Én nem foglalkoztam velük annyit, inkább Lisa rágta a kefét miattuk
Jaj de írigyellek Titeket. Mi is akár már most indulnánk vissza. Már tervezzük a jövõ évi nyaralást, Lisának már be is van írva az idõpont
A kis feliratunkat már valóban elvihette a víz, de majd legfeljebb Ti is rajzoltok egyet A rákocskáknál inkább az áruk feküdte meg a gyomrom, de Lisának ez volt a kívánsága és én mindent megteszek neki
A meglepi valóban jól esett és emlékezetes maradt. Azt hiszem egy új barátság is született a szomszédságból, legalább is remélem, mert õk csak holnap jönnek haza.
Mi szerencsére megoldottuk a dolgot, mert hozunk haza néhány karton Mythost, így mindig garantálva van a mediterrán hangulat
Most is legurítottunk egy pohárkával némi uzoval lefolytva
Szia Sancho & Lisa!!
Én még nem kóstóltam a Mythos sört de ígérem gondolok rátok iszom az egészségetekre!! Nekem a szülinapom 18.-án lesz azt is ott töltöm!!
M.
Lisa | #40665 | 2007-08-10 23:02:53 | Válasz a #40663. hsz-ra
Miriam!
Köszönjük szépen és mindenképpen kóstold meg mind a két fajtát. Nagyon fini
Ja elõre is boldog szülinapot! Kár hogy nem ünnepelhetjük együtt Veled
Mindenképpen kóstold meg a Mythost, hidd el nagyon de naggggyon finom
Nekem a Red Mythos jobban ízlik Nagyon jó utat és csodás nyaralást kívánunk Neked. Ja és persze nagyon boldog szülinapot. Én is kint ünnepeltem
Neki állok újra,de rövidebben.Augusztus 5-én hajnalba értünk haza.
12 napot töltöttünk Nei Poriba.5 napra nem volt szállás foglalva,de szerencsékre 5 perc alatt sikerült.Itt volt légkondi ami a nagy meleg miatt kellett is.Sajnos a másik apartmanba nem volt.
Jókat és finomakat ettünk.Gyros Platamonba volt legfinomabb.
Oda fele nem volt semmi gond a határoknál,de visszafele 5 órát kellett várni a szer-magyar határnál.
Voltunk az Olymposzon,Meteoráknál,és Skiathos szigetén.
Szerencsére végig jó volt az idõ.
Nagyon jól érezte magát a család ebben a 12 napban.
Üdv. Mindenkinek!
Szia Sancho!
Én is úgy gondoltam, hogy az ára feküdte meg és nem a "mennyiség". Persze egyszer ki kell próbálni, ha már ott van az ember gyereke.
A dél-keletiekrõl csak annyit, hogy az ember megpróbál nem foglalkozni velük, de akkor is motoszkál a kisördög és csak-csak nem úgy érzi magát az ember, ahogy kellene. De ezekre azt hiszem ennél több szót nem is érdemes pazarolni.
Nekünk már csak a "beszállókártya" /voucher/ hiányzik és minden rendben. Azt hiszem, hogy mi csak a pihenésnek szenteljük az idõt, esetleg levonatozunk egyszer Athénba.
Mi is tervezgetjük a jövõ évi "õszülést" pár ismerõs családdal és majd ha meglesz a csapat, akkor dönjük el az idõpontot.
Üdv.: mindenkinek
Nem tudja valaki, hogy milyen áron vannak elado aprtmanok vagy esetleg építési telkek Nei Poriban? Vagy ha tudtok esetleg valmi weboldalt ahol lehet ilyet találni azt nagyon megköszönném.
Az apartman ára érdekelne mibe került mert négyen mennénk és nem foglaltunk szállást, augusztus 20-án éjszaka indulunk. Remélem fogunk találni apartpant mert a család leveszi a fejem, õk akartak foglalni elõre, de bevállaltam a felelõséget és nem foglaltunk.
Zolee,
szerintem nem lesz gond, más is pillanatok alatt talál.
A parthoz közel, ilyenkor csúcsidõben 50-60 euro a 4 személyes. 30 - 35 euro a 2 személyes studio.
a parttol távolabb olcsóbb.
Ha mindn kötél szakad: templommal szemben Jymakos utazási iroda, keresd Sofiát, Õ magyar - görög, segíteni fog.
Ha nm éred el, a szemben levõ utcában /a pék felé/ találsz kiírást magyarul, ott 1 másik Sofiát keress /nyugdíjas tanárnõ, télen Pestn él/, õ is segít.
De ha megfigyeled, a házak elõtt ülnek kinn a nénik, bácsik /feketében!/ õk szintén lakókra várnak.
Mi 8 fõs /2 család/ csapat voltunk, 5 éjszakát húztunk rá az itthon lfoglaltra.
Ltibi
Szia Zolee!
Mi is ugy indultunk el,hogy nem volt 5 napra foglalt szállásunk/július22-énvasárnap indultunk/,csak 28-tól.Szerencsénk volt mert az elsõ utazási irodában tudtak szállást adni/2 szoba légkondi,tv,tágas nagy erkély/55 euro naponta 4fõre.Ebben az irodában/Evi tours/ dolgozik,a forumon már ismert Bea.Ha bent lesz segit.Sok iroda van,csak keresni kell.Sok sikert.Remélem Nektek is sikerül találni.Sajnos kedden is turnus váltás van/akkor értek oda/,sok busz jön turistával és az irodák velük foglalkoznak/szerintem/.