Katus!
Ti a Fotiniben voltatok, ha jól emlékszem. Milyen volt az apartman? Hány ágyas? Mert mi hárman mennénk, 1 felnõtt + 2 gyerek (15 és 6 évesek). Eredetileg a Hermes apartmant néztem ki, de errõl még senki nem írt, s elég rossz véleményeket is olvastam egy-két szállásról. Így nem biztos, hogy belevágunk egy ismeretlen házba.
Köszi Szilvio
Ennyit megért a kedvesem boldogsága, hogy rákocskát egyen
De jó nektek. Bizony mi is visszamennénk. De a pihenés mellett valóban jó ötletnek tartom Athént beiktatni. Hidd el nagyon megéri. Nagyon szép város és a hangulata is fantasztikus.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul sikerült a nyaralás. A kedvesemmel mi csodálatos napokat töltöttünk Nei Poriban és a kirándulásokon is. Nekünk talán szerencsénk volt, de úgy hiszem azért a legtöbben megússzaák a kellemetlenségeket. Nem szabad elhamarkodottan dönteni semmirõl, mert egy hotel még nem Nei Pori... Hátha van még egy esély, hogy kiderüljön milyen klassz kis hely...
Mi is köszönünk mindent és nagyon örülünk, hogy megismerhettünk. Remélem jobban vagy és már tervezzük, hogy jövõre ismét boldogítunk egy vagy két hetet
Írnál nekem egy kicsit bõvebben az athéni kirándulásotokról? Honnan indul a vonat, oda hogyan jutunk el stb. Egyre jobban arra hajlunk, hogy bevállaljuk egyénileg.
Hú de sokat írtatok mióta nem jártam erre felé. Mert hogy mostanában volt részem hegyben, völgyben, csak sajnos a tenger nem hullámzott a hegy lábánál.
Bea!
Nagyon örültem, hogy net közelbe sikerült kerülnöd és hogy bírod még az iramot. Sajnos az elõttem szólóktól eltérõen én nem tudom most azt írni: jövõ nyáron újra veled, újra ugyan ott, nekem már többször leírt okokból jövõre kimarad Görögország. No de valamit valamiért.
Rák: én az idén ettem elég sok rákot, de mi a halastól vettük és az én Zeusom készítette el, ill. a tengeri mix tálban volt kettõ. Hát mit ne mondjak: nem rossz, de el lehet élni nélküle. Pedig én imádom a tengeri herkentyûket, de ez nem okozott különösebb gasztronómiai élményt. De ezt is meg kellett kóstolnom minden képpen!
Szóba került a Hermes apartmanház. Nos mi az idén ott voltunk, átlagos ház, átlagon felüli tulajjal. Mi szerettük a házigazdát, mindig volt pár jó szava és házi cipurója. Az apartman tiszta, tágas volt, széles nagy erkéllyel. Ott létünk alatt bánatunkra a tévé is bekerült, de nincs magyar adás. Sajnos ez nem akadályozta meg a gyerekeket a mese nézésben. De magyar film is volt az egyik nap, mivel a görögök feliratozzák csak a filmeket nyelvi akadály sem volt. Bár mind két szobában volt tévé szerintem egy nyaralás alatt tök felesleges.
A studiók itt sem voltak túl tágasak szokás szerint és az erkélyük is csak a szoba szélességére korlátozódott, de két embernek szerintem bõven elég. Nekünk két kulcsunk volt az apartmanhoz bánatunkra, hisz az egyiket sikeresen el is hagytuk. Odaadtunk a házi bácsinak pár eurot a másolásra, így nem is problémázott utána rajta. Amit elfelejtettem: a konyhában nem csak a szokásos vill. rezsó volt hanem egy kis sütõ is ami nagyon hasznos melegítéskor. Minden helyégbõl ki lehet menni a teraszra ami az apartmanoknál L alaku, így mindig van olyan hely ahová nem süt a nap. De ami negatívum: nincs szunyogháló és az ablakokon is csak sötétítõ van nem napellenzõ vagy redõny. És ami nekünk nem hiányzott: nincs légkondi sem.
Mindezekért és mindezek ellenére nekünk jó volt két hétig, jól éreztük magunkat.
Szilvio!
A Fotini ház kb 150 méterre lehet a tengertõl/nagyon közel van/,csendes a nagy nyüzsitõl távolabb esik.Viszont minden kényelmesen elérhetõ.Maga a ház szép,tiszta,rendezett és fenyõ bútorokkal felszerelt.Mi studióban voltunk,ahol egy francia és egy egyszemélyes ágy volt.Azt hiszem ebben a házban csak 3 fõs studiók vannak.De meglehet,hogy pótágyazhatóak a szobák.
Ha megadod az email címed szívesen küldök róla képeket.
Üdv
Katus
Nincs itt sem légkondi,viszont ha tudtok vinni kis asztali ventillátort az esetleg jól jöhet.
Szúnyogriasztót tettek be minden szobába,de attól csak éhesebbek lettek a kis dögök.De mi vittünk itthoni elektromos riasztót na az adott nekik.
A ház mellett lehet parkolni,nincsen zárt udvara.De nem is volt semmi gond a kocsikkal.
Mi jól éreztük magunkat,csak ajánlani tudom a fotínit mindenkinek.