Ha beszámoló is lesz, akkor biztos hogy megvárom! Én is jobban szeretem, ha látom, azt, amiről olvasok
Mediterraneo | #187411 | 2012-06-14 10:05:52 | Válasz a #187401. hsz-ra
Nem ígérem, hogy még ma lesznek feliratok, bár kizárni sem tudom. Sztem inkább a hétvégén lesz rá időm. Annak, aki nem járt Miloson, a feliratok biztos sokat segítenek. Én legalábbis szeretem, ha feliratozva vannak mások képei, mert akkor jobban tudom követni, hogy hol járok (néha térképen is nézegetem vagy a beszámolóval párhuzamosan).
Erről jut eszembe, majdnem kész a beszámoló is, hétvégén felteszem azt is.
Meglesem a képeid, az biztos, kíváncsi vagyok erre a szigetre.
Az új rendszerben én sem ügyködtem még, de a Picasan biztos tudod utólag is szerkeszteni, és feliratozni. Azt gondolom, hogy akkor a változtatás itt is megjelenik. Abból gondolom, hogy néha eltűnnek egyes albumok, illetve ha ott valaki zárttá teszi a hozzáférést, akkor itt csak feketeség látszik a képek helyén.
Próba, cseresznye! Várok kicsit a feliratokra, úgy tudom, mit látok.
Sok sikert!
3/4 éve annak, hogy Miloson voltunk, és én végre összekaptam magam, kiválasztottam pár képet és feltettem a Picasára, onnan meg a fotóalbumba.
(Abszolút kezdő vagyok picasszában, tegnap regisztráltam és csak azért, hogy ez az album fent legyen. Szakikhoz intézném azt a kérdést, hogy ha utólag rendezgetem az albumot, mert valahogy a képek más sorrendben kerültek fel, mint ahogy szerettem volna, akkor az a hellszon is az új sorrendben jelenik meg? És hol lehet feliratozni? Régen volt ilyen opció, most nyilván előzetesen a Picasán kellett volna megtennem. Utólag mit lehet tenni? Köszi!)
3/4 éve annak, hogy Miloson voltunk, és én végre összekaptam magam, kiválasztottam pár képet és feltettem a Picasára, onnan meg a fotóalbumba.
(Abszolút kezdő vagyok picasszában, tegnap regisztráltam és csak azért, hogy ez az album fent legyen. Szakikhoz intézném azt a kérdést, hogy ha utólag rendezgetem az albumot, mert valahogy a képek más sorrendben kerültek fel, mint ahogy szerettem volna, akkor az a hellszon is az új sorrendben jelenik meg? És hol lehet feliratozni? Régen volt ilyen opció, most nyilván előzetesen a Picasán kellett volna megtennem. Utólag mit lehet tenni? Köszi!)
Medi mondj egy időpontot, hogy mikor legyek skypon és akkor tudunk beszélni, mert mostanában nem igazán vagyok fent. Vedd figyelembe az 1 órás időeltolódást is. Nekem Magyar idő szerint 16-19 óra között a legjobb.
Szanna neked meg szerencséd volt a Magyarokkal,mert rajtunk kivűl nem találsz Magyart a szigeten:)
Ott próbáltam ki először a polipot. A szakács átment az utca másik oldalán álló szárító szekrényhez, majd levágott két csápot, amit aztán grillezve tettek elém. Nekem ízlett. Csak akkor nem te voltál szolgálatban hlimicsura. A feleséged viszont igen. Soha nem gondoltam volna, hogy mi Miloson dolgozó magyarokkal fogunk összefutni.
Mediterraneo | #182522 | 2012-04-17 22:56:17 | Válasz a #182494. hsz-ra
Az a helyzet, hogy tőled csak finom ételekre telik, ez nem is kérdés!
Halihó!
Jaj, de jó! Kezd beindulni a topic! Én is elnéznék Milosra, de hogy mikor kerül rá sor?
Mediterraneo | #182395 | 2012-04-16 11:52:30 | Válasz a #182384. hsz-ra
Szia hlimicsura!
Az a jó, hogy még nincs nagyon meleg, majd júliusben lesz olyan forróság, hogy a halakkal együtt ti is "megsültök"
Ha Milosra látogatunk, abban biztos lehetsz, hogy nem hagyunk ki!
Pont a napokban emlegettük a tepsis halat! Ha látlak Skype-on, rádcsörgök a salsa receptjéért.
Persze az a nagy kérdés, hogy mikor látogatunk Milosra? Talán majd egy Folegandros-i út alkalmával. Idén Lefkadára megyünk.