Nem hûtlenkedésrõl van szó,de az Isten áldja meg csak tanálunk egy manuszt aki járt ott és hajlandó róla egy kis információt adni
Hisz' egy páran csak kiváncsiak vagyunk.
Tudom, csak provokáltalak, ahogy te is szoktál
Magyar fórumot még nem kerestem, német van elég, ha infót akarok. Örülnék, ha myagar vizeken a mi kis csapatunk "szentelné fel" e helyet.
Hurrá, itt az elsõ ember, aki Lesvosra utazik!!!! Kedves Tischner, légy olyan kedves és ha visszatértél, oszd meg velünk minden információdat, élményedet, fotóidat. Többen is oda tervezzük a jövõ évi nyaralást, jó lenne már valaki ott járt ember tapasztalataid hallani. Amúgy meg nagyon jó nyaralást kívánok! Érdekelne még, hogy miért ezt a szigetet választottátok?
Bizonyára olvastad kedves Tischner a mi blamázs helyzetünket és nagyon megköszönnénk ha úgy A-Z-ig majd írnál nekünk a lesvosi utazásotok minden részletérõl az elutazástól a hazajövetelig.Látom ,hogy a kedves "kollegina" is migírta kérésünket így most már ketten várjuk az utazási beszámolódat.
Persze biztosan lesz még itt rajtunk kívül nagyon sok emberke akik szívesen olvassák majd soraidat és kedvet csinálsz nekik is egy lesvosi utazáshoz.
Érik a gyümölcs.Igaz ez egy Hamingway könyv címe,de ez most ide vonatkoztatjuk és látom teis örülsz... Én is,szóval minden "flúgos" a szó nemes értelmében.
AZ a baj Atosz, hogy nem minden ember olyan lelkes, mint mi, nem mindenki zanzul be annyira egy görög nyaralástól, mint mi. Szóval van, aki visszatér, és elintézi annyival, hogy jó volt, de ennél többet nem képes írni.
Remélem, hogy tischner a lelkesek csoportjába tartozik és ha hazajön, nem hagy minket cserben.