Málta ugyan benne volt, de mikor én a pesti központban érdeklődtem pár dolog után, akkor azt mondták, hogy Málta tévedésből került bele és javították is, oda ők most nem utaztatnak. De ezt nekem a veszprémi irodában nem mondták, sőt, azt is elmondták, mikor indul oda a charter. Jól megzavarják itt az utazóközönséget!
Nem tudom miért írták, talán meglegyen a desztináció szám. Látod Málta is benne van, és az nem is az Ő utazásuk.
Ha rákeresel Chalkidikire és rászűrsz, hogy repülő akkor csak hotel-t ad ki.
Olymposz lehet kelendőbb, nem tudom az Ő érvelésüket követni.
Bulgáriába sem ment még senki fortunás. De így a biztos, hogy kizártad, nehogy meglepetés érje az embert.
Sziasztok,
ma voltunk bent az ibuszban, kb 2 hét múlva tudjuk meg, hogy hova megyünk.Azt mondták, h. most busszal az Ikarusz utaztat,mit tudtok ezekről a buszokról, mert amikor én régebben voltam a Grand Tours-szal mentünk és nem tudok róla semmit.
Milyen állapotban vannak, légkondi, WC stb?
Nekem meg azt mondták, hogy hiába mondom, hogy hova szeretnék menni, felírhatják, de semmit sem jelent. De nem ők kérdezték tőlem, hanem én tőlük, hogy van-e ilyenre lehetőség
Chalkidikin van apartmanja az IBUSZ-nak (pl. Sartin), én csak azért nem tarzom valószínűnek Olimposszal együtt, mert ezekre a helyekre hosszabb, drágább a transzfer, ha nem megy senki más repülővel abban az időpontban, bizti nem küldenek senkit se, mert akkor a transzfer nekik húzós lenne pluszba.
Repülővel nem értékesít apartmant az Ibusz Chalkidikire, mert valóban drága a transzfer.
Viszont tavaly voltak Olymposzon repülővel fortunások.
Gondolom egyrészt a szerencsén múlik, másrészt pedig az irodában is biztos másképp állnak a dolgokhoz. Pl. nem értem miért probléma, hogy valaki kifejezetten egy helyre szeretne menni, de a többinek mindegy, akkor miért nem cserélik el?
Ibissz-ék Tolot szerették volna náluk is odaírták és ők is Sartira jöttek.Kint viszont volt velünk 1 pár ők Sartira akartak jönni abba az apartmanba ahol voltunk és oda is jöttek.Nekik sikerült.
Én pedig olyat olvastam itt korábban (nem tudom már melyik topikban), hogy az utazási irodában beírták neki Zaky-t a megjegyzésekhez, és azt mondták, hogy megpróbálják úgy intézni, hogy oda mehessen. Természetesen nem jött össze.
Ginaaa79!
Itt olvastam,hogy tavaly valaki Fortunás repülős úttal Paralián volt!Most nem tudom,hogy itt az utazási irodásban vagy a Paraliásban olvastam de volt rá példa.Én ahogy itt olvasgattam idén eddig Rodoszon,Krétán és Korfun voltak.Ezért írtam,hogy érdekes Zakynthoson nem.Bár lehet voltak csak nem fórumoznak
Chalkidikin van apartmanja az IBUSZ-nak (pl. Sartin), én csak azért nem tarzom valószínűnek Olimposszal együtt, mert ezekre a helyekre hosszabb, drágább a transzfer, ha nem megy senki más repülővel abban az időpontban, bizti nem küldenek senkit se, mert akkor a transzfer nekik húzós lenne pluszba.
Sziasztok!
Nálam nem jött be ez a "bevonzás" dolog. De remélem ti szerencsésebbek lesztek. Nem bánom persze Krétát se, de jobban örültem volna Zakynthosnak. De itt is jól fogjuk érezni magunkat
Szia Cicmarek !
Köszi a választ ! Mindjárt nekiülök és megnézem, hol van még szabad hely.
Mi az aug. 29-i héten ( szept. 1, 2 v. 3 indulással) megyünk, repülővel, apartmanba.
Chalkidikit és Bulgáriát zártuk ki.
Leginkább Rodoszra szeretnénk menni, legkevésbé az Olymposzi Riviérára ( ott már többször is voltunk, autóval )
Mivel öten megyünk, gondolom kizárt a 2 fős stúdiós apartmanokban való elhelyezés.
Aug. 15-én mondják meg az IBUSZnál a helyet, akkor kell fizetni is.
Remélem a vonzás törvénye alapján bevonzzuk Rodoszt..
Szia Kovacsneeva!
Chalkidikin nincs apartman, így azt nem is kapnátok, 5fő elhelyezése egy szobában, így már kizárod valóban a 2-3fős apartmanokat.
Izgalommal fog eltelni ez az 1hét, mert még ahol 5fő-re lehet foglalni, ott mindenhol van még szabad hely. Drukkolok, hogy Rodoszt kapjátok. Nagyon jól éreztük mi is ott magunkat.
Éva, Cicmarek Rodoszt kapta, úgyhogy hátha Ti is.
Mi ott 3 éve nászúton voltunk, all inclusive, szálloda.... Tetszett nagyon amúgy.
Legszívesebben Zakynthosra mennék, páromnak mindegy.
Szia Gina !
Ma fölhívtam a tiszaújvárosi Ibusz irodában az ismerősömet, ő mondta, hogy eddig a repülősök csak Krétát és Zakinthoszt kapták.
Igazából Kréta is nagyon jó lenne, még nem jártunk ott.
Rodoszon már igen, a Royal Rosesban voltunk 2 éve, de visszavágyunk oda.
Ti hová szeretnétek menni ?