Lehet jobb ha rahagyjuk. Bar nem vagyok tulerzekeny ilyesmikre, de nem jo meg belegondolni sem mibe mik kerulnek:D Persze ha tudnank mivan egy parizsiben azt sem ennenk meg. Elmult mar a jovilag amikor meg eleink keszitettek a kolbaszt es mas finomsagokat hazilag. szal lehet jobban jarunk he nem akarunk tudni mindent.
Sziasztok!
Hát...apám pék volt...a hónalját sosem törölte a friss tésztába!
de láttam ott 1-2 érdekességet!
Tényleg nem kell tudnunk,mit csinálnak a konyhákban v.mibõl van a párizsi!
Én ilyenkor mindig arra gondolok,milyen az én konyhám,próbálom elhinni,h.más is így csinálja,
és már minden rendben is van!!
Macsosz,
félre ne érts! Nem utaltam konkrétan senkire, csak általánosságban írtam.
Az off-beszélgetésnek én is részese voltam, azért is írtam, hogy folytassuk a Dumcsiban - mindnyájan.