Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 117 118 119 ... 259 260 261   >
Üzenet
  Vscotina | #90878 Üzenet | 2009-02-21 19:45:45 | Válasz a #90865. hsz-ra
Szervusztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek ezt a sok hasznos hozzászólást. Közben én is megtaláltam a térképen. Céges szervezésben ért ez a nagy szerencse, így idén kétszer is megyünk Görögországba. Mi eddig is mentünk, mindenféle helyi tömegközlekedéssel a környező városokba és falvakba, csak kíváncsi voltam(vagyok), hogy errefelé mit érdemes megnézni. Szalonikibe valószínűleg a másik utunkon fogunk bemenni, most beérem a környék nevezetességeivel is. Egyébként Stavrosban milyen közlekedési lehetőségek vannak??? Helyben bérelhető járművek???Esetleg árak??

Meg tudja mondani valaki, hogy hogyan tudom magam másodjára is beírni az utazólistára.???
  Judith77 | #90881 Üzenet | 2009-02-21 21:07:05 |
Tavaly szeptember utolsó hetében voltunk
Stavroson, a George apartmanban.

Eddig itt voltak a legkisebbek a szobák, de takarosak
és alváshoz tökéletesek. Minden reggelit az erkélyen
bonyolítottunk, jó volt átadni apuéknak az erkélyen
az elemózsiát. Este grilleztünk husit, kolbászt, készítettünk
görög salátát, szupi volt.

Egy szép gazos telek van a tenger felé, néhány kóbor kutyával.

Parton keresztül kb. 3 perc a tavernákig, marketekig.

A kikötő és a mögötte lévő homokos partot a gyerekekkel
is kb. 20 perc alatt elértük.
Kishajózás elmaradt az idő miatt, a Kavalaira nem mertem
elmenni 2 gyerkőccel, mert már másnap indultunk haza
jó kis kirándulás volt, de nem az-az igazi nyaralás mint
eddig, de erről inkább az időjárás és a szűnni nem
akaró fogfájásom tehet, mint a helyszín.
  Eduso | #91591 Üzenet | 2009-03-04 11:55:05 |
Sziasztok!
Az idén nyáron nekünk Stavros az uticél, kérem szépen segítsetek, aki volt már az Iris apartmanban, vagy az Alexandros Palace apartmanban küldene nekem néhány sort illetve képet az említett 2 szállásról, melyiket válasszuk??? Felszereltség??? Konyha? icon_lol.gif Fürdőszoba??? Mit lehet róluk tudni????
Köszönöm a gyors segítséget,
Eduso
  Bejja | #91592 Üzenet | 2009-03-04 12:16:51 |
Kedves eduso! Hát mind a két apartman nagyon jo, én az Alexandrosba szoktam menni felszerelt a konyhájuk, van tv, légkondi ami ingyen használható de nem mindegyik szobában van asszem.S kitűnő a medencéje:-) Az iris kicsit messzeb van de nem sokkal a szobák elég kicsik de jol felszereltek.tv,légkondi itt is van de a légkondiért itt fizetni kell úgy 5-6 euro/nap.Viszont az emeleten van egy hatalmas terasz közös igy ti is használhatjátok!Ha szerettek sétálni akkor kell ám a cityig az irisből sétálni de ki lehet birni kicsit kell menni az első közértig is. De a sarkon van egy jo pék!
  Bofefe | #91593 Üzenet | 2009-03-04 12:59:22 |
Sziasztok !

Már vágom a centit ! icon_lol.gif

Szia Eduso! Lordboy fotóalbumában találsz képeket az Alexandros belsejéről is.

Szia Bejja! Ha tolakodó voltam a privát üzenetemben elnézést kérek, ha meg nem vetted annak, akkor még most is izgatottan várom a válaszod.
Ha ide írnád be akkor más is látná.

Előre is köszi!
  Eduso | #91613 Üzenet | 2009-03-04 16:20:33 |
Kedves "Utitársaim"!

Nagyon köszönöm mindenkinek a gyors választ, ha tudok segíteni szívesen állok rendelkezésre. Mi 2007-ben voltunk az Apollonnal Paralián, ha érdekel valakit, konkrétan az Ino-ban, busszal, Most kocsival vágunk neki az útnak, 3 család megyünk 9-fő. Az Apollonnal meg voltunk nagyon elégedve, a DIas Zeusról nincs tapasztalatunk, ők hirdetik az Irist.
Mégegyszer köszi
Eduso
  Eduso | #91615 Üzenet | 2009-03-04 16:29:58 | Válasz a #91592. hsz-ra Előzmény #91592
Kedves Bejja !

Stavros citiyben van este korzózás, élet??? Nem diszkókra gondolok elsősorban, inkább csak olyan sétálós bámészkodós, netán vásárlósra, mediterrán esti hangulatra....????? Esetleg nincs valakinek egy jó kis Stavros térképe, amit fel tudna tenni nyomtatásra???? Megköszönnénk icon_smile.gif icon_lol.gif
  Gudli | #91635 Üzenet | 2009-03-04 20:14:00 | Válasz a #91613. hsz-ra Előzmény #91613
Szia Eduso!
Engem konkrétan érdekel az Ino apartman Parálián. A barátnőmék oda mennek júniusban és a lányomék is szemeznek ezzel a szállással.
Kérlek irjál róla bővebben. Milyen benyomásod volt róla? De ne csak a jó dolgokról! Ha volt negativum azt is őszintén ird le! Köszönöm!
  Busaianiko | #91637 Üzenet | 2009-03-04 20:54:23 | Válasz a #91615. hsz-ra Előzmény #91615
szia eduso! Nekem tavalyról van egy térképem Stavrosról, holnap bescannelem neked, ha tudsz addig várni, és esetleg más nem rakja fel addig, akkor nagyon szivesen elküldöm.

Mi szeptember első hetében voltunk Stavrosban és még akkor is volt élet esténként, rengetegen sétáltak az utcákon, az üzletekben is sokan voltak és még minden taverna nyitva volt. Szóval van élet bőven, és discok is vannak nyitva, bár azokról nincs személyes tapasztalatunk.

Szerintem nem lehet unatkozni. icon_biggrin.gif
  Busaianiko | #91638 Üzenet | 2009-03-04 20:55:44 |
Közben gyorsan elő is kerestem a térképet, de a scannelős gép előtt most a párom ül, így csak holnap tudom bemásolni. Addig légy türelemmel!
  Bofefe | #91640 Üzenet | 2009-03-04 21:14:36 |
Sziasztok!

Anikó, ha lehetne a térképet nekem is!

Előre is köszönöm.

Holnap már újabb centit lehet vágni, mint annó a"szép időkben" !

Jó éjszakát!
  Eduso | #91642 Üzenet | 2009-03-04 21:17:44 | Válasz a #91638. hsz-ra Előzmény #91638
Kedves Anikó!
Ha ma nem jutsz hozzá, az sem gond, holnap is jó lesz előre is nagyon szépen köszönöm a segítségedet, és még hozzátenném, hogy nagyon klasszak a képeid, és az élménybeszámolóid.
üdv Eduso
  Bofefe | #91644 Üzenet | 2009-03-04 21:27:44 |
Szia, eduso !

Mikor akartok utazni, mert az Apollónnál már július 25-re és augusztus 1-re megtelt feliratokat olvastam, az internetes foglalásnál!

üdv
  Eduso | #91645 Üzenet | 2009-03-04 21:32:55 | Válasz a #91635. hsz-ra Előzmény #91635
Szióka ! Az Ino apartmanban az Apollonnal voltunk 2007-ben, nem egy központi apartman, akkor egy nagy füves rész volt előtte, a stúdiók egy légterűek, szép, modern az épület, az apartman is fel van szerelve. A fürdőszoba elég kicsi, mi nem vagyunk nagyok, de egy bemegy, kettőnek ki kell jönni. Az erkély 3 embernek szép tágas, a konyha jól felszerelt. Azokban a pillekönnyű rozsdamentes edényekben minden leragad, jó legalább egy teflont vinni.(2 lapos vill rezsó van)( Ha főztök vagy melegítetek) Ha valamiből kevesebb van:pohár, evőeszköz nyugodtan szóljatok, hoznak fel. Rendes a tulaj házaspár, mindenben segítenek. Tisztaság és rend van a házban is, mielőtt bemész a házba le kell slagozni a homokot lábadról, strandcuccokról. A partra kb.200 méter kb, könnyen lejutsz(homokos), de Wc az nincs. A központ is pár perces sétával elérhető. Este csendes,nyugodt a szállás környéke, tudsz éjszaka pihenni, ha akarsz....Ha van még kérdés szívesen válaszolok, vagy képet is küldök privátban....Remélem segítettem...
  Eduso | #91647 Üzenet | 2009-03-04 21:35:57 | Válasz a #91644. hsz-ra Előzmény #91644
Na, ne akassz ki 3 család megyünk júli 25-től, icon_twisted.gif holnap csengetjük az előleget az Alexandrosba!!!! icon_evil.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 117 118 119 ... 259 260 261   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu