A lányomék most jöttek haza, az Ibéria apartman jó választás volt, a Grand tours is. Josza és Cilla jól vannak, az idő is remek volt, a tenger meleg,az árak viszont ott is elszáltak. Röviden ennyit tudok írni nektek,és lányom engedelmével pár kép a még itthon várakozóknak
A párába burkolózó Rio-Antirio híd,útban Zakyntos felé.
A Bougonvilea étterem, kívül és belül, ezt ajánlják
Na ez jó hír! Melyik szobában voltak a lányodék? Mert mi is az Ibériában foglaltuk le, és kiváncsi vagyok! Igaz már sok képet megnéztem róla! Arra lennék kiváncsi, hogy milyen messze van a tenger az Ibériától? Nem mintha nem szeretnék sétálni, csak érdekel!
Az árakról írnál légyszives kicsit bővebben? És milyen volt az utazás? Minden rendben ment? Előre is köszi!
Szia,Timba!
Nagyon rendes vagy,hogy máris ,,dobtál"fel szép képeket és még tippet is kaptunk...nagyon köszönöm!
Az árakról annyit,nyilván idén mindenhol drágább az élet,mi itthonról viszünk reggelinek valót/szeletelt sajt,szalámi,3in1kávé/a péksütit majd frissen vesszük,akármennyi is lesz,dél körül 1 gyros,késő este taverna és napközben sok-sok iszi/Mythos,bubis viz,ha kapunk/
Az úton nem volt semmi gond, az Ibériában az 5-ös volt az övék,csendes árnyékos tiszta és kellemes, a tenger pár perc séta, az árakat nem tudom pontosan,de megkérdezem ,és megírom . Itt egy kép a teraszról, ezt látták
Tudom, hogy az Anyukád könyvét propagálod, (Ismerlek Téged és az Anyukádat is), de azért időnként jó lenne, ha itt a topicban is tudnál segíteni konkrét informácókkal időnként. Nem hiszem, hogy ez rontaná az üzletet, sőt!
Sziasztok!
Szerencsésen megérkeztünk. Nagyon jól éreztük magunkat. Összesen az apartmanból való indulástól a hazaérkezésig kompolásssal eü megállásokkal 24 óra volt a menetidő. Azért fárasztó volt az út, ezért most csak bejelentkeztünk és holnaptól minden kérdésre szívesen válaszolunk.
Üdv: Josza és Cilla