addig!
Egyéb iránt az általad említett időpontban sima utatok lesz, bármikor is indultok! A nagy roham általában július elején kezdődik!
Mi Augsuztus elején megyünk ki, az pont főszezon... viszont most hétköznap jövünk megyünk. Eddig többnyire mindíg szombaton jöttünk-mentünk, de mindíg éjszaka.
Így már azért eléggé más a helyzet. Ha jól emlékszem, egy másik fórumon olvastam egy jó összefoglalót, mely szerint július első 2 hétvégéje lesz a legzsúfoltabb! A helyedben mindenképpen megpróbálnám áttolni az indulást vasárnap késő estére...
mi szerda vagy csütörtök szoktunk kifele menni és hétfő vagy kedd hazafele. Mindkétszer napközben, mert szeretünk nézelődni meg kevésbé fárasztó vezetni (legalábbis nekem)
@nagyfotos: Szerbiában és Macedóniában elvileg kell a külön H matrica, hiába az EU-s rendszám. Én szerintem idén nem ragasztom fel, de azért elteszek egyet, ha szólnak legyen kéznél. 150Ft.